Şimdi Ara

Ev Sinema Sistemi Önerisi(Logitech z906 mı yoksa Başka Bir Model mi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evimde televizyona bağlayıp özellikle film izlemek amacıyla bir ev sinema sistemi almayı düşünüyorum. ama seçenekler çok fazla. durum böyle olunca da insanın kafası karışıyor.

logitech z906'yı mağazanın birinde şans eseri dinleme fırsatı buldum. gezerken birden gümbür gümbür mağazayı sallayan bir ses veriyordu. açıkçası bayağı etkiledi beni. bu cihazı ev sinema sistemi olarak önerir misiniz. yoksa başka tavsiyeleriniz olur mu. genel olarak araştırınca böyle bir sistem yerine avr+hoparlör alın deniyor ama önerilen avrlerin sadece receiveri bu cihazdan daha pahalı. bütçe olarak 1000-1200 civarında bakıyorum. şuan için acelem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 150-200 liradan 5 tane tane tannoy mxc al. Bir tane 500 civarına sony str 800-900 serisi avr al , sonradan bir tane uyguna mx sub alır bitirirsin sistemi. Avr gidip vsx520 felan alırsan hdmi açısından iyi olur ancak ses olarak eski ama daha üst model amfi almanı öneririm. Z906 alsan zaten onuda optic bağlacaksın aynı şey. Düdük amfide dts hd formatta ses alsanda, eski üst model amfinin verdiği sesi müzikte de sinemada alamazsın. Vsx921 alsan zaten 1000 lira oda olmaz. Çevremde bazı bu işten hiç bilgisi olmayıp hazır sistem alıcak ucuza akraba eş dost kurdum bu tip sistemler. Z906 vs ile arasında çok fark oluyor. Bu bütçede en iyisi böyle olur. Yada uğraşamam dersin z906 alırsın bitirirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

150-200 liradan 5 tane tane tannoy mxc al. Bir tane 500 civarına sony str 800-900 serisi avr al , sonradan bir tane uyguna mx sub alır bitirirsin sistemi. Avr gidip vsx520 felan alırsan hdmi açısından iyi olur ancak ses olarak eski ama daha üst model amfi almanı öneririm. Z906 alsan zaten onuda optic bağlacaksın aynı şey. Düdük amfide dts hd formatta ses alsanda, eski üst model amfinin verdiği sesi müzikte de sinemada alamazsın. Vsx921 alsan zaten 1000 lira oda olmaz. Çevremde bazı bu işten hiç bilgisi olmayıp hazır sistem alıcak ucuza akraba eş dost kurdum bu tip sistemler. Z906 vs ile arasında çok fark oluyor. Bu bütçede en iyisi böyle olur. Yada uğraşamam dersin z906 alırsın bitirirsin.

yazdığınız modellere baktım hocam. bunları sıfır alabileceğim yer göremedim. 2. el satanlar var. mesela adam hoparlörun tekine 250 istiyor. zaten 2. el almak istemiyorum. böyle tek tek toplayınca da fiyat 3binlere dayanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 1warsangel1

quote:

150-200 liradan 5 tane tane tannoy mxc al. Bir tane 500 civarına sony str 800-900 serisi avr al , sonradan bir tane uyguna mx sub alır bitirirsin sistemi. Avr gidip vsx520 felan alırsan hdmi açısından iyi olur ancak ses olarak eski ama daha üst model amfi almanı öneririm. Z906 alsan zaten onuda optic bağlacaksın aynı şey. Düdük amfide dts hd formatta ses alsanda, eski üst model amfinin verdiği sesi müzikte de sinemada alamazsın. Vsx921 alsan zaten 1000 lira oda olmaz. Çevremde bazı bu işten hiç bilgisi olmayıp hazır sistem alıcak ucuza akraba eş dost kurdum bu tip sistemler. Z906 vs ile arasında çok fark oluyor. Bu bütçede en iyisi böyle olur. Yada uğraşamam dersin z906 alırsın bitirirsin.

yazdığınız modellere baktım hocam. bunları sıfır alabileceğim yer göremedim. 2. el satanlar var. mesela adam hoparlörun tekine 250 istiyor. zaten 2. el almak istemiyorum. böyle tek tek toplayınca da fiyat 3binlere dayanıyor

3000 tl ev sineması için anca ikinci el eski modeller mümkün yoksa ciddi hayal o para. Size z906 yetecektir sadece sinema amaçlı optikten bağlarsanız dolby dts vs de çözer z906 ancak yukarda bahsedilen gibi bir ses hayal tabiki. Z906 sizi keser ama tizler ve detay tını çok vasattır dikkat edin görürsünüz...

• 1warsangel1 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.el olucak zaten. Bu bütçede sıfır malesef olmaz. 200 liradan 5 tane mxc 1000 eder. 500 amfi etti 1500. Sonradan 500 subwoofer sistem biter. Mxc 200 lira eder. Mx sub 500.

3000 bulmaz. Belki 100-150 lira kablolaması olur o kadar.

• quote:

Hocam 2.el olucak zaten. Bu bütçede sıfır malesef olmaz. 200 liradan 5 tane mxc 1000 eder. 500 amfi etti 1500. Sonradan 500 subwoofer sistem biter. Mxc 200 lira eder. Mx sub 500.

3000 bulmaz. Belki 100-150 lira kablolaması olur o kadar.

şöyle ki hocam ben açıkçası bu işlerden pek anlamıyorum. hazır bir sistem almak istiyorum. hazır olarak önerebileceğiniz bir sistem var mı

• z906 al ve geç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki ht-j4550 satılıyor HB'de, bu ürün için ne dersiniz ?

www.hepsiburada.com
    Samsung HT-J4550 500 Watt 3D Blu-Ray Bluetooth 5.1 Ev Sinema Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-ht-j4550-500-watt-3d-blu-ray-bluetooth-5-1-ev-sinema-sistemi-p-EVSAMHTJ4550TK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.