Şimdi Ara

ANFİ SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımda kullanmak için anfi alacağım. 2 oval ve bir adet soundmagus sm12p 30cm 1600w çift bobin bas ile kullanacağım.belki ilerde bir takım mid olabilir. biraz araştırdım anladığım kadarıyla. şu üç anfi hem fiyat hemde özellik olarak uygun gibi geldi. Hatta Jameson daha mantıklı gibi. Tabiki konusunda uzman arkadaşlarımızın bilgisine başvurmak gerekir. Sizce hangisini alayım + ektra tavsiyeniz varsa max 500-600 tl arası tavsiyelerinizi alabilirim.

urun.n11.com
    Sm Audio Sm-480 4 Kanal 4000 Watt Amplifikatör - n11.com
    https://urun.n11.com/teyp-cerceveleri/sm-audio-sm-480-4-kanal-4000-watt-amplifikator-P271705925

www.jameson.com.tr
    USA-505 / Oto Amplifikatörler / Jameson Oto Amplifikatörler / Jameson
    http://www.jameson.com.tr/tr/detay-urun/111/jameson-oto-amplifikatorler/oto-amplifikatorler/usa-505

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsmurat61 -- 23 Ekim 2018; 12:41:51 >

• Wattlara bak ya uçmuş bunların hepsi yan sanayi kanmayın bu yazdıkları watt değerlerine sm audio 320 watt değerine sahip 4000 yazmışlar.. maşallah.
    Şimdi gelelim soruya seçeneklerden sm audio alınabilir gibi, bana sorarsanız 1000 wattlık pioneer amfi alabilirsiniz ya 2. Eline bakın yüksek geliyorsa..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet watt konusu doğru ama incelediğim kadarıyla satın alanlar gayet memnun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Watt da dikkat etmen konu rms. Bir de çift bobin bass demişsin eğer 4+4 ohm sa ya seri bağlayarak 8ohm ya da paralel bağlayarak 2 ohm sürebilirsiniz o subu. Tek anfi düşünüyorsanız o bassı kullanamazsınız. Çünkü stereo anfiler köprü modunda. 2 ohm veremez.

• Watt da dikkat etmen konu rms. Bir de çift bobin bass demişsin eğer 4+4 ohm sa ya seri bağlayarak 8ohm ya da paralel bağlayarak 2 ohm sürebilirsiniz o subu. Tek anfi düşünüyorsanız o bassı kullanamazsınız. Çünkü stereo anfiler köprü modunda. 2 ohm veremez.

• mikailhanaltınkaya M kullanıcısına yanıt
    Sizin tavsiyeleriniz ne olabilir ?

• tsmurat61 T kullanıcısına yanıt
    Ben sistemi kuralı 3 yıl oluyor. Benim aldığım anfi komponent falan yok şu an piyasa da zaten fiyatlar aşırı pahalı. Tavsiyem anfi konusunda beğendiğiniz anfinin teknik servisini arayın. Kaç ohm de kaç w rms verdiğini sorun. Eğer net cevap vermezlerse uzak durun. Ben o zamanlar jameson u aradım adam gardaşım ben rms falan bilmem iki kayık bi davulu besler bu demişti. 😂😂 (kayık oval oluyor davul da subwoofer) roadstar ı aradım açmadılar 2-3 gün aradım en son açtılar rms ne oluyor diye soruma soruyla karşılık verdiler. Edison goldmaster ve özellikle mg audio gayet net ve kendine güvenir bi şekilde kaç ohm da ne kadar rms verdiğini hangi kombinasyonlar kullanırsam en iyi verimi alabileceğimi ve arıza durumunda teknik servisin her zaman ürünün arkasında olduğunu söyledi. Ben de goldmaster aldım. Çok da memnunum.

O zaman için roadstarın güya 3000w lık 5060 modeli vardı Eniştem onu aldı benden sonra ben de 4ohm da 4×75w rms veren köprü de de 2×185w rms veren goldmasterin 800w peak lık anfisi var. Aynı sisteme benim anfiyi takıp denediğimizde dağlar kadar fark vardı arada. Sub çok daha kaliteli ve şiddetli çalıyordu aynı şekilde hoparlöre de renk gelmişti resmen. Yani diyeceğim o ki üzerinde yazan 3000-4000w lara aldanmayın rms olarak ne veriyor ve bunu üreten/ithal eden adam da rms in ne olduğunu biliyor mu ürününün arkasında mı ona bakın derim. 1 yılı aşkın araştırma yapmıştım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailhanaltınkaya -- 27 Ekim 2018; 1:46:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subwoofer Amfi Tercihi
    geçen yıl açıldı
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.