Şimdi Ara

Androidden İphone'a geçiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski telefonum yazılım güncellenmesinden sonra; mavi ekran, kapanıp açılma sorunları başladı. İphone'da da benzer sorunlar var galiba ama olsun.

Tamir edilmezse iphone alacağım. Kibar tasarımlı olduğu için tercih ediyorum.

4000TL bütçem var. 128gb modelleri düşünüyorum. işlemci, kamera çok önemli değil. İnternet ve müzik için kullanacağım.

Tek isteğim yazılım sorunu çıkmasın. Telefonu aldıktan sonra elimden geldiği kadar güncelleme yapmayacağım.

6s olması 7 olması ne fark eder? Denizli'de nerede bulurum uygun fiyata? Nelere dikkat etmem gerek?

• Ben hem 6s hem de 7 kullandım, şimdiki telefonum da 7. Arada çok muhteşem farklar yok, ama bir seri de olsa yenisi her zaman daha iyidir hocam. Detaylı kullanımda bazen fark ettirdiği yerler oluyor.

7'de çift hoparlör var mesela, müzik dinlerken bunu farkediyorsunuz. 7'nin ekranı daha parlak ve aynı zamanda renkleri kesinlikle çok daha canlı gösteriyor. Kamerasından dolayı arka tarafın çok daha şık olduğunu düşünüyorum ben. Az da olsa kameralarda da bir fark var bence, 7'nin kamerası bazı durumlarda bariz daha iyi çekiyor. Bunun yanında 7'de resmi olarak su geçirmeme özelliği var.

7'de orta tuş dokunmatik, 6s'de ise fiziksel bir tuş var. Kullanıma etki bir artı veya eksi değil bence ama yine de bir fark. Kulaklık ve şarj girişinin aynı olması bazen can sıkabiliyor, ama telefonu aldığımdan beri 3-4 kez başıma geldi maksimum.

Hocam bu arada kamera pek önemli değil demişsin, 128 GB biraz fazla değil mi? 64'lük olsa ama bir üst model olsa bence geleceğe daha iyi bir yatırım olur. Benim ikisi de 32 GB, gayet iyi yetiyor. Mesela şu an içeride 5874 resim, 267 video ve 57 uygulama olmasına rağmen 14 GB yer boş.

7'nin yalnızca parlak siyahı değil, mat siyah olan rengi de biraz kullanılan kabın içinde kendi kendini çizmeye hazır gibi. 6s'in uzay grisi rengi simsiyah olmadığı için böyle bir sorun da olmuyor haliyle.

• Berkanosfer kullanıcısına yanıt
    Teşekkkürler hocam.

128 olmasının sebebi ikide bir telefon almak istemiyorum. 3-4 yıl rahat edeyim istiyorum.

Hafıza yetmiyor, ram yetmiyor bunlarla uğraşmak istemiyorum.

İphone 7 için bile kapanıp açılma sorunu diye başlık açılmış,

Ya bu yazılımcılar işi bilmiyor ya da kapitalizm mi nedir..
  • stresstest kullanıcısına yanıt
    1 yıldır iphone 7 kullanıyorum hiç bir sorunu yok cihazın sadece mat siyah arka tarafı kılıf kullanınca lekelenme yapıyo iyi korumak lazım okadar telefon tavsiyesine gelince herzaman en güncel modeli almaya çalışmak gerek uzun süre kullanıcaksanız ama ben büyüklük sorun olmuycaksa plus öneririm şarj ekran kamera daha iyi ram daha yüksek iphone 7 yide tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlenim paylaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kibar tasarımlı olduğu için iphone tercih etmek enteresan.

Garanti konusunda mağdur etmediği için android’den apple’a geçtim ben.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almisken 64luk 8 alin bence. Ya da 128lik 7 plus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Androidden wp ye geçtim mutluyum
    10 yıl önce açıldı
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6S kamerada OIS özelliği yok, 7’de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: servettv

İzlenim paylaş
    Geçebilirsin ama, neler değişti kullanımında anlatabilirmisin
  • Bende android den ios a gectim. Cok duzenli bir sistem ama gercekten boguyor insani. Basit bir vpn icin kart bilgisi istemek nedir yahu? İlla uygulamalara para mi dokmek zorundayiz? Android de cok cok fazla alternatif sunuluyor. İos bu para meselesini cozmedigi surece benim icin android e rakip olamayacak malesef. Sirf bu program rezilligi yuzunden note 5 aldim düşünün...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

Bende android den ios a gectim. Cok duzenli bir sistem ama gercekten boguyor insani. Basit bir vpn icin kart bilgisi istemek nedir yahu? İlla uygulamalara para mi dokmek zorundayiz? Android de cok cok fazla alternatif sunuluyor. İos bu para meselesini cozmedigi surece benim icin android e rakip olamayacak malesef. Sirf bu program rezilligi yuzunden note 5 aldim düşünün...
    Öyle bir şey yok.O dediğiniz muhtemelen Pro/Premium deneme sürümüdür.Onuda App Store hesap ayarlarına girip iptal edebilirsiniz.
  • İkinci el iPhone 8 tavsiye ediyorum. 64GB yeterli olacaktır, müzikler fotoğraflar vs hepsi bulutta çünkü. Ama 256GB olsun derseniz de yine de zorlar alırsınız gibi.

• X-vpn kullan appstorda ücretsiz, hatasız anında açılır bir yıldır kullanıyorum.

• iphoneda rom atma gibi bir secenegin olmadigi için uzun süre kullancaksan yazılım desteği için en yüksek modeli al.boşver 32de idare eder 128e öyle para gömme alacagin cihaz surda 3 sene sonra biticek zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: winuae

X-vpn kullan appstorda ücretsiz, hatasız anında açılır bir yıldır kullanıyorum.
    Tam aradığım vpn. Teşekkürler

• güncelleme yapmayıp internet ve müzik ağırlıklı kullanacaksan bu özellikler için ikisi arasında çok fark yok bütçe sorunu yok 7 al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.