Bu konudan anlayanlar bilir ki ani su ısıtıcıları yüksek watt' lıdırlar bu sebeple takılacağı yere özel kablo çekilir ve sigorta takılır.
Bana lazım olan şey bu kadar güçlü olmayan ve apartman kablolarının kaldırabileceği bir ani su ısıtıcısı. Sadec e mutfağın lavabosunun altına takıp kullanamk istiyorum ve kaynar su beklentimde yok. Sizce ben ne yapabilirim? Kablo çekmek ve etrafı delik deşik edip çirkin görüntüler oluşturmak istemiyorum. Normal prize takıp rahatça kullanabileceğim bir alet var mı acaba?
Yardımlarınıza ihtiyacım var , teşekkürler
Bu konudan anlayan kimse mi yok arkadaşlar? :(
Ekonomik nedenlerle alıyorsanız birşey diyemem ama bence ani su ısıtıcıları işe yaramaz ürünlerdir; ben hem mutfakta hem banyoda kullandım. Dediğiniz şekilde prize takılan a.s.ı. da hiç görmedim ama isterseniz elektrikçiye fiş taktırabilirsiniz. Zaten bunların mutfak tipi olanların musluğu o kadar ince ve çirkin ki aldığınıza pişman olursunuz, ve verim de alamazsınız çünkü debileri çok düşük.
Evimizde 12yıldır 1 tane ani su ısıtıcısı kullanıyoruz ve ben şahsen çok memlunum. Hiç sorun çıkarmadı bize şuana kadar, sadece 1-veya 2 kere servis geldi ufak bir arıza olmuştu. Kapladıkları alanlarda çok küçük alanlar, şık bir dolabın içinde duruyor zaten o açıdanda rahatsızlık yok. Ama gel gelelim mutfak boruları bu alete bağlanmamış ve başlamak bi dunya iş açıcak şuan. Bu yuzden şimdilik geçici bir sure için ani su ısıtıcısı arıyordum. Dun bir tane aldım. Senin dediğin mutfak tipi olanlardan. Henüz denemeye fırsatım olmadı ama suyun debisini nasıl etkileyeceğini göreceğim. Çok etkileyeceğini sanmam çunku bildiğim kadarıyla debiyle oynamaz ki bu makinalar. Su vanadan çıktığı gibi aletin rezistanslarından geçer ve ısınarak aynen akar. ha içinde ki barular çok küçüktür bu yüzden su sıkışıyordur faln o zamn dediğin gibi olabilir evet.
Başta senin dediğin gibi , birazda para harcamak istemedim , ekonomik olsun dedim.