Şimdi Ara

Anime çizmekle ilgili.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben anime çizmek çok istiyordum. Jullie Dillonun derslerini bastırdım sürekli bakarak birşeyler çizmeye çalışıyorum. Çiziyorumda aynılarını ama bilmiyorm bu böyle olurmu ? Bakarak çizerek ? Bu kopyacılıkmıdır yoksa öğrenmek için geçilen yollardan birimidir bunu sormak istiyorum ?

• öğrenmek için geçilen bir yoldur ;) kalemini geliştiriyorsun şuan bana göre
    daha sonra kendi karakterlerini yaratmaya başlarsın tabi hayal gücüe de bağlı ondan sonrası
  • Teşekkür ederim. Bakalm herşeyi kademe kademe öğreniyorum yüzlerdeki ifadelere göre ağızlar nasıl olur flan gibisinden. Pat diye yüz çizmeye başlamadım.
  • Tabi ki bu çizmeyi öğrenmenin bir yoludur.İlk başlarda kopya edeceksin, buralardaki ayrıntılar, kumaş kıvrımları, şekiller, objeler vs. aklında kalacak ve sen bu ayrıntıları birleştirerek karakterlerini oluşturacaksın.Aynı harfleri öğrenip yazı yazmak gibi.Ben de hep kopya yapardım, bana da kopyacılık gibi gelirdi ama artık kendi karakterlerimi çizebiliyorum.Ben de acemiyim bu konuda ama yavaş yavaş geliştiriyorum kendimi.Ya zamanla olacak bu işler, kopyalamaya devam

Bir de resimlerini buraya koyarsan yorum alıp kendini geliştirebilirsin gelişmedeki en önemli desteklerden biri eleştiridir.Özellikle kötü eleştiri.Tabi burdaki kötü eleştiri illaki kaba bir dille anlatılmaz kötü eleştirici nazik bir şekilde de yapılabilir ama bunu unutma ne kadar iyi eleştiri duymak istesen de sana faydalı olacak olan kötü eleştiridir.

• Ama daha mesela bu resimde sadece ağız çizdim :D Herşeyi öğrenmeden yüz çizmek istemiyorum.

Anime çizmekle ilgili.
  • Bunlarda gözler :D Ama 2 side aynı göz şimdi sağlı solu çizicem bklm

Anime çizmekle ilgili.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellBridge

Bir de resimlerini buraya koyarsan yorum alıp kendini geliştirebilirsin gelişmedeki en önemli desteklerden biri eleştiridir.Özellikle kötü eleştiri.Tabi burdaki kötü eleştiri illaki kaba bir dille anlatılmaz kötü eleştirici nazik bir şekilde de yapılabilir ama bunu unutma ne kadar iyi eleştiri duymak istesen de sana faydalı olacak olan kötü eleştiridir.

Buna aynen katılıyorum. Ben de çizdiğim resimleri burada paylaştıktan sonra birtakım eleştiriler aldım. O eleştiriler sayesinde, şuanki çizimlerim eskiye göre daha iyi. Daha dikkatli çiziyorum. Bence de resimlerini çizdikçe ekle buraya .

• Resim deilde :D Göz ve ağız ekledm mesela ^^
  • manga arşivini genişletip her tür mangadan çizim teknikleri kapmaya çalış. en önemli aşama ise bir kareden diğer bir kareye olan hareketi kafanda canlandırıp çizebilmektir. yoksa elbette yanlış anlaşılmasın, bir çizimi kopyalamaktan ziyade kendi hikayene ait çizimler yapmanın daha önemli olduğunu kastediyorum.
  • Gözleri iyi olmuş.Ama bence böyle tek tek çizmektense surat çiz.Hepsini öğrenmeden yapmak istemiyorum diyosun ama mesela hepsini bir arada çizersen birden fazla şeyin antrenmanını yapmış olursun ve en önemlisi nasıl yerleştireceğini öğrenirsin.Mesela ben sadece göz çizersem çok güzel çiziyorum.Ama surat içinde göz çizince berbat oluyor, hem küçük çizmek gerekiyor vs.Bunu da bol bol surat çizerek geliştirebilirim.Yani göz veya ağız çizmektense bir surat oluştur ve suratın yapısına göre ağız göz seçerek birleştir.
  • Kendimden utandım :D Gözleri düşünmeme rağmen o kadar ters çizmişim :D

Anime çizmekle ilgili.
  • Yansıma olduğunu unutmşm oda yanlş :D Gözler ters kaşlar yanlş vede ağzı tamboyutlandıramadım ağız burun dengesiz oldu :D Hellinde dediği gibi yüz çalışmam gerekiyor ^^
  • Bence ağız ve burunu o kadar ayrıntısız bırakmamalısın.Bak verdiğim adresteki sakuranın çizimi mükemmel bir yüz çalışması.

http://animemangantr.turkforumpro.com/anime-fanart-f38/animemangantr-fanart-yarymasy-sonuclandy-t2396.htm
  • @Angls eve gittiğimde arşivden bulabilirsem anime karakterleri çizimleri için bir kitapcık wardı onu sana yollıyım . insallah bulabilirim
  • umarım.
  • Gerek kalmadı galiba . http://rapidshare.com/files/16701111/How_To_Draw_Anime_-_PKx2.rar

Not :**** yere birleşik bir şekilde "rapid share" yazarsın .(link vermek yasakmıydı hatırlamıyorum öyleyse uyarırsanız sevinirim) hadi çalışmalarını 4 gözle bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.