Şimdi Ara

Anima nasıl geldi size

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar anima size nasıl geldi bana kız biraz uyuşturucu kullanıyomuş gibi geldi

• Joker isimli bi parçaları war bende ... Ama solistleri hakkında bişi söleyemicem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: daffodil

Joker isimli bi parçaları war bende ... Ama solistleri hakkında bişi söleyemicem...
    kız bi garip harbiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roswell

kız bi garip harbiden

Alıntıları Göster
    bende de jokerin klibi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usta_AsH

bende de jokerin klibi var

Alıntıları Göster
    hava mı atıon aman onun klibini napiim ben, bi kere izlesen yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Roswell

hava mı atıon aman onun klibini napiim ben, bi kere izlesen yeter

Alıntıları Göster
    nası 1 kere izlesen yeter bende skystar 2 var hemde alman malııı

• quote:

nası 1 kere izlesen yeter bende skystar 2 var hemde alman malııı

Alıntıları Göster
    solistlerinin sesini ve kendisini biraz aylin aslıma benzetiyorum. tarzları tam olarak nedir anlayamadım ama punktan etkilenmişler belli.

hiç canlı dinlemedim ama sahnede iyiymişler deniyor.

ayrıca şu son dönem alternatif müzük yapıyoz diye ortaya çıkan gruplardan farklı olduklarını düşünüyorum.

gitarını beğendim lavuun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 9 Şubat 2006 18:19:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

solistlerinin sesini ve kendisini biraz aylin aslıma benzetiyorum. tarzları tam olarak nedir anlayamadım ama punktan etkilenmişler belli.

hiç canlı dinlemedim ama sahnede iyiymişler deniyor.

ayrıca şu son dönem alternatif müzük yapıyoz diye ortaya çıkan gruplardan farklı olduklarını düşünüyorum.

gitarını beğendim lavuun

Alıntıları Göster
    Ben dinledim we malesef beğenemedim. bar grubu olarak bikaç yerde isimlerini duydum kadıköyde çalıolardı yanılmıosam. Ama çok ta bişey duymadım haklarında olumlu olarak. Bi kere hatun kişi çok rahatsız edici we garip biri.. Sesini de beğenmedim. O kızla çok yol alamazlar bence... Türk dinleyicisi tamam müziğe önem weriyo tabiki ama itici olmakla farklı olmak arasında ince bir çizgi war değil mi arkadaşlaaaaar...

• quote:

Orijinalden alıntı: burak82

Ben dinledim we malesef beğenemedim. bar grubu olarak bikaç yerde isimlerini duydum kadıköyde çalıolardı yanılmıosam. Ama çok ta bişey duymadım haklarında olumlu olarak. Bi kere hatun kişi çok rahatsız edici we garip biri.. Sesini de beğenmedim. O kızla çok yol alamazlar bence... Türk dinleyicisi tamam müziğe önem weriyo tabiki ama itici olmakla farklı olmak arasında ince bir çizgi war değil mi arkadaşlaaaaar...

Alıntıları Göster
    İzledim klibi geçen... Hiç de uyuşturucu kullanıo gibi durmuo kız..

• quote:

İzledim klibi geçen... Hiç de uyuşturucu kullanıo gibi durmuo kız..

Alıntıları Göster
    dikkat ettimde müziğe 2002 yılında amatör olarak başlamış ve 2004 yılında amatör olarak hala devam etmişler işe 2005 te rock istanbulda çıkmış ve ondan sonra albüm çalışması başlamış ve bugunkü halinde kaynak ekşisözlük tabi bütün yazdığım herşey özeti 3 sayfalık şeyin

• quote:

dikkat ettimde müziğe 2002 yılında amatör olarak başlamış ve 2004 yılında amatör olarak hala devam etmişler işe 2005 te rock istanbulda çıkmış ve ondan sonra albüm çalışması başlamış ve bugunkü halinde kaynak ekşisözlük tabi bütün yazdığım herşey özeti 3 sayfalık şeyin

Alıntıları Göster
    ben çok ciddi söylüyorum şarkılarına ve kendi orjinalliklerine bayıldım özellikle kıza BAYILDIM! hergün çıkan kişilere benzememeleri bence çok büyük bir artı! No Doubt a benzeyen bir grubun çıkması türkiyede gerçekten gzl ve müzikleride harika! ne biliim farklı şeyler görmeye ve duymaya ihtiyacımız vardı gibime gelio!

• quote:

Orijinalden alıntı: 3242342

ben çok ciddi söylüyorum şarkılarına ve kendi orjinalliklerine bayıldım özellikle kıza BAYILDIM! hergün çıkan kişilere benzememeleri bence çok büyük bir artı! No Doubt a benzeyen bir grubun çıkması türkiyede gerçekten gzl ve müzikleride harika! ne biliim farklı şeyler görmeye ve duymaya ihtiyacımız vardı gibime gelio!

Alıntıları Göster
    Tek şarkıları internette geziniyor... Albüm olarak bulan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarçın

Tek şarkıları internette geziniyor... Albüm olarak bulan var mı?

Alıntıları Göster
    2 gün önce std 7 de 4 gün sonra albümü çıkacak deniyordu ve bizim farkımızla buna hemen sahip olabilirsiniz diyordu öykü abimiz
  • quote:

2 gün önce std 7 de 4 gün sonra albümü çıkacak deniyordu ve bizim farkımızla buna hemen sahip olabilirsiniz diyordu öykü abimiz

Alıntıları Göster
    joker şarkısını bulan bi arkadaş warsa linkini özel msj olarak bana atabilirmi aceba?
  • quote:

joker şarkısını bulan bi arkadaş warsa linkini özel msj olarak bana atabilirmi aceba?

Alıntıları Göster
    bu akşam televizyon makinasında çıkıyorlar merak eden izlesin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 18 Şubat 2006 23:14:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

...

Alıntıları Göster
    2 kere olmuş spot hoca...

Bu gece Tv makinasında bakalım nası olucaqlar...
  • quote:

2 kere olmuş spot hoca...

Bu gece Tv makinasında bakalım nası olucaqlar...

Alıntıları Göster
    tv makinasında izleyenler yorumlarınızı alalım??
    ben çok beğendm özellikle kız çok sempatik ve kendine özgü oluşu çok gzl bişi!

• quote:

tv makinasında izleyenler yorumlarınızı alalım??
    ben çok beğendm özellikle kız çok sempatik ve kendine özgü oluşu çok gzl bişi!

Alıntıları Göster
    Kim vardıki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanpac

Kim vardıki

Alıntıları Göster
    anima grubu wardı! lütfen tüm yazılıarı okumadan cvp yazma!
    ewt yorumları bekliorum! ciddi yorumları!!!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.