Şimdi Ara

ANİME dünyasında hangi ANİME kahramanı olmak isterdiniz? NEDEN_? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Duncan Idaho

quote:

kouta nyuu cok tatlı

İlk iki bölümünü bugün izledim. Fena değil belki ama iki bölümlük izlenimim insandan çok kedi yavsurusuna benzediği.

Benim adamım Kisuke Urahara. Genel olarak herzaman günü kurtaran adam olduğunu düşünüyorum. Bir de kadın olmasa Yoruichi Shihouin var.

izle çok güzel anime
  • Farkettim
  • quote:

quote:

kouta nyuu cok tatlı

İlk iki bölümünü bugün izledim. Fena değil belki ama iki bölümlük izlenimim insandan çok kedi yavsurusuna benzediği.

Benim adamım Kisuke Urahara. Genel olarak herzaman günü kurtaran adam olduğunu düşünüyorum. Bir de kadın olmasa Yoruichi Shihouin var.

yoruichi de bi içim su kardeşim yaa yaşı yaşıma denk olsa bende isterim benim olsun ama

• quote:

quote:

kouta nyuu cok tatlı

Elfen Lied izlediğim animeler arasında en güzeli... Nyu da en sewdiğim anime karakteri, ah bide şu Lucy olmasa:)
  • Alucard olcan aslında sonsuz güç sonsuz enerji elini sokçan adamların içine gebercekler fln. tabi kötü yanları da yok değil gücün var ama kontrolde tutman lazım ayrıca bn vişne suyunu tercih ederim kana
  • Buarada izledikçe daha çok gözüme batn bir konu var. Elfen Lied'in herhangi bir bölümünü herhangi bir Türk kanalı yayınlasa o kanala ne yaparlar
  • death note a yeni başladım sayılır ama L beni baya etkiledi
  • quote:

Buarada izledikçe daha çok gözüme batn bir konu var. Elfen Lied'in herhangi bir bölümünü herhangi bir Türk kanalı yayınlasa o kanala ne yaparlar

zaten bi kanal bunu yayınlamak istese muhtamelen saat 00:00 dan önce yayınlanmasına izin verilmez...
    bu arada ondan daha beter animelerde var mesela claymore.

quote:

death note a yeni başladım sayılır ama L beni baya etkiledi

death note yi izleyipte L den etkilenmiyen yok herhalde:)

• Yukarı alalım başlığı.
  • ash
  • jirayya
  • naruto-Nara Shikamaru olmak ısterdım..cunku kişiliği oldukca bana benzıyor..
  • ben kakashi olmak isterdim o yetenekler o bilgi
  • Yoh Asakura olmak isterdim. Öldürdüğü kişilerden değişik ruhlar alıyor, hep başka bir ruhu kullanırdım
  • Goku
  • ben avatar aang olmak isterdim(ama toph gibide toprak bükmek yada azulanın erkek versiyonu :D)
  •  ANİME dünyasında hangi ANİME kahramanı olmak isterdiniz? NEDEN_?

ANİME dünyasında hangi ANİME kahramanı olmak isterdiniz? NEDEN_?

goku ve gohan baba oğul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laxori -- 1 Ocak 2008; 22:37:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Goku saçlarına bayılıyorum. Birde Piccolo var. Saçı yok ama en cool karakter bence

Ben ce de GOKU o saf karakteri ile
  • Aslına bakarsanız her birinin yetenekleri farklı ve seçim yapmak zor. Şöyle bir düşündüğümde;

Kenshin'in Kılıç tekniğini öğrenmek, onun kadar iyi kılıç ustası olmak isterdim. Ve hızlı düşünme yeteneği..
    Goku gibi süper güçlere sahip olmak isterdim. Kılıcım olmadığında kendimi savunacak güçler ve Cail Canon hızı..
    Kenshin'in X'li yüzüm, Kızınca Mor'dan kırmızıya dönen gözlerim, SSJ3 Goku saçım, SSJ4 Goku kuyruğum olsun isterdim

3'ü bir arada olsun usta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 4 Ocak 2008; 13:36:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion41

ben avatar aang olmak isterdim(ama toph gibide toprak bükmek yada azulanın erkek versiyonu :D)

tartışma yapmak istemem ama
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.