Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.534
Cevap
549
Favori
1.791.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13731374137513761377
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıllar önce aldığım mi stick artık iyice yavaş çalışmaya başladı. Mi Stick 4 k ve Next Stick 4k düşünüyorum kullanan var mı ?

Netflix , İnat, Youtube lazım sadece yıllardır başka uygulama yüklemedim. Hafıza vs önemli değil. Kasmadan bunları 4k oynatması yeterli.

• Skayn kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Dreamstar nova önerebilirim fiyat performans olarak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Stick şart değil ise ben de kesinlikle dreamstar Nova öneririm. İlla da stick olacaksa Google Chromecast 4K öneririm.

• basarbulut kullanıcısına yanıt
    Mevcut cec ayarlarınızı paylaşır mısınız ?

Bazen TV ve TV box senkron şekilde açılmıyor neden bulamadım da açıkçası.

• Ben özellikle senkron açılmaması için ayar yaptım. Normalde direkt açıyordu. Mesela Homatics de senkron açılmamasını sağlayamamıştım.

• Sizin kapalı olan seçenekleri de açmanız gerekir diye düşünüyorum.

Teşekkürler. Eve gidince benimkilerle bir karşılaştırayım. Yüzde 50 şans gibi bazen düzgün çalışıyor bazen senkron kaçıyor.

• Tv nedir? Bir de farklı Hdmi soketine takın veya farklı kablo ile de deneyin.

Teşekkürler tavsiyeniz için Stick olması önemli TV altımda çok fazla karmaşa var ev sinema sistemi, playstation vs arkada görünmemesi daha iyi. Next Stick 4K sipariş ettim 1189 tl 150 de kart puan verdi bakalım. Tek sorunu şu anlık dolby atmos olmaması görünüyor.

Hayırlı olsun

• Arkadaşlar merhaba. Bu TV box işlerine çok yabancıyım. Benim bir LG tv var ama eski bir model. Webos işletim sistemli. Uygulama marketinde çok az uygulama var ve bana lazım olan uygulama yok. Arkadaşım bana iptv hediye etti ama SBOX isimli uygulamayı yüklemek lazım. Google Play'de bulunuyor. Benim sorunuma yönelik ygun fiyatlı, basit arayüzlü hangi cihazı tavsiye edersiniz? Bir de bu cihazlar tv'nin normal kullanımını, kanal sıralamasını değiştiriyor mu? Kendine ait kumandası mı var yoksa tv kumandası ile mi yönetiliyor. Sorular saçma olduysa kusura bakmayın lütfen çok cahilim bu konuda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • john ciga J kullanıcısına yanıt

lg markette ssiptv olması lazım. normalde m3u ayarları falan uydurulur. illa bir program istemez iptvler. ama illa ki o uygulama olsun derseniz, box tipi and. kutu alın. stick olursa rahat olmayabilir. lisansa gerek yoksa (netflix vb. kullanmayacaksanız), e-ticaret sitelerinden uygun fiyatlı, 2gb ramli falan box lar işinizi görür. tv'den bağımsızdır. hdmi girişine bağlanır. kendi kumandası vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 20 Şubat 2025; 11:38:5 >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam, mi box alacağım sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • john ciga J kullanıcısına yanıt

rica ederim. mibox da işinizi görür.

• 
Sayfa: önceki 13731374137513761377
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.