Şimdi Ara

Anfi Çeşitleri Ne Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben aranıza yeni katıldım ve forumda dolasırken bircok bilmediğim terimlerle ve cihaz isimleriyle karsılastım.
    Benim sistem ricam heryerde duydugum :
    Power Anfi
    Pre Anfi
    Lambalı Anfi
    bu çeşitler ne amacla kulanılıyor yani bir power anfinin bir pre anfiye göre ne fazlası ya da eksigi özelliği var bunu merak ediyorum.
    Birde son olarak sistem kurarken ilk önce neyden baslamak gerekiyor Hoparlörden mi? Yoksa Anfiden mi ?
    Ben kurmak istediğim sistemi PC'de ve DVD playerde kullanıcam Saygılarımla................

• Yardımlarınız ve ilginiz için saolun arkadaslar....
  • Power amplifier : Gelen ses sinyalini kuvvetlendiren ve herhangi bir kontrol fonksiyonu ile ugrasmayan amfi sistemidir . bir control amplifier ile eslenerek kullanilir. bu sayede daha iyi ses elde edilir.
    ikisini birden ayni kasada barindiranlarina integrated amplifier denir.Fiyat olarakta daha uygundur .
    Preamplifikator : sesleri giriş seviyesine geçirmek için kulanılan bir anfi genelde built-in şeklinde gelir sesin ilk durak yeride denebilir :).
  • sistem kurarken tabiki amfiden başlıcaksın almaya kolonları alsana bile kulanamassın zaten....ama en iii pc için kendinden amfili sistemlerdir....maliyetide dierlerine göre ucuz oluyo zaten
  • Cevaplarınız için tşkler arkadaslar birde ben Pure Acoustics QX900 hoparlör setini almayı düşünüyorum buna uygun anfi ceşidi ve anfi ismi yazabilirmisiniz bana şimdiden tşkler.....
  • bence tarzına pop slov tecno vs vs uygun hop tercih et ve buna uygun anfi al .anfiler hoparlör secer
  • Valla bana alıcagın urunde ki watt cıkısları abartı geldıkı gercek rms degerı degıldır sanırım
    2 Adet Ön QX900F:300W,38HZ-22KHZ,89DB,4-8 OHM
    1 Adet Merkez QX900C:150W,65HZ-22KHZ,89DB,4-8 OHM
    2 adet Arka QX900S:150W,65HZ-22KHZ,89DB,4-8 OHM"

Kaç ohmda ki değeri 300w 4-8 ohm arası 6ohm daki değerimi anlamadım ?
    MESELA KLIPSCH RF-62 NIN CIKIS GUCU
    power handling 125W RMS / 500W Peak
    8 ohm da GERCEK RMS DEĞERİNE SAHİPTİR . Ama Fiyat olarak alıcagın sistem uygun fiyatlı baya .Herhangi normal bir avr anfiylede sürebilirsin mesela yamaha rxv-361 sorun olucagını sanmıyoruum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu amfi nasıl
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • süper cüp yorum için tşkler..teknolojimagazasi_bende anlamadım ama forumda bu ürünü almıs olan arkadasların yorumunu okudugumda cok memnun kaldıklarının ve fiyat/performans olarak cok iyi olduklarını okudum ve bana da öle geldi..
    bu arada avr anfi nedir ben ilerde sub da düşünüyorum buna takılır mı kusura bakmayın bu işler hakkında hiç bilgim yok kafanızı şişirdim....:(
  • avr audio video receiver dır
  • Avr anfi ev sinema sistemlerinde kullandığımız 5.1 - 6.1 ve 7.1 şeklinde gordugun ev sinema sistem anfileridir cıkıs guclerine gore farklılık gosterır ve alıcagın kolonlara uygun bir avr anfı almalısın uygun bir sistem kurmak için
  • teknolojimagazasi_verdiğin bilgi için tşkler affınıza sıgınarak birşey daha sormak istiyorum bu qx900 hoparlör setinin toplam watt degeri 600 ve ampli nin bazen görüyorum 6x100 ne biliyim 6x50 w değerleri filan yazıyor e şimdi qx900 hoparlör setinin ön hoparlörlerinin bitanesi 150watt . hoparlörlerin ampli ile aynı watt ya da biraz daha düşük olması gerekiyor diye biliyorum bu durumda ne olucak buna uygun ampli nasıl bulucam ben kafam cok karısık......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.