Şimdi Ara

ANFİ SEÇİMİ YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar anfi konusunda yardımınıza ihtiyacım var şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
    arabam wolswagen polo yeni kasa mono anfi olarak jbl GTO 14001 ve bas olarakta KİCKER L7 var 38cm kare bas 2 takım ön ve arka kapılara mid takımı olarak İNFİNİTY 6030cs 90 rms 270 watt var ve bu midleri EDİSON ED 8004 modeli olan anfiyi bağladık anfi aşırı ısınma yapıyor ve korumaya geçiyordu bu gün çıkışları yanmış... benim ricam bu 2 adet mid takımını rahat rahar yetecek kaliteli bir sterio anfi gerekiyor.Aklımda JBL GTO 1004 4 kanallı anfi var nasıl olur sizce

• JBL GTO 1004 alırsan çok iyi ses alırsın bence al fena bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut0626

merhaba arkadaşlar anfi konusunda yardımınıza ihtiyacım var şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
    arabam wolswagen polo yeni kasa mono anfi olarak jbl GTO 14001 ve bas olarakta KİCKER L7 var 38cm kare bas 2 takım ön ve arka kapılara mid takımı olarak İNFİNİTY 6030cs 90 rms 270 watt var ve bu midleri EDİSON ED 8004 modeli olan anfiyi bağladık anfi aşırı ısınma yapıyor ve korumaya geçiyordu bu gün çıkışları yanmış... benim ricam bu 2 adet mid takımını rahat rahar yetecek kaliteli bir sterio anfi gerekiyor.Aklımda JBL GTO 1004 4 kanallı anfi var nasıl olur sizce

marka jbl ise şaşma arkadaşım git jbl a olmadı pioneer de alabilirsin ama bass amfisi iyimiş takım olsun sen git jbl gto 1004 al

• yardımınız için teşekkür ederimhttp://www.sahibinden.com/listing/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-jbl-gto-1004-e-4-kanal-amplifikator-116841167/detail yarın bu anfiyi alıcam ama fiyat biraz yüksek gibi geldi
  • yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum jbl gto 1004 anfi yi alıyorum yarın . Bir yardımınıza daha ihtiyacım var şu an kullanmakta olduğum kicker L7 38 cm kare bas bir arkadaşımın tesisat kuracağı için iade etmem gerekiyor . elimdeki 14001 mono anfimle dışarıya basın kuvvetini daha iyi hissettirecek bir bas öneriniz varmı yoksa L7 nin yerine yine l7 mi almalıyım..
  • bu gün jbl gto 1004 anfi almaya gittim ama o anfinin üretimi durduğu için ellerinde yokmuş onun yerine 350 tl ye SOUND MAGUS vs90.4 anfi aldım satıcıya göre iyi bir anfiymiş sizce nasıl bu anfi
  • quote:

bu gün jbl gto 1004 anfi almaya gittim ama o anfinin üretimi durduğu için ellerinde yokmuş onun yerine 350 tl ye SOUND MAGUS vs90.4 anfi aldım satıcıya göre iyi bir anfiymiş sizce nasıl bu anfi

amfi güzel takma kafana rahat rahat çalıştırır ayrıca sıkıntı da çıkarmaz tabi jbl kadar kaliteli değil ama ben mono bass amfisini kullanıyorum ve memnunum
  • İçime sinmedi aldığım yere iade ettim... jbl gto 1004 ü buldum sonunda aldım Sound Quest marka 2 faratlık kapasitörde aldım bu kapasitör kalite bakımından nasıl bilmiyorum
  • woofer olarak kicker L7 1000 watt 2000 watt mdf den özel yapım kutulu bass almayı düşünüyorum 600 tl woofer için kabin için 150 tl fiyat nasıl sizce veya başka bas önerisi olan arkadaşım olursa onuda değerlendirmek istiyorum ..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut0626 -- 9 Mart 2013; 23:12:21 >
  • quote:

woofer olarak kicker L7 1000 watt 2000 watt mdf den özel yapım kutulu bass almayı düşünüyorum 600 tl woofer için kabin için 150 tl fiyat nasıl sizce veya başka bas önerisi olan arkadaşım olursa onuda değerlendirmek istiyorum ..

gerek yok 1 tane kicker cvx 15" al daha iyi ses alırsın
  • arabayla giderken dışarıyı sallaya bilirmiyiz bu kicker 15 le yada almışken rms si yüksek mi alsam anfi 1500 watt veriyor sonuçta yatmasın çalışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut0626 -- 10 Mart 2013; 0:05:43 >
  • quote:

arabayla giderken dışarıyı sallaya bilirmiyiz bu kicker 15 le yada almışken rms si yüksek mi alsam anfi 1500 watt veriyor sonuçta yatmasın çalışsın

sallamak istiyorsan sadece bass ve amfi için 1500 tl gözden çıkar sana şöyle bir tesisat öneryim

2 adet kickler L7 = 1000 lira
    1 adet soundmagus x3200 = 500 lira 2. eli ama ;)
    1 adet 80 amper akü = 150 lira belki biraz daha pahalı olabilir tam bir bilgim yok
    1 adet 2 farad for-x kapasitör = 100 lira

kablo olayına gelince 12mm bakır kablo olucak daha aşşağısını kullanma ve arabaya 1 adet yüksek amperli alternatör oluyordu sanırım ondan alıcaksın ki 2 aküyü birlikte şarj edebilsen bak eğer bu sistem 5-6 katlı binaların en üst katındaki evin camlarını sallamazsa ben bu işi bırakırım ki sen arbanın içinde olucaksın neler olur neler

ama yok ben dinliyim ses hafiften dışarı gitsin diyorsan kicker cvx 15 ve jbl gto 1200.1 yeterli olur extra akü ye gerek kalmaz fakat yine dediğim kapasitörden alman gerekir

• 2 faratlık kapasötör almıştım zaten markası ( sound Quest ) jbl gto 14001 2 ohm da 1500 rms veriyor aracım wolswagen polo olduğu için bagajı biraz küçük 2 adet l7 koyduğumuzda sanırım kabin litresi kurtarmayacak bu yüzden L7 1000 rms 2000 watt olanınıdan kullansak yadahttp://www.youtube.com/watch?v=bPDKbfbXA3w videodaki gibi bassmı kullansam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut0626 -- 10 Mart 2013; 19:19:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.