Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.556
Cevap
548
Favori
1.796.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13741375137613771378
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mİ box ile next nextstar Box araıdna akaldım bütçe 2500 maximum. sizce hangisi alayım? sadece inat tv için alıyorum

• cheem kullanıcısına yanıt
    Homatics r 4k veya dreamstar Nova 4K alın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cheem kullanıcısına yanıt

12 ay turkcell tv plus hediyesi olan dreamstar nova 4k en iyi seçenek şu an.

app.hb.biz
    Dreamstar Nova | TV+ (12 Ay Premium Üyelik Hediyeli) 4K Fiyatı
    https://app.hb.biz/9set6XvOMGSZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

Aynı ürün tirenyol da peşin fiyata 3 taksit.

• yatak odası için şu tv yi almayı düşünüyorum. hatta daha ucuzunu bulabilirsem onu alacak gibiyim yeterki androide dönüştürülebilsin. bu tarz tv için adroid box tavsiye edebilecek var mı? genellikle ip tv ve youtube izlenicek. çok pahalı olan ürünleri almaya gerek var mıdır?

• 0110engin kullanıcısına yanıt
    2 yorumu var. ikisi de ses çok kötü demişler. gözünüzden kaçmasın. hd ready, fiyat fena değil ama ucuz etin yahnisi olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Aldığınız herhangi bir ürünün asgari full hd olması gerektiğini düşünüyorum.

• noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    24 inç ekran. ready olsa ne full olsa ne..bence farkı fark etmek bile zordur.

• @1234Rambo

@noktanınsâbiti

görüntü o kadar fark yaratır mı ready ile full hd arasında? 24 inç sonuçta.

ayrıca sesin iyi olmasına da gerek yok. 2+1 ses sistemi olacak. önceki mesajda da yazdığım gibi, daha ucuzunu bulabilirsem, onu alırım hatta. yeterki androide dönüştürebilelim.

bu yüzden pahalı android bir tv yerine ucuz yollu birşey alıp android boxa çevirmek diye düşünüyorum.

tavsiye edebileceğiniz android box tipi var mıdır? iptv ve youtube izlenecek genellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0110engin -- 1 Mart 2025; 17:56:39 >

Exxen yüklenmiyor demişler. Ram çok yavaş cihaz hantal demişler. Siz kullanıyor musunuz?

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Kullanıyorum exxen yükleniyor. İşlemcisi next ile aynı. İlk açma da kasma oluyor sonra kendine geliyor. Lisanslı cihazların çoğunda olan kadar. Ben homatics box r 4k plus da kullandım günün sonunda buna döndüm. Yazılım olarak daha stabil kesinikle. Kumandası rakam tuşlu olduğu için misal tivibu go uygulamasında uydu gibi kullanıyorum. Turkcell tv plus da da öyle. Bu fiyata tavsiye ederim kesinlikle

Yazılım olarak daha stabil derken tam olarak neyi kast ediyorsunuz? Homatics Box R 4K Plus hangi sürüm ve ne kadar kullandınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Android 12 ile kulandım. Telefondan video cast ederken bile sorun oluyordu. Ağda kendi kendine kayboluyordu cihaz. 2 adet homatics de de yaşadım bu durumu. Stremio da kasıyordu. Real debrid olmasına rağmen. Aynı cihaz dreamstar da açıyor aynı videoyu. Donanımı hakkını veren bir cihaz değil. Android 14 de de çok bug varmış. Telegram dan yazıyorsun güncelleme için bilmem kaç gündür online bile olmamış güncelleme veren arkadaşlar. Biraz sahipsiz kaldı cihaz. yeni çıkaracakları cihaza yüklenecekler bence. Bu benim kişisel yorumum. Siz çok memnun olabilirsiniz bilemem. Homatics başlığında da gir sürü şikayet var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 1 Mart 2025; 19:42:49 >
  • Ben de Dreamstar Nova öneririm özellikle stabilite açısından.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    A11, A12 ve şu an A14 ile kullanıyorum, dediğiniz sorunların hiç birini yaşamadım RD de kullanıyorum. Başka hangi cihazının karşınızda muhattap bulabileceği bir kanalı var? Online olmasına gerek yok formu dolduruyorsunuz, her Pazartesi işleme alınıp gönderiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    lisans gerektiren malum uygulamalara abone değilseniz, uygun fiyatlı alın geçin. yorumlarını da okuyarak ama.

• 
Sayfa: önceki 13741375137613771378
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.