Şimdi Ara

ANİME dünyasında hangi ANİME kahramanı olmak isterdiniz? NEDEN_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçok anime serileri , filmleri izledik ve hayatımız üzerinde baya bi etkisi olduğunu gördük. Sizce hangi anime kahramanı olmak isterdiniz hangisi size yakın yada size uygun NEDEN?

• Goku saçlarına bayılıyorum. Birde Piccolo var. Saçı yok ama en cool karakter bence
  • Onizuk olmak kulağa hoş geliyor aslında
  • Asakura Yoh...onun yerinde olmak isterdim.
    O soğuk sevgilisini hassas,alıngan biri haline getirirdim,Manta'ya shamanlık dersleri verirdim,Ryu'ya da kız bulma konusunda yardım ederdim.
  • Ya benim en bağlandığım karakter Death teki L olmuştu neden bilmiyorum ama tabiki aynı kaderi paylaşmak istemezdim Herhalde yinede L olmak isterdim , Allah rahmet eylesin karizma adamdı Ruyuzaki .
  • walla bende kendimi şeytan gözlü kyo ile özdeşleştiriyorum, sanki kendim değilimde başkasının gölgesi gibiyim ne bilim bazen öle hissediom o sebeple kyo ile aynı durumdayız herhal kader arkadaşı misali
  • Kakashi, tip olarak bana benzediği için
  • Jubei Ninpou

• Naruto ve Goku
  • Kintaro Oe "Golden BOY"
    Nedenini açıklamaya gerk var mı?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkahan -- 11 Ekim 2007; 22:58:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

Kintaro Oe "Golden BOY"
    Nedenini açıklamaya gerk var mı?..

Golden Boy'u izlemeden bunu anlamak imkansız...
    Herkes izlesin mutlaka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikhail Bakunin -- 11 Ekim 2007; 23:11:26 >

• Death Note: Near. Konuşması falan çok hoşuma gidiyor 19 yaşına gelmiş ama halen çocuk gibi oyuncaklarla oynuyor, olayları çözerken oyuncakları kullanıyor. Bilmiyorum çok güzel geliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Death Note: Near. Konuşması falan çok hoşuma gidiyor 19 yaşına gelmiş ama halen çocuk gibi oyuncaklarla oynuyor, olayları çözerken oyuncakları kullanıyor. Bilmiyorum çok güzel geliyor..

aynı beklediğim cevabı vermişsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

Death Note: Near. Konuşması falan çok hoşuma gidiyor 19 yaşına gelmiş ama halen çocuk gibi oyuncaklarla oynuyor, olayları çözerken oyuncakları kullanıyor. Bilmiyorum çok güzel geliyor..

Benden özel olarak beklediğin bir cevap mı yoksa Near'ı seçen herkesin bu cevabı verebileceğini mi düşünüyorsun ? Şahsen ben öyle düşünüyorum. Near'ı başka yönüyle değerlendiremeyiz gibime geliyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

Benden özel olarak beklediğin bir cevap mı

içime doğmuş demekki..

• hepsinden tatma fırsatımız olsa
    onizuka gibi bir öğretmen olmak
    L/Ryuzaki gibi zeki olmak
    Kira gibi egosu inanılmaz sadece kendi dünyasını yaratma isteği olan biri olmak
    Kurosaki İchigo gibi koruyucu meleği olmak...
    Kintaro gibi zeki aynı zamanda şanslı olmak @serkahan

başkaaaaa_?
  • Ben Aang(Avatar) olmak isterdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Ya benim en bağlandığım karakter Death teki L olmuştu neden bilmiyorum ama tabiki aynı kaderi paylaşmak istemezdim Herhalde yinede L olmak isterdim , Allah rahmet eylesin karizma adamdı Ruyuzaki .

Sen de yani...bari tüm anime'i anlatsaydın...4 bölümdeydim daha,serediodum ne güzel...
  • Valla ilerki bölümlerde olaylar nasıl gelişir bilemicem ama sasuke'nin yerinde olup itachi'nin canına okumayı çok isterdim...
  • aslında cobra olucan hem uzayın derinliklerinde maceradan maceraya koşcan hem de uzayın en çıtır hatunlarını götürcen dahası var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masajah_rataj -- 17 Ekim 2007; 0:56:42 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.