Şimdi Ara

Android uygulamayı indirebleceğim virüssüz/tojansız bir yer arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda android emülatörü kullanıyorum.İndirmek istediğim uygulamaya emülatör üzerinden ulaşamıyorum.Google play'de çıkmıyor.Harici olarak yüklemek istiyorum.Ancak sizlerde biliyorsunuz ki pek çok android oyun/uygulama indirme sitesindeki appler virüs/trojan içeriyor.Virüstotal'de taratınca uyarılar alıyorum.Size sorum: Android uygulama indirebileceğim virüssüz bir site var mı?

• Merhaba bu sitelerden gönül rahatlığıyla indirebilirsin güvenilir sitelerdir..

yanlız bu sitelerde Orijinal APK dosyaları vardır Modlu veya kırılmış APK dosyası bulamazsın haberin olsun.

Android için Ücretsiz APK İndir - APKPure ile Ücretsiz Çevrimiçi APK İndirici Üzerinden Uygulamaları İndirin

APK4Fun - Download APK for Best Android Apps & Games

APKMirror - Free APK Downloads - Free and safe Android APK downloads

• Eğer modlu veya kırılmış APK dosyası yükleyeceksende bu iki Türkçe siteyi tavsiye ederim. Sağlam ve sıkıntı çıkarmayacak sitelerdir..

Unutma Modlu APK indireceksen Virüs Programları indirdiklerin için virüs veya Trojan var diye uyarı verir, nerden hangi siteden indirirsen indir bu hep böyledir sebebi de program ve oyunları kırma işi trojanlar sayesinde yapıldığından dolayıdır.

Apk Delisi - Ücretsiz Android MOD Oyunlar & Uygulamalar

APKMB.Com – MOD APK ve Oyun Android İndirmek için En İyi Site

• Android | Mobilism

MODYOLO - Free MOD APK Game & Premium APP for Android

indiridiginiz uygulamalari virustotal sitesinden kontrol ettikten sonra yükleyin.

VirusTotal - Home

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.