Şimdi Ara

Androidli HTC cihaz önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet emektar nokia e71 imi değiştirmek istiyorum..Bunun için geniş bi süreye sahibim duruma göre bir kaç ay bekleyebilirim bile..4.nesil ipod touch im oldugu için iphone 4 ün hiçbir çekiciliği yok gözümde..

Yeni alacağım cihazı vodafone kampanyasıyla da alabilirim özellikle bu durumda Desire s ve sensation öne çıkıyor..ama forumda okuduğum sensation un ekrana toz alma dokunmatik problemleri fln açıkçası biraz beni telefondan soğuttu ve genelde satıcıların desire s in sensation u aratmycağını söylemesi hiç aklımda olmayan bu telefonu araya sokmuş oldu..

Incredible S için ise söliyebileceğim teknik açıdan Desire S ten +olarak büyük ekranı ve 8Mp kamerası ile aklımı çelebilcek olsada Vodafone üzerinden alamıycak olmayı - hanesine yazabilirim..

Ön kamerasının olmayışı nedeniyle Desire HD yi pek düşünmüyorum ve tabi Vodafone da ki kontratlı fiyatının Sensationla nerdeyse aynı olması da benim için bir eksiklik..

Sensation harici bir HTC alırsam yüksek ihtimalle sense 3.0 olan bir rom yüklemek istycem bu durumda seçeceğim modelin sürekli güncellenebilecek bi model olması da aradığım özellikler arasına girmiş oluyo..

Not:Cıhazları nakit almayı düşünmüyorum öyle bi durumda ancak okul kredimi biriktirerek maksimum 800-1000tl civarına çıkabilirim ki bunun yerine vodafone ile kontrat beni daha az zorlar..

• Kesinlikle HTC Sensetion derim. Vodafonda 69 tl ye sınırsız internetli alabiliyorsun. vodafon istemezsen media markette yaklaşık 1500 e alabilirsin. Böylece ayfonun sıkışık ve ücretli dünyasından kurtulmuş olursun
  • eğer multimedya için se sony ericsoon xperia arc al ama iş için se vodaffone kampanyasından sensation bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: asisar1907

eğer multimedya için se sony ericsoon xperia arc al ama iş için se vodaffone kampanyasından sensation bence

iş için kullanmıycam şuanda halen üniversite öğrencisiyim.Oldum olası Htc nin kullandığı arayüz saati hava durumu beni etkilemiştir..o ndnle htc dışında bi akıllı düşünmedim. xperia arc ın htc modellerinden ne artısı var pek araştırmamıştım şuana kadar sizin xperia önermenizin sebebi nedir açıklarsanız sevinirim..
  • Desire s al. Uygun fiyat-uygun boyut iyi donanım.
  • Hocam bende E71'den Sensation'a geçtim.Telefon gerçekten harika.

Babamda da Desire HD var.Oda çok güzel ama Sensation bambaşka.
  • ya sensation güzel de işte şu ekrana toz alma problemi şarjı ve dokunmatik sorunlarını duyunca korkarak bakar oldum telefona..belli serilerde mi var bu sorunlar acaba..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 adet Sensation iyi gelir
  • One X

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem birkac ay bekleyebileceksin, 3-4 ay bekle ve One x al.
    simdilik fiyat yuksek ama 3-4 ay icerisinde alabilecegin seviyeye gelir.
  • ... tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZZ RAT -- 6 Temmuz 2012; 6:21:18 >
  • Hortlamis konu htc desire ve desire hd maceramdan sonra htc defterini kapattim htc adam gibi destek vermedi desireye bu iki telide en iyi zamaninda aldim 3 ay sonra eski telefon oldu satmaya kalktim super diye satanlar bu telefonlar ikinci elde para etmiyo dediler yenisi cikti dediler samsungun gozunu seviyim ikinci elde nokia gibi oldu samsung birde iphone da zarar etmedim. Bence htc ve lg iyiler hoslar ama yazilim destegi zayifti kulandigimda ve ikinci elleri para etmiyodu.beni musteri olarak kaybetiler bi iphone bi samsung bole gidiyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sıralar LG adı fazla duyulur oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.