Şimdi Ara

ANİME dünyasında hangi ANİME kahramanı olmak isterdiniz? NEDEN_? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne güel kolunu bi uzatıyor şey gibi sünüyor
  • goku.
    seviyorum keratayı.
  • tabikide vegeta
  • Tsubasa
  • M.BİSON

ANİME dünyasında hangi ANİME kahramanı olmak isterdiniz? NEDEN_?
  • Manaka Junpei -- Ichigo %100
  • Goku.. karizmanın, gücün ve saflığın bulunduğu karakter
  • Kenshin...

Hayat felsefesine hastayım da o yüzden. Bir katana'nın öldürmek için değil kurtarmak için kullanılması gerektiğini bilen ve bunu "SENSEI" ine öğretebilen yegâne anime karakteridir.

Saygılar...Gökhan...
  • yalnız nick'in felsefeye ters olmuş :)
  • takumi onun kadar iyi drift yapanımı var??
  • Gatts- Adam çok güçlü kardeşim :) ayrıca Kaska var, hikayeleri ne kadar da acıklı olsa.
  • @Craw: Her ne kadar felsefeye ters olsada bir insan almış olduğu ünvandan yani geçmişinden utanmamalıdır. Bunu da böyle kabul edin ne yapalım
    ve sanırım sen hitokiri olan kısmın felsefeye uymadığını düşünüyorsun. Evet hitokiri insan doğrayan anlamına gelir.Pek de güzel birşey değildir. Ancak battousai in anlamı "kılıcın kalbi" demektir ve hiçbir kötü anlam taşıdığına inanmıyorum. Yine de herkes istediğini düşünmekte serbesttir tabii ki. Söylemek isterimki Rurouni Kenshin adlı anime benim bütün hayatımı değiştiren bir animedir. Sadece anime listenize katmak için değil de bir şeyler öğrenmek için anime izlemenizi tavsiye ederim, insana çok çok faydası oluyor.

Saygılar...Gökhan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 23 Ekim 2007; 20:20:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eragon91

M.BİSON

ANİME dünyasında hangi ANİME kahramanı olmak isterdiniz? NEDEN_?

off ben de bayılıyorum yaa ona çok süper duruşu fln
  • Kouta (Nyu'nun o birbirinden saf hareketleri çok hoşuma gittiği için,onun yanındada kouta var)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Kouta (Nyu'nun o birbirinden saf hareketleri çok hoşuma gittiği için,onun yanındada kouta var)

özellikle Nyu elbiseleri çıkarıp attığında iyi şamata oluyodu
  • quote:

Kouta (Nyu'nun o birbirinden saf hareketleri çok hoşuma gittiği için,onun yanındada kouta var)

hehe bide onun Lucy olduğu zamanlar war.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor

Manaka Junpei -- Ichigo %100

Ahaha aklımdan onu yazmak geçiyodu aşırı ballı herif

Kei Kurono, biraz sapık mapık ama karizmatik. Tabi Masaru Kato'da oldukça karizmatik onun gibi saçlarım olsun isterdim ya da Izumi gibi
    Kurosaki Ichigo, boru mu yahu? Tapu gibi Geçici Shinigami rozetiyle Shinigami'lik yapmak
    Gutts, öyle bir kılıcım olsun isterdim, kim istemez ki?

Sanırım bu kadar.

• kouta nyuu cok tatlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

quote:

hehe bide onun Lucy olduğu zamanlar war.

orası fena
  • quote:

kouta nyuu cok tatlı

İlk iki bölümünü bugün izledim. Fena değil belki ama iki bölümlük izlenimim insandan çok kedi yavsurusuna benzediği.

Benim adamım Kisuke Urahara. Genel olarak herzaman günü kurtaran adam olduğunu düşünüyorum. Bir de kadın olmasa Yoruichi Shihouin var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.