Arkadaşlar bilgisayarımda android emülatörü kullanıyorum.İndirmek istediğim uygulamaya emülatör üzerinden ulaşamıyorum.Google play'de çıkmıyor.Harici olarak yüklemek istiyorum.Ancak sizlerde biliyorsunuz ki pek çok android oyun/uygulama indirme sitesindeki appler virüs/trojan içeriyor.Virüstotal'de taratınca uyarılar alıyorum.Size sorum: Android uygulama indirebileceğim virüssüz bir site var mı? |
Android uygulamayı indirebleceğim virüssüz/tojansız bir yer arıyorum
-
-
Merhaba bu sitelerden gönül rahatlığıyla indirebilirsin güvenilir sitelerdir..
yanlız bu sitelerde Orijinal APK dosyaları vardır Modlu veya kırılmış APK dosyası bulamazsın haberin olsun.
APK4Fun - Download APK for Best Android Apps & Games
APKMirror - Free APK Downloads - Free and safe Android APK downloads
-
Eğer modlu veya kırılmış APK dosyası yükleyeceksende bu iki Türkçe siteyi tavsiye ederim. Sağlam ve sıkıntı çıkarmayacak sitelerdir..
Unutma Modlu APK indireceksen Virüs Programları indirdiklerin için virüs veya Trojan var diye uyarı verir, nerden hangi siteden indirirsen indir bu hep böyledir sebebi de program ve oyunları kırma işi trojanlar sayesinde yapıldığından dolayıdır.
Apk Delisi - Ücretsiz Android MOD Oyunlar & Uygulamalar
APKMB.Com – MOD APK ve Oyun Android İndirmek için En İyi Site
-
MODYOLO - Free MOD APK Game & Premium APP for Android
indiridiginiz uygulamalari virustotal sitesinden kontrol ettikten sonra yükleyin.
Benzer içerikler
- rehberden silinen kişi whatsapp neden silinmiyor
- faceapp pro ücretsiz kullanma
- trt teletext mobil
- eski tv kumanda programı
- exxen netflix blutv ücretsiz izle apk
- chat sesli konuşma özelliği
- sms yönlendirme
- secure folder nedir
- xiaomi adım sayar nerede
- uygulama indirmeden karekod okutma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X