Şimdi Ara

Ani donmalar ve disk kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçma bir sorun örneğin herhangi bir uygulamayı veya dosyayı açıcam tıkladığım an disk kullanımı %100 ü buluyor ve uygulama veya dosya acıkken ara sıra %100 e çıkıp pc kısa süreliğine donuyor.(2-3sn)
    2 tane Hdd takılı format attım diğer Hdd ye kurdum windowsu fakat sorun hala devam ediyor.

• Muhtemelen win 8.1 kullanıyorsun win 8.1 hddlerde diskin anasını ağlatıyor ssdler için yapılmış bi sürüm birçok kişide bu sorun böyle bende dahil
  • Orjinal ve tamamen temiz olduğunu düşündüğünüz bir işletim sistemini mümkünse usb sürücü ile tamamen temizlenmiş ve sorunsuz olduğuna kanaat getirdiğiniz bir hdd üzerine yükleme yapın. Herhangi bir takılma ya da sorun çıkartmaması gerek (hdd nin genel performansına da bağlı olarak).
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalegend

Muhtemelen win 8.1 kullanıyorsun win 8.1 hddlerde diskin anasını ağlatıyor ssdler için yapılmış bi sürüm birçok kişide bu sorun böyle bende dahil

Evet win 8.1 kullanıyorum win 7 de bu sorunum yoktu tavsiyeniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Orjinal ve tamamen temiz olduğunu düşündüğünüz bir işletim sistemini mümkünse usb sürücü ile tamamen temizlenmiş ve sorunsuz olduğuna kanaat getirdiğiniz bir hdd üzerine yükleme yapın. Herhangi bir takılma ya da sorun çıkartmaması gerek (hdd nin genel performansına da bağlı olarak).

2 ayrı HDD kullanıyorum birisi eski birisi yeni fakat aynı sorun 2sindede oluyor windowsun yüklü olduğu hdd ye herhangi bir oyun vs yüklemiyorum 310gb boş alan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharex54

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Orjinal ve tamamen temiz olduğunu düşündüğünüz bir işletim sistemini mümkünse usb sürücü ile tamamen temizlenmiş ve sorunsuz olduğuna kanaat getirdiğiniz bir hdd üzerine yükleme yapın. Herhangi bir takılma ya da sorun çıkartmaması gerek (hdd nin genel performansına da bağlı olarak).

2 ayrı HDD kullanıyorum birisi eski birisi yeni fakat aynı sorun 2sindede oluyor windowsun yüklü olduğu hdd ye herhangi bir oyun vs yüklemiyorum 310gb boş alan var

Çok kaliteli bir hdd olmadığı sürece HDD sorunu çözmeyecek ssd alması şart benim tavsiyem win7ye geçiş yapmandan yana ama karar sizin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd ile aşırı yavaş açılma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.