Şimdi Ara

Androidten WP'ye gecmek ne kadar dogru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben gnex kullaniyorum. Yani androidin en hasini, en iyi halini kullaniyorum. Ama aklimda wp var.

Bana gore androidin ozellestirilebilir olmasi, google'in sundugu hizmetler, ve tabi ki masrafsiz olusu uygulama vesaire konularda beni kendine bagladi diyebilirim. Ancak bundan once wp7 kullandim htc hd7 cihazim vardi. Hakikaten cok iyiydi performans olarak. Sistemide begenmistim tek kusuru uygulamaydi biraz gelissin oyle donerim demistim. İos android dolandiktan sonra simdi yine acaba mi diye soru isaretlerim var? Gecsem androidteki kadar eglenebilir miyim sizce yani cok bisi beklemiorum wp'den sosyal aglari kullaniorum internet mail olmazsa olmazlarim bu konularda nasildir wp sizce gecmek ne kadar mantikli ve hangi firmayi onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben nexus'tayken sadece internet mail facebook ihtiyacım var diyen ve önceden Windows phone kullanmış birinin şimdi neden tekrar telefon değiştirmek istediğini pek anlayamadım. Ben Windows phone kullanıyorum, ve bence nexustan sonra sıkılırsın. Zaten hd7 zamanından biliyormuşsun, inan pek değişen bir şey yok buralarda. WP7 ve WP8 karşılaştırma videoları var internette, çoğu ısrarla büyük farkların olmadığını belirtiyor.

Nexus gayet güzel, eğlenceli bir telefon ve mail internet facebook konularında işini gördüğüne de eminim. Bunu söylemek haddime değil biliyorum ancak bu ithal malları olabildiğince uzun süre kullanmalı, ihtiyaç olmadıkça yenilerini almamalıyız diye düşünüyorum.

Nexus un menüleri sıktıysa da yeni telefon almak yerine yeni romlar, temalar denemeni tavsiye ederim. Bundan önceki android telefonum bozulana kadar ben de sıkıldıkça farklı romlar atıyordum. Lewa ve miui romlarını öneririm. Umarım beni yanlış anlamamışsındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: noble

Ben nexus'tayken sadece internet mail facebook ihtiyacım var diyen ve önceden Windows phone kullanmış birinin şimdi neden tekrar telefon değiştirmek istediğini pek anlayamadım. Ben Windows phone kullanıyorum, ve bence nexustan sonra sıkılırsın. Zaten hd7 zamanından biliyormuşsun, inan pek değişen bir şey yok buralarda. WP7 ve WP8 karşılaştırma videoları var internette, çoğu ısrarla büyük farkların olmadığını belirtiyor.

Nexus gayet güzel, eğlenceli bir telefon ve mail internet facebook konularında işini gördüğüne de eminim. Bunu söylemek haddime değil biliyorum ancak bu ithal malları olabildiğince uzun süre kullanmalı, ihtiyaç olmadıkça yenilerini almamalıyız diye düşünüyorum.

Nexus un menüleri sıktıysa da yeni telefon almak yerine yeni romlar, temalar denemeni tavsiye ederim. Bundan önceki android telefonum bozulana kadar ben de sıkıldıkça farklı romlar atıyordum. Lewa ve miui romlarını öneririm. Umarım beni yanlış anlamamışsındır.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.