Şimdi Ara

Anfi seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde 4 adet jbl kompenant takımı var 165 w 45 rms gücünde. Jameson amp 2960 modeli bir anfi buldum amacım cok yuksek ses değil sadece aracımda mono anfi var hoparlörler teybe baglı ancak bass için ayar yapıldıgından hoparlörlerdende bass geliyor sesi bozuyor amacım sadece hoparlörlerdeki bassı kısmak tiz sesi almak beni tatmin edermi bu konuda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni konu yardımcı olabilirmisiniz ?

• 30 rms gücü var, az daha güçlü birsey alın. 50 60a alacaksanız alınır ama 100tl ye ikinci el roadstar jameson un 50 60 rms leri alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

30 rms gücü var, az daha güçlü birsey alın. 50 60a alacaksanız alınır ama 100tl ye ikinci el roadstar jameson un 50 60 rms leri alınır

Bizim bi usta var hoparlör tamircisi bunların üzerinde yazan degerler gercek degerler değil demişti düşük 4 çıkıslı anfi yeter demişti onu bulamıyorum şimdi burdan sizlerden yardım bekliyorum amacım sadece bass tiz ayarı yapmak teypten ayarladıgomda mono anfiyede ayarlar yansıyor

• Jbl ler gerçek güç yazar, bu arada sizin tesisatta sıkıntı var sanırım bass la hoparlör ün çıkışı farklı isterseniz komple tiz çalar hoparlörler. Siz iyi bi tesisatçıya gidip ayar yaptırın. Asıl sorun o, jbl komponenti de teyple beslemek ya da böyle düşük güçlü uyduruk amfi takmakla verimsiz kullanırsınız yazık olur cihazlara

• quote:

Jbl ler gerçek güç yazar, bu arada sizin tesisatta sıkıntı var sanırım bass la hoparlör ün çıkışı farklı isterseniz komple tiz çalar hoparlörler. Siz iyi bi tesisatçıya gidip ayar yaptırın. Asıl sorun o, jbl komponenti de teyple beslemek ya da böyle düşük güçlü uyduruk amfi takmakla verimsiz kullanırsınız yazık olur cihazlara

Evet suan teypten besleniyor komplar ana ünite piooner mhv 1500 ub 2 rca çıkışlı tone controllden ayar yaptıgımda ikiside etkileniyor

• Src tuşuna uzun basın orda audio kısmında sub/sub seçip deneyin, olmadı teybi söküp rca ları teypteki diğer 2 rca girişe takın amfide lpf hpf gibi bi yer varsa orası da lpf de olsun.

• quote:

Src tuşuna uzun basın orda audio kısmında sub/sub seçip deneyin, olmadı teybi söküp rca ları teypteki diğer 2 rca girişe takın amfide lpf hpf gibi bi yer varsa orası da lpf de olsun.

Mhv serisinde sub/sub özelliği bulunmuyor sanırım deh serisinde var galiba

• Roadstar 4 kanalli stereo amfi isini gorur fakat xetec vector 200.4 te olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.