Şimdi Ara

ANFİ TERCİHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

merhablar.

bir süredir araştırma yapıyorum fakat kafamı toparlayıp bir yere yönelemedim. herkes farklı bilgiler yazmış. anlicanız konu konuyu açıyor ve bir bakmışım faklı bir yerdeyim.

jbl es 80 hoparlörlerim var. bunlara stereo anfi almak istiyorum fakat marka olarak iki seçeneğim var. biri Pioneer diğeri yamaha.. hangi marka bu hoparlörlere uygun olur?

örenek.. PIONEER A-66X ve ya A-77X ??????
    YAMAHA AX-750 ????

çok teşekkürler..

• Üstadım bende jamo classic 10 larım için arayıştayım... senin konundan faydalanırım belki...
  • acemi diye kimse cevap bile vermiyor ki kardeş. hoş kimseye de kulak asmamak gerek herhalde. zaten herkesin önerisi de dinleyip almak gerektiği.
  • JBL ile Harman Kardon stereo amplileri tercih edilebilir. Yabancı kaynaklardaki birçok kullanıcı aynı düşüncede. Yine de deneme imkanınız varsa öyle almalısınız.

@rk1061

Jamo Classic 10 kullanmadım, Cornet 175 modelini kullanıyorum. Şimdiye kadar bir çok farklı markada ampli ile kullandım, uyum sorunu yaşamadım. Elinizdeki hop.lar bence malzeme ve nitelik olarak kaliteli; yumuşak ve sıcak tonlamalı bir ampli alırsanız, enstrümantal, jazz vs.. tarzlarda istediğinizi size verecektir. Belirttiğiniz fiyat aralığında 2. elde uygun çözüm bulunabilir. Lambalı yapı en ideali ama fiyatlar malum.

@SrkNz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rk1061

JBL HOPARLÖRE HANGİ ANFİ

merhablar.

bir süredir araştırma yapıyorum fakat kafamı toparlayıp bir yere yönelemedim. herkes farklı bilgiler yazmış. anlicanız konu konuyu açıyor ve bir bakmışım faklı bir yerdeyim.

jbl es 80 hoparlörlerim var. bunlara stereo anfi almak istiyorum fakat marka olarak iki seçeneğim var. biri Pioneer diğeri yamaha.. hangi marka bu hoparlörlere uygun olur?

örenek.. PIONEER A-66X ve ya A-77X ??????
    YAMAHA AX-750 ????

çok teşekkürler..

Acemi olduğun için değildir Yazdığın modellerİ Millet nerden bilsin onlar satılırken bir çoğumuz okul sıralarında ders dinliyordu Soruna gelince ikiside uygun olur ama bence yeni bir şeyler al bu eski ürünlerin sağlam işlem görmemiş olanlarını bulmak çok zor ES-80 Ler içinde Pioneer A-30 Alabilirsin mesela 2 X 70 Watt dı sanıyorum hoparlörlerini çok rahat besler .

• Üstad aslında benim istediklerimi dile getirmişin ama muhtemelen benden fazla cihaz incelediğin için önerebileceğin yumuşak ve sıcak tonlamalı bir ampli marka model var mı? teşekkürler tekrar...
  • jbl es 100 kulelerimi pioneer a 757 ampli ile sürüyorum ki bu cihaz bile güç olarak fazla geliyor arkadaşın dediği gibi yeni pio a30 lra bakabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfisiz ses sistemi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    stereo amfi seçimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pioneer daha guclu bı amfı tavsıye ederım yamaha bırazdaha duşuk sevıye kule tıpıne fazla gelmez narın dır
  • Forumda diy lambalı ampli hazırlayan s.togay var, ben de bir tane yaptırdım, hayatım boyunca hiç dinlemediğim sesleri duydum, tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_YAMYAM

Eğer iyi bir amplifikatör istiyorsan şöyle birşey tavsiye edeyim.

Peynirlere boşuna para verip te performans arama bence

bayağa ıyıymiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolfrace57

quote:

bayağa ıyıymiş

O ampli Hi_End bir amplidir.
    2X30Watt
    MC phono girişlidir.

fıyatları nedir hocam o amfının

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolfrace57

quote:

bayağa ıyıymiş

O ampli Hi_End bir amplidir.
    2X30Watt
    MC phono girişlidir.

Fiyatı nedir ?

• dostum o hoparlor setıne ve amfıye 2500 tl mı ıstıyosun hoparlorde kendı dızaynın heralde
  • dileğim değerınde satman hayırlı ısler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.