Şimdi Ara

android tv box için adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar mele andorid tv box için adaptöre ihtiyacım var. çinden gelen adaptörü çevirici ile kullanıyorum fakat prizde bazen temas etmiyor vs bir iki kere prizden ateş çıktı cihazı yakmadan yeni çeviricisiz direkt kullanabileceğim bir adaptör arıyorum. şarj cihazına baktım 5v 2a yazıyor fakat 2.5mm 3.5mm onu anlayamadım. hem adaptörün hem cihazın resimlerini ekliyorum acaba bu hangi priz ucu 2.5 mu 3 mü 3.5 mm ?
    şimdiden teşekkürler saygılar.

• 5v 2 amper bir adaptör alın. yanınıza o adaptörüde alın uçları karşılaştırırsınız. 3.5 mm gibi duruyor sanki..
  • Bende de buna benzer bir cihaz vardı çinlilerin beraberinde verdiği adaptör çok ötüyordu ve harici disk bağlayınca diski bir görüyor bir görmüyordu.Bende gittim Elektronik satıcısına Ataba marka aşağıdaki cihazı aldım rahat ettim.İster 5 V tvbox ister 12 V tablet(Ainol) şarj ediyorum.ÜSTELİK SOKET DERDİ YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecman -- 21 Haziran 2013; 10:24:17 >
  • adaptörünüzün daha net bir fotoğrafı olsa tam out un yazdığı yer parlak cıkmış ayrıca anladığım kadarıyla makina dc ile calışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuuttter123

adaptörünüzün daha net bir fotoğrafı olsa tam out un yazdığı yer parlak cıkmış ayrıca anladığım kadarıyla makina dc ile calışıyor

Evet DC kullanılıyor.Çıkış gerilimleri okunuyor aslında ama ben genede yazayım 3-4.5-6-7,5-9,12 V 24 VA yani 12 Voltta 2000mA 5 Voltta 4800mA verebilir.
  • teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecman

Bende de buna benzer bir cihaz vardı çinlilerin beraberinde verdiği adaptör çok ötüyordu ve harici disk bağlayınca diski bir görüyor bir görmüyordu.Bende gittim Elektronik satıcısına Ataba marka aşağıdaki cihazı aldım rahat ettim.İster 5 V tvbox ister 12 V tablet(Ainol) şarj ediyorum.ÜSTELİK SOKET DERDİ YOK

hocam bunda 5v -12 v switch düğme mi var geçiş yapabilmek için ?
    bir de adaptörün tam modeli nedir resimde 3125 diye okudum doğru mudur ? ve son olarak bu adaptörü ne kadara aldınız?
    teşekkürler . saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    android tv box ve Ip Tv
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dün bir elekronikçiye sordum ama cihaz ve adaptör yanımda değildi durumu anlattım bir şarj çıkardı tablet şarjı 5v2a dedim bu ince uçlu olmuyor bundan bende de var dedim o zaman bu dedi 2.5mm başka bir adaptör çıkardı 5v 2a 3,5mm bu olur dedi zaten 2,5mm ve 3.5mm var dedi 3.00 mm uç olmaz dedi adaptore 10 lira dedi parasından değil de bir daha gidip değiştirme vs olmasın diye pazartesi cihazı da yanıma alıp orda deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

quote:

Orijinalden alıntı: tecman

Bende de buna benzer bir cihaz vardı çinlilerin beraberinde verdiği adaptör çok ötüyordu ve harici disk bağlayınca diski bir görüyor bir görmüyordu.Bende gittim Elektronik satıcısına Ataba marka aşağıdaki cihazı aldım rahat ettim.İster 5 V tvbox ister 12 V tablet(Ainol) şarj ediyorum.ÜSTELİK SOKET DERDİ YOK

hocam bunda 5v -12 v switch düğme mi var geçiş yapabilmek için ?
    bir de adaptörün tam modeli nedir resimde 3125 diye okudum doğru mudur ? ve son olarak bu adaptörü ne kadara aldınız?
    teşekkürler . saygılar.

Evet switch var 6 kademeli gerekli voltaj seçimi karıştırmamak için dikkatli olunmalı siz bir defaya mahsus 5 volta ayarlayıp kullanacaksınız.Beraberinde verilen uçlardan size uygun olanını seçersiniz.Uçları takarken "+" ve "-" ye dikkat edin gerekirse ölçü aletiniz varsa ölçün öyle bağlayın.Sizin resimdeki cihazın orta kısmı "+" .Ben yanlış yapabilirim derseniz hiç riske girmeden ucu sabit olanlardan alabilirsin markası ne olduğu belli olmayan adaptörlerden kaçının.Ataba ve Mervesan markaları kalitelidir.

Model doğru fiyatı şimdi hatırımda değil ama 20 Tl civarı olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: impressM

dün bir elekronikçiye sordum ama cihaz ve adaptör yanımda değildi durumu anlattım bir şarj çıkardı tablet şarjı 5v2a dedim bu ince uçlu olmuyor bundan bende de var dedim o zaman bu dedi 2.5mm başka bir adaptör çıkardı 5v 2a 3,5mm bu olur dedi zaten 2,5mm ve 3.5mm var dedi 3.00 mm uç olmaz dedi adaptore 10 lira dedi parasından değil de bir daha gidip değiştirme vs olmasın diye pazartesi cihazı da yanıma alıp orda deneyeceğim.

Kaliteli bir dönüştürücü fiş alarak bu işi çözersen daha isabetli olur düşüncesindeyim. Fişe takarken oluşan kıvılcımlar switching adaptör olduğu için çıkar fazla önemli bir şey değildir. Kendi orijinal adaptöründen vazgeçmemeni öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.