< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1379. sayfa)

-
-
32gb hafıza. Keşke kumandası numerik olsaydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android box ve tuner alacaksın. Böylece çanak antenden uydu yayınlarını izlersin
Numerik kumanda uydu girişli cihazda işe yarar, bunda pek esprisi yok ama istenirse hariçten alınabilir.
Numerik kumanda aynı zamanda canlı tv (TV+, TivibuGo, TiviMate vs.) kanal geçişlerinde büyük kolaylık sağlıyor.Uydu aparatı kullanmazken opsyonel iki adet B25 numerik kumanda kullanıyorum.Öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Bir de bu var. Bunun hakkındaki fikriniz nedir?
www.hepsiburada.com
Dreamstar I6 64GB Android 14 TV Box Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/kQWbjCBhuCpR -
Bu lisanslı değil hocam. Yani netflix, Disney vs 4k açmaz. Dreamstar nova 4k açar
Bu ürün
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafaBu lisanslı değil hocam. Yani netflix, Disney vs 4k açmaz. Dreamstar nova 4k açar
Bu ürün
Konuya biraz uzağım, o nedenle soruyorum: Bu uygulamalar yüklenebilir ama 4K izlenemez demek mi oluyor bu?
Bu cihazın kapasitesi biraz daha yüksek diye dikkatimi çekmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Google Widevine L1, dijital içerik platformlarındaki videoları HD veya daha yüksek çözünürlüklerde oynatma desteği sunan sertifikadır. L1 lisansına sahip olan cihazlarda videolar sunulan en yüksek çözünürlükte oynatılabilmektedir.
Dediğiniz gibi uygulama yüklenir ama default gelen L3 sertifikası ile lisanslı yayınlar maksimum 480p çözünürlüğünde izlenebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, bahsettiğiniz cihazda çanak olmadan yerel kanalları izlemek mümkün mü?
Hocam bu cihazların tamamı için söylüyorum; ister yerli kanallar ister başka içerikler izlemek için bir program yüklemeniz gerekir aynı cep telefonu gibi düşünün. Mesela netflix içeriklerini izlemek için netflix programını yüklemeniz gerekiyor. Genellikle bir IPTV üyeliği satın alıp programını yükleyip yerel yabancı belgesel müzik maç film dizi ..... ne varsa hepsini izliyoruz. Internet bağlantısının şart olduğunu söylememe gerek yok. Çanakla hiç bir bağlantı yapılmaz. Cihazınızı alırsınız götürürsünüz yazlık evinize oradaki televizyona takıp aynen devam edersiniz. Güzel tarafı bu.
quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Google Widevine L1, dijital içerik platformlarındaki videoları HD veya daha yüksek çözünürlüklerde oynatma desteği sunan sertifikadır. L1 lisansına sahip olan cihazlarda videolar sunulan en yüksek çözünürlükte oynatılabilmektedir.
Dediğiniz gibi uygulama yüklenir ama default gelen L3 sertifikası ile lisanslı yayınlar maksimum 480p çözünürlüğünde izlenebilir.Bilgilendirme için teşekkürler. Herhangi bir dijital platform üyeliğim yok. Olacağını da sanmıyorum. Diğer uygulamalar üzerinden izliyorum. O nedenle kapasitesi yüksek olan cihaz daha çok ilgimi çekmişti.
Hnagi marka box önerirsiniz?
Yurtdışından projeksiyon cihazıma Tv Box almak istiyorum, öneriniz ? Amazon fire Tv Box 4K Max nasıl ? Tr için Netflix lisanslı olmadığı, apk ile indirildiği yazıyor bazı yorumlarda…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cloudstream kullanan arkadaşlar kekikakademi galiba desteğini çekmiş şimdilik. Onun yerine depo ekle kısmından kekikdevam yazarlarsa yeni depoyu eklerler
Github sayfasıgithub
GitHub - maarrem/cs-Kekik: Arşive alınmış projenin canlıya çekilmiş halihttps://github.com/maarrem/cs-Kekik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 21 Mart 2025; 3:23:16 >
-
nikstream reposu da var. Filmmakinesi,Dizilla gibi siteler açılıyor. kekikdevam'da ikisi açılmıyor
nikstream ve kekikdevam içerik olarak aynı ama nikstream daha stabil
ayrıca bu repoya Vavoo geldi.
Türk,Alman,Fransız,İngiliz,Balkan,Arap,Arnavut,Rus canlı kanallar eklendi
Kanallar açılıyor şimdilik stabil
depo kısmına: nikstream yazmanız yeterli
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160979155
ayrıca
Ayarlar > sağlayıcılar > tercih edilen medya >
movie
TVseries
live
torrent
documentary
others
Seçenekleri işaretli olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 21 Mart 2025; 11:41:15 >
-
nikstream'in içinde "SelcukFlix" çıkmadı.
-
O görseli örnek amaçlı ekledim bende de selçukflix çıkmadı onun yerine iptvsevenler,vavoospor,patr0ntv çıktı
perfektes fernsehen mit der waipu.tv-app
waipu.tv Box - Ultraschnelles TV & Streaminghttps://www.waipu.tv/boxx5 işlemcili cihazlar çıkmaya başlamış.
-
Evet hocam x4 devri bitti.
xiaomi
Xiaomi TV Box S (3rd Gen) - Xiaomi Globalhttps://www.mi.com/global/product/xiaomi-tv-box-s-3rd-gen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hız4ok -- 30 Mart 2025; 11:4:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X