Şimdi Ara

Ani olarak marş basmaması ve fren performansının düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dacia sandero aracım var. 5000 Km önce filtreleri ve yağları değiştirdim. Geçen gün uzun yoldan şehir içine girdiğimde birinci viteste araba istop etti. Devir filan istop edeceği noktada değildi. akabinde marşı çevirdim ama basmadığı gibi bir hırlama sesi verdi. sonra parkları yakıp arabayı emniyet şeridine çekmeyi düşündüm. Kritikte bir yerdeydi. Kanaatim marş motoru veya kayış - dişli kayması gibi bir şey yaşandığı veya kopma olduğuydu. yinede bir cesaret tekrar deneyeyim dedim ve normal şekilde çalıştı.

İkinci problem yine başka bir şehir içine girdiğimde arabayı zor durdurdum, yani fren performansım aniden düşmüştü. Allahtan toparlayabildim. kaputu açtım, biraz kirlenmiş olduğundan fren hidroliği düzeyinden tam emin olamadım. ama sanırım maksimumla minimum arasında bir yerdeydi.

Sorum bu iki olayın bir biriyle bağlantısı var mıdır? Bugün bir kutu fren hidroliği alarak ekleyeyim mi yoksa frenler hava mı yapmıştır?

• ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11. Osman -- 4 Nisan 2013; 13:12:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.