Şimdi Ara

anime hakkında başınıza gelen komik olaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar, burda başımıza gelen komik olayları paylaşacağız ama içinde mutlaka anime konusu geçmeli

ilk ben anlatayım. bir gün işte migrosta geziyorum laylaylom şeklinde. gezerken baktım büyükçene LCD tv'nin birinde anime oynuyor. animeciyiz ya sallamadım, 1 saniye bile bakmamışımdır ama anime olduğunu anladım yani. kafamı çevirir çevirmez o an aklımda şimşekler çaktı yuh oha one be diye. başımı yine ekrana çevirince yattım yerlere gülmekten. tv'de anime diye gösterilen şey (evet şey diyorum) meğer hentai'ymiş. her türlü falsolar, kolum gibi şeyler, şapır şupurluk şeftaliler ne ararsan vardı yani. migros hıncahınç dolu ama görseniz ortamı kimse farkında bile değil, bi ben izliyorum çaktırmadan. ben gittikten sonra noldu bilmiyorum tabi, hanzolar tv alacaz bahanesiyle başına üşüşmüşlerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmedin -- 25 Temmuz 2007; 20:34:20 >

• muhahaaaa çok güzelmiş keşke biraz dağa bekleseydin millet farkedince tepkisi ne olacak ona bakardın
    quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

evet arkadaşlar, burda başımıza gelen komik olayları paylaşacağız ama içinde mutlaka anime konusu geçmeli

ilk ben anlatayım. bir gün işte migrosta geziyorum laylaylom şeklinde. gezerken baktım büyükçene LCD tv'nin birinde anime oynuyor. animeciyiz ya sallamadım, 1 saniye bile bakmamışımdır ama anime olduğunu anladım yani. kafamı çevirir çevirmez o an aklımda şimşekler çaktı yuh oha one be diye. başımı yine ekrana çevirince yattım yerlere gülmekten. tv'de anime diye gösterilen şey (evet şey diyorum) meğer hentai'ymiş. her türlü falsolar, kolum gibi şeyler, şapır şupurluk şeftaliler ne ararsan vardı yani. migros hıncahınç dolu ama görseniz ortamı kimse farkında bile değil, bi ben izliyorum çaktırmadan. ben gittikten sonra noldu bilmiyorum tabi, hanzolar tv alacaz bahanesiyle başına üşüşmüşlerdir

• promosyon olmasın o film sakın
  • quote:

her türlü falsolar, kolum gibi şeyler, şapır şupurluk şeftaliler ne ararsan vardı yani. migros hıncahınç dolu ama görseniz ortamı kimse farkında bile değil, bi ben izliyorum çaktırmadan

baba sen ciddimisin yaw! yuh walla güpe gündüz hentai açmışlar o kalabalığın ortasında ha! olayı organize eden elemanın elini öpmek lassım, hatta huzurunda eğilmek lazım, her yiğidin harcı deel çünkim öle bişi yapabilmek

• valla hiç yalanım yok yani, aklında canlandırabilirsin benim ordaki dumur halimi
  • gerçekten dehşet bişey jackass ın şakası filan olmasın
  • bir tane daha anlatayım,

şimdi bi abimiz var bigün geldi dedi elmedin varya böyle çizgifilmli falan sex videoları falan varmış dedi. tabi ben istifi bozmadan gayet profesyonelce "abi o dediğin videoların adı hentaidir" dedim. her çeşidini konularını çizimlerini falan hepsini anlattım bu abimize, abi de dumur oldu bişey anlatacaktı güya bana ama kursağında kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedah

gerçekten dehşet bişey jackass ın şakası filan olmasın

• ahah süpermiş yaa
  • quote:

konularını çizimlerini falan hepsini anlattım bu abimize, abi de dumur oldu bişey anlatacaktı güya bana ama kursağında kaldı

baba iyi hoş anlatmışın dumur etmişin elemanıda ben şeyi merak ettim, bu şahıs ilk şoku atlatınca senden hentai istedimi? istemedimi?
  • istedi ama isteyemedi. karısı yer bitirir onu
  • quote:

istedi ama isteyemedi. karısı yer bitirir onu

ya sen gene werip bi sewap işleseydin yahu nie kızsınki yenge hanım, sonuçta sanat bu yani dimi ama

• quote:

her çeşidini konularını çizimlerini falan hepsini anlattım bu abimize

Banada anlatsana şu çizimlerini konularını. Bunlarında çeşitleri varmış heralde. cahil kalmayam. PM'den bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: RurouniKenshin

quote:

Banada anlatsana şu çizimlerini konularını. Bunlarında çeşitleri varmış heralde. cahil kalmayam. PM'den bekliyorum

anlattım dediysem o fırsattan videoları açıp gösterdim de, yoksa anlatmakla olacak iş değil

bible black indir sen bence, benim pm'den hayır gelmez

• quote:

Banada anlatsana şu çizimlerini konularını. Bunlarında çeşitleri varmış heralde. cahil kalmayam.

puahahhaa bu ne hacı reçete ister gibi hentai hentai dir ne çeşidi olabilirki, ha dersenki; "hepsi aynımı kardeşim?" cevabım "tabiiki hayır!" olur o ayrı onunda sebebi çizim kalitesi (maalesef bütün hentailer profesyonellerin elinden çıkmıyor çok uyduruk çizimlilerde war ) birde senaryosu ilginç olanları izleyince daha bi fark ediyor o açıdanda bi fark var tabe

• quote:

quote:

quote:

anlattım dediysem o fırsattan videoları açıp gösterdim de, yoksa anlatmakla olacak iş değil

bible black indir sen bence, benim pm'den hayır gelmez

Bu bibble black kara güçlerle ilgili bişey mi? bitane Ares den indirmiştim galiba. çocuğun mu kızın mı ne çantasında şeytan üçgeni şeklinde anahtarlık gibi bişey vardı. kamera bi ona zoom yapıyodu bide diğerine (anladınız)

ah o şeyden bende olsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.