Şimdi Ara

ANDROİDTEN WP'YE GEÇMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar,s3 kullanıcısıyım lanet telefonun şarj sorunu var açıkçası yaptırmak masraf çıkarmak istemiyorum çünkü telefona fazlasıyla masraf yaptım.Beni idare edebilicek bişeyler arıyorum.İnstagram whatsapp facebook gibi sosyal ağlarda takılıyorum ufak tefek oyun oynayıp müzik dinliyorum.Şöyle bişey var diyeceksiniz ki neden bu konuyu buraya açıyorsun,şu sıralar wpa ilgi duyuyorum androidten çok çektim,yeter.Bana 400/500TL bütçeye göre en kaliteli,kullanışlı wp önerisinde bulunur musunuz. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: AbusiveBoyz

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar,s3 kullanıcısıyım lanet telefonun şarj sorunu var açıkçası yaptırmak masraf çıkarmak istemiyorum çünkü telefona fazlasıyla masraf yaptım.Beni idare edebilicek bişeyler arıyorum.İnstagram whatsapp facebook gibi sosyal ağlarda takılıyorum ufak tefek oyun oynayıp müzik dinliyorum.Şöyle bişey var diyeceksiniz ki neden bu konuyu buraya açıyorsun,şu sıralar wpa ilgi duyuyorum androidten çok çektim,yeter.Bana 400/500TL bütçeye göre en kaliteli,kullanışlı wp önerisinde bulunur musunuz. Teşekkürler

lumia 630 ya da son çıkan 1 gb ram li 535 ile wp dünyasına geçiş yapabilirsin ve şu aralar acaip şekilde ucuzlayan 1320 ve 925 e de geçebilirsin..!

şarj olayı gibi sorunları android kadar yaşamazsın..

Basit Şekilde Lumia Satın Alma Rehberi

daha önce bu konuyu yazmıştım..!

eğer tam tavsiye istersen kesinlikle 1320 tavsiye edebilirim size.!

• O fiyata lumia 525
    Uygulamalar idare eder ama androiddeki kadar kaliteli değiller hala ama gün geçtikçe daha iyi oluyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 525 alabilirsin

• Önerdiğinz modellere baktım fakat aklıma takılan şey şu oldu görüntülü görüşme programı indirmiş olsam skype gibi, telefonun ön kamerası yok o biraz sıkıntı.. @Last_Stand @BüyükAmiral @OyunaGelenAdam
  • quote:

Önerdiğinz modellere baktım fakat aklıma takılan şey şu oldu görüntülü görüşme programı indirmiş olsam skype gibi, telefonun ön kamerası yok o biraz sıkıntı.. @Last_Stand @BüyükAmiral @OyunaGelenAdam

535 te ön kamera var 5 mp ama instagram yerine metrogram kullanmalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni çıkacak olan 535 te 5mp ön kamera var ama 525 yok skype için 535 i bekleyin derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geççin hocam geçin.Bende sari 1520 lumia var.Gidip bir note 4 ile karsilaştirayim dedim.Görseniz inanmassiniz note 4 1520 kullanan biri olarak bana tarayicida öyle bir yavaş geldi ki gormelisiniz.Pinczum da bile note 4 te ufak lag lar oluyor ama 1520 yag gibi akiyor.Yogun resimli ve flaş içerikli haber sitelerinde resimler arasi geçiş yaparken note 4 kesinlikle 1520 ye yaklaşamiyor.Telefonuma bikere daha hayran oldum diyebilirim.Hele oyun açiliş hizini saymiyorum bile 2 3 saniye 1520 her oyinda önde gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Geççin hocam geçin.Bende sari 1520 lumia var.Gidip bir note 4 ile karsilaştirayim dedim.Görseniz inanmassiniz note 4 1520 kullanan biri olarak bana tarayicida öyle bir yavaş geldi ki gormelisiniz.Pinczum da bile note 4 te ufak lag lar oluyor ama 1520 yag gibi akiyor.Yogun resimli ve flaş içerikli haber sitelerinde resimler arasi geçiş yaparken note 4 kesinlikle 1520 ye yaklaşamiyor.Telefonuma bikere daha hayran oldum diyebilirim.Hele oyun açiliş hizini saymiyorum bile 2 3 saniye 1520 her oyinda önde gidiyor.

Zaten orda touchwiz var

• murat425 kullanıcısına yanıt
    Hocam vallahi idarelik bi telefon almayı düşünüyorum yoksa Lumia 1520yi almam garanti olurdu.Açıkçası sırf S3 yüzünden androidten soğudum diyebilirim çünkü o kadar çok çektirdi ki inanın telefonu tutup parçalarına ayırmadığıma şükreder oldum
  • lumia 630 almalısın.

• ön kamera,skype filan sonradan yalan oluyor. ben sanmıyorum ki aramızda aktif bir şekilde kullanan biri var.
  • Valla hocam ön kamerayı çatır çatır kullanıyorum :D
  • quote:

Hocam vallahi idarelik bi telefon almayı düşünüyorum yoksa Lumia 1520yi almam garanti olurdu.Açıkçası sırf S3 yüzünden androidten soğudum diyebilirim çünkü o kadar çok çektirdi ki inanın telefonu tutup parçalarına ayırmadığıma şükreder oldum

Neden ara model geçici

• AbusiveBoyz kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyliyeyim şuan lisede okuduğum için herhangi bir harçlık dışında kaynağım yok,yani ailemide masrafa sokmak istemediğimden şuan idarelik bir telefon alıp yazın çalışmaya başladığımda daha iyi bir model almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbusiveBoyz -- 19 Kasım 2014; 21:12:39 >
  • Şöyle söyliyeyim şuan lisede okuduğum için herhangi bir harçlık dışında kaynağım yok,yani ailemide masrafa sokmak istemediğimden şuan idarelik bir telefon alıp yazın çalışmaya başladığımda daha iyi bir model almayı düşünüyorum
  • Hocam batarya onemliyse 720 fakat fiyati yuksek. 625mi 630mu ne birinin pili iyiydi fiyat bilmiyorum. Bu ikisinin de ram 512.
    525 var on kamera yok sarj kotu fakat 350ye alinabilmesi 1gb rm olmasi tam f/p yapiyor cihazi
  • O zaman 2. el bakın bence madem idarelik olsun diyorsunuz lumialar 2. elde çok değer kaybediyor işinize gelir.
  • Ne alırsanız alın sıfır alacağım diye kasmayın hem değer kaybetmezsiniz hem de daha iyi donanıma sahip olup uzun süre kullanabilirsiniz. Bu arada ben de Htc rio'dan S3'e geçmeyi düşünüyorum

• Hocam eğer para sıkıntınız yoksa S3'e asla geçmeyin,1.5 yılda ömrümü yedi.. Aldığımada pişman oldum ve ilk çıktığında almıştım,1200TL'ye iyi geçirdi vatancomputer sağolsun Samsungun son modelleride hala Touchwiz kullanıyor mu bilmiyorum ama eğer kullanıyosa samsunga yönelmeyi bile düşünmeyin.Forumda gördüğüm kadarıyla gerek kullanıcı yorumları gerekse video incelemeleri olsun G2 fiyat bakımındanda donanım bakımındanda iyi bi ürün.Daha düşük bi bütçeniz varsa Discovery Elite alabilirsiniz. 2.el alma düşüncesi hoşuma gitti açıkçası fikirleriniz için hepinize teşekkürler beyler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.