Şimdi Ara

Aniden bozulan wi-fi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Az önce bilgisayara fifa 15 crack dosyası içeren bir torrent indiriyordum ki tam yükleme başladı 1-2 dk geçti internet bağlantısı kesildi. kablolu olarak bağlanabiliyorum fakat kablosuz bağlanamıyorum aynı modeme. diğer cihazlardan (diğer bilgisayar, telefon vs.) kablosuz bağlanabiliyorum ama bahsettiğim bilgisayarda "bu ağa bağlanılamıyor" hatası alıyorum. windows 8.1 işletim sistemi. Sorun ne olabilir?

• bilgisi olan yok mu?
  • Redplus R kullanıcısına yanıt
    modeme bi reset atın yada müşteri hizmetlerini arayın yardımcı olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cetin.

modeme bi reset atın yada müşteri hizmetlerini arayın yardımcı olabilirler

diğer bilgisayarlardan bağlanabiliyorum. modemle alakası yok bence
    hocam madem bukadar biliyosunuz ozaman buraya konu açmayın bizim başımıza da geldi biz böyle çözdük seninde işine yarardie yazdık uygulayıp uygulamaman sana kalmış.
  • quote:

hocam madem bukadar biliyosunuz ozaman buraya konu açmayın bizim başımıza da geldi biz böyle çözdük seninde işine yarardie yazdık uygulayıp uygulamaman sana kalmış.

ne alakası var çok bilmekle? biz de ilk önce o yolu denedik başarılı olamadık o yüzden burada konu açıyoruz. agresif yorumlar yapma lütfen
    ozaman öyle yazın sonuç alamadım konu güncel die müşteri hizmetlerini aradınızmı
  • quote:

ozaman öyle yazın sonuç alamadım konu güncel die müşteri hizmetlerini aradınızmı

asus'la iletişim kurdum bilgisayarı yollayın diyorlar garantisi var aslında ama en az 2-3 hafta geçer bilemedim ne yapsam
    yok internetin müşteri hizmetlerini deneyin birde eğer başka bi internette deneme şansınız varsa deneyin
  • diğer hiçbir ağa bağlanmıyor malesef. diğer bilgisayarım tüm ağlara bağlanabiliyor. Sorunun torrent indirirken oluşması bana virüs ihtimalini düşündürüyor. BIOS ayarlarında sorun yok ona da baktım. Şu an bilgisayarı sıfırlıyorum bakalım
    formatlayın hocam %90 düzelir düzelmez ise bi garantiye gönderin fazlada uğraşmayın bence bitarafı yaparken bitarafa daha kötü zarar verebilirsiniz
  • Hiç bilgisayarı yeniden başlattınız mı?
    Benim alıcı antenim bazen çalışmıyor. Bu şekilde yeniden elektrik geliyor ve çalşıyor.

Birde yanlış hatırlamıyorsam modemin tarayıcı arayüzünde yeniden başlatma seçeneği vardı. Jdownloader betik ayarlarını uygularken yapıyorduk. Bir de o şekilde yeniden başlatın. İnşallah düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı sıfırladım, internet sağlayıcımla irtibata geçtim geldiler yapamadılar antivirüsle taratıp wlan sürücüsünü kaldırıp tekrar yükleyecem. Olmazsa artık garantiye göndericem. modem arayüzüne bakıcam bu arada hocam teşekkürler
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar. Wireless driver ı kaldırdım. Bilgisayarın kendi sitesinden tekrar indirdim. Sorun halloldu. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler. Konu kilit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.