Şimdi Ara

Android Telefonda Direksiyon Üzerindeki Tuşları Destekleyen Video İzleme Programı Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asus Zenfone 2 5,5 inç ekranlı telefonum var arabam 2014 seat leon fr aracın kendi ekranı 5 inç olduğu için video klip izleyemiyorum,o yüzden telefonu araca bluetooth üzerinden bağlayıp video klip izlemek istiyorum.
    Sorun şu araç üzerindeki direksiyon tuşları sadece mp3 müzik dinlerken çalışıyor,algılıyor ve tuşlardan şarkılar arası geçiş yapabiliyorum herşey güzel fakat klip video olarak izlemek istediğimde direksiyon üzerindeki tuşlardan şarkılar arası geçiş yapamıyorum basıyorum çalışmıyor bastığımı algılamıyor program.ama mp3 şarkı dinlerken çalışıyor
    Bana android telefonda arabadaki direksiyon tuşlarını kullanabilen algılayabilen video klip izleme programı lazım çünkü telefonu vantusla ön cama taktığım için bir sonraki şarkı yada bir önceki şarkıya geçiş yapmak telefon ekranına uzanmak zor oluyor ,telefonu multimedya sistemi gibi kullanmak istiyorum varmı böyle bir program tavsiyesi olan.Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.