Şimdi Ara

anı fps düşmesının nedenleri nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok ani fps düşüşleri yaşıyorum oyunlarda genelde suan sistemde cod aw ve farcry 4 var onlarda oluyor farcry da hemen düzeliyor da ssd de kurulu oldugu için gtx 970 ile fps cod 100 küsürken aniden 20 ye düşüyor yükseliyor ani sahne değişimlerinde kasmalar oluyor sorun neden olabilir anlamış değilim

sistem özellikleri gtx 970 ekran kartı

8 gb ram

amd fx 4 işlemci 3.6 ghz

özellikler bunlar işlemci genelde oyunlarda hep 90 falan çalışıyor ekran görüntüsü aldım yardımlar için teşekkürler simdiden.
     anı fps düşmesının nedenleri nelerdir

• arkada çalışan program falan var mı ? bir de virüs taraması yap hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

arkada çalışan program falan var mı ? bir de virüs taraması yap hocam.

çalışan giç bir program yok kardeş bi oyun virüs programı falan zaten hiç virüs yok pc de her gün tarama yapıyorum bit defender ile u sistemde neden oyunların kastıgını anlamadım her oyunda değil de bir kaç tanesinde
  • Bence kesinlikle ısınma, soğutma sistemini gözden geçir bir de oyun çalışırken donanım parçalarının ısısını kontrol eden programlar indir bak. Isınma ise problem ve dersen ki ısınma problem değil parçaları da riske atarım. ThrottleStop adlı programı indirerek, işlemcin ısınsa bile frekans değerini düşürmemesini sağlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 301tunahan

Bence kesinlikle ısınma, soğutma sistemini gözden geçir bir de oyun çalışırken donanım parçalarının ısısını kontrol eden programlar indir bak. Isınma ise problem ve dersen ki ısınma problem değil parçaları da riske atarım. ThrottleStop adlı programı indirerek, işlemcin ısınsa bile frekans değerini düşürmemesini sağlayabilirsin.

sorunu komple sistemi değiştirerek hallettik kardeş saolasın yinede yardımın için baya oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordhas

quote:

Orijinalden alıntı: 301tunahan

Bence kesinlikle ısınma, soğutma sistemini gözden geçir bir de oyun çalışırken donanım parçalarının ısısını kontrol eden programlar indir bak. Isınma ise problem ve dersen ki ısınma problem değil parçaları da riske atarım. ThrottleStop adlı programı indirerek, işlemcin ısınsa bile frekans değerini düşürmemesini sağlayabilirsin.

sorunu komple sistemi değiştirerek hallettik kardeş saolasın yinede yardımın için baya oldu :)

Hiç bir şey yazılmayınca bende yardım etmek istedim, hortlatmışım biraz konuyu kusura bakma. Yeni sistem almakta iyiymiş ya bi fps drop için :D
  • 301tunahan 3 kullanıcısına yanıt
    ya sorun darbogazdan dolayı kaynaklanıyormus bende anakart işlemci değiştirdim intele geçtim şimdi kalktı sorun yani bu arada sorun değil kardeşim ne demek yazma etme demedik biz:) saolasın yine de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fps düşmesi ve ping sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.