Merhabalar, ben daha önce sadece bir kez Samsung S4 ile android telefon kullandım ve NEFRET ettim. Uzun yıllardır iPhone kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat Çin menşeili ürünlerin bu kadar popülerleşmesi ile bir daha deneme kararı verdim. Bu telefonu deneme olarak alacağımdan çok masraf yapmak istemiyorum. Marka olarak aklımda OPPO ve Xiaomi var fakat içten içe Mi’ye daha çok güveniyorum. Bildiğiniz üzere bir çok model var ve benim nasıl bir seçim yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Ben cep telefonunu sosyal medya, youtube-twitch ağırlıklı kullanıyorum. Telefonda oyun oynamıyorum ancak ve ancak TFT(Teamfights Tactics) oynarsam çok nadiren. Kamera konusunda beni yüzüstü bırakmasa yeter olduğunu düşünüyorum. Onun dışında büyük denilebilecek telefonlardan hoşlanmıyorum. Cebe sığması ve genel olarak takılmaması önemli bir kriter Gözüme ilk olarak, yeni çıktığı ve tasarımından dolayı Xiaomi Redmi 9C takıldı. Sizlerin önerisini de duymak isterim. Kamerası ortada bulunan telefonlar gözüme çok çirkin geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 18 Aralık 2020; 4:39:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim