Şimdi Ara

androidden wp8 geçmeyi düşünüyorum önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrusu androidin sistemi aşırı kullanmasından rahatsızım bilmiyorum xperi s cihazımı satıp lumia 1020 almak istiyorum değerli yortmlarınızı paylaşabilirseniz çok memnun olurum saygılarımla hayırlı bayramlar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1020 eğer denilenler gibi 2gb ram ve 41 cz kamera ise müthiş performans bekliyoruz

çünkü şuan 512 ile bile müthiş mutluyuz
  • Windows Phone a geçtiğiniz zaman androide lanet okuyacaksınız ne kadar kasan ve şişen bir işletim sistemi diye pişman olmazsınız ve Windows Phone alacaksanız da sadece lumia serisi alın 1020 de dedikleri gibi gelirse muhteşem olur ...
    1020 alınası bir cihaz gerçektende muhteşem kamerası felan gel beni al diyor resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telvis -- 10 Ağustos 2013; 21:01:01 >
  • Doğrusu ben stabilite arıyorum android beni kullandığımdan beri çıldırttı 1.5 yıldır android kullanıyorum ram şişiyor telefon kasım kasım kasılıyor tamam özgürlük varda ama beni çılgına çevirdi wp dahada gelişecek hele bir gdr3 gelsin wp telefonlar coşacak yavaş yavaş zamanla telefonum xperia s ortalama bir kullanıcıyım batarya sorum kamepa sorun video da gecikmeler sorun rootladım bir ara bir sürü rom ve kernel kullandım nafile 1 gb ramdan bana kalan maksimum 200 .ördüm şuanda stock rom kullanıyorum 40 mb ve altı ram miktarı kalan android aldığıma pişman oldum hele symbiandan androide geçtiğime çok pişmanım beni aydınlatırsanız sevinirim dostlar bu arada hayırlı bayramlar ve saygılar

• Bende ayrı durudumdayım mesaj yazarken bile şişen bir klavyem var bıktırdı artık kendinden Wp bana cok iyi gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keeper of the Light

Bende ayrı durudumdayım mesaj yazarken bile şişen bir klavyem var bıktırdı artık kendinden Wp bana cok iyi gelecek

aynı durumdayım ustam aynı durumdayım klavye donar,sistem şişer of hele xperia s bana saç baş yolduruyor saygılar

• Wp den sonra android e lanet edersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android telefon önerisi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wp varken neden android kullanmışım diyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Wp varken neden android kullanmışım diyeceksin.

Buna hiç şüphem yok androidin bitmek bilmeyen sistem gereksinimleri için 1 yılda bir cihaz değiştirilmesi gerekiyor sağolun dostlar kararım lumia 1020 teşekkürler saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Wp den sonra android e lanet edersin

Peki ustam wp marketplace da vpn uygulamaları varmı bunu şunun için soruyorum nsa skandalından dolayı mahremiyet yok internette saygılar

• Aradığın şeylerle alakalı aslında. Kişiselleştirilebilirlik, uygulama ve oyun istiyorsan Android'den cayma. Geri kalan her şeyde WP8 çok daha üstün bir sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe S. -- 11 Ağustos 2013; 3:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe S.

Aradığın şeylerle alakalı aslında. Kişiselleştirilebilirlik, uygulama ve oyun istiyorsan Android'den cayma. Geri kalan her şeyde WP8 çok daha üstün bir sistem.

Yok tek istediğim internet usta internet çokda kişiselleştirilebilirlik aramıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: paixufuk

quote:

Aradığın şeylerle alakalı aslında. Kişiselleştirilebilirlik, uygulama ve oyun istiyorsan Android'den cayma. Geri kalan her şeyde WP8 çok daha üstün bir sistem.

Yok tek istediğim internet usta internet çokda kişiselleştirilebilirlik aramıyorum

O zaman hiç düşünmene gerek yok. WP8'in stabilliği yeter. Android çağın en büyük kanser sebeplerinden biri Tarayıcı yahut mesajlardan ana ekrana geçerken; tabiri caizse ''en baba'' cihazlarda bile kasım kasım kasılan bir sistem. Google'ın yüz karası bana göre.

• quote:

quote:

quote:

O zaman hiç düşünmene gerek yok. WP8'in stabilliği yeter. Android çağın en büyük kanser sebeplerinden biri Tarayıcı yahut mesajlardan ana ekrana geçerken; tabiri caizse ''en baba'' cihazlarda bile kasım kasım kasılan bir sistem. Google'ın yüz karası bana göre.

Güneaydın hayırlı sabahlar ustam telefonum gene kasıldı bu androğid beni kanser edecek saygılar

• Okadar kötü bir işletim sistemiki neredeyse androide tövbe edeceğim klavye kasılıyor yazamıyorum adeta saç baş yolduruyor bana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Wp den sonra android e lanet edersin

Peki ustam wp marketplace da vpn uygulamaları varmı bunu şunun için soruyorum nsa skandalından dolayı mahremiyet yok internette saygılar

Yok hocam androidin beleş,uygulamalara koydukları saçma reklamlardan wp de yok yanlışlıkla elin çarpıyor zaten kasıyor telefon bide onla uğraş,internet için wp tam bi canavar androidin browseri ile arasında dağlar kadar fark var

• Hocam Lumia 820 mi yoksa HTC wp 8x mi önerirsiniz. Bu yapılan yorumlardan sonra xperia s almaktan vazgeçtim. 8x tasarım olarak daha güzel. Marketplace'e bakayım dedim angry birds bile paralı napayım sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Affirmative!!

Hocam Lumia 820 mi yoksa HTC wp 8x mi önerirsiniz. Bu yapılan yorumlardan sonra xperia s almaktan vazgeçtim. 8x tasarım olarak daha güzel. Marketplace'e bakayım dedim angry birds bile paralı napayım sizce?

Hocam burda okuduğum kadar htcnin teknik servisi iyi değil ve amberi almayacak,bunun yanında nokianın uygulamalarıda yok,nokianın mapı paralı olarak satılıyor,nokianın hem kalite bakımından da sağlam olduğunu düşünüyorum bunları goz onunde bulundurarak soyluyorum vurası çok onemli HTC kullanmadım bunlar forumdaki gozlemlerimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Affirmative!!

Hocam Lumia 820 mi yoksa HTC wp 8x mi önerirsiniz. Bu yapılan yorumlardan sonra xperia s almaktan vazgeçtim. 8x tasarım olarak daha güzel. Marketplace'e bakayım dedim angry birds bile paralı napayım sizce?

Htc alma derim. Nokia'nın kendi yaptığı uygulamalar büyük fark yaratıyor. Bence 50 tl ekle lumia 920 al. Evet angry birde paralı ama umrumda değil doğrusu. Sıkıcı bir oyun bile ama bunu dert edecekseniz wp8'e bulaşmayın.

• Teşekkürler o zaman hocam ikinize de. HTC'den vaz geçtim. Bir telefona da 1000 TL gibi bir rakam ödemek istemiyorum. O zaman 920'nin düşmesini bekleyeceğim gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.