Şimdi Ara

anime öneri(mecha)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir anime izliyorum bu aralar mecha türü ilgimi çekti gundam ı izledim ve tr atlyazısı olan başka bir mecha türü arayışına girdim yardım ederseniz çok sevinirim

• Gundam'ın birçok serisine altyazı yapmaktayım. (Gundam serileri zaten 30 yıldır devam eden bir efsanedir) PM atarsan daha geniş yardımcı olabilirim.

Macross serileri içinse Macross Zero ile iyi bir başlangıç yapabilirsin. Full Metal Panic ecchi-mecha ve komedi öğelerini yapabilecek en iyi şekilde harmanlayan benzersiz bir yapımdır. Onu da şiddetle öneriyorum.

Rafine düzeyde Mecha sayılmaması gerekli olsa da Evangelion'u ve Eureka 7'yi mutlaka izlemelisin. Ayrıca pek sevmesem de Gun X Sword ve Code Geass'ı mecha elemantleri içermesinden dolayı izlemek isteyebilirsin.

Evangelion'a benzerliğiyle dikkat çeken RahXephon'u aperatif olarak deneyebilirsin.

not : Listeyi çok uzatmamak için sadece tr altyazısı olanları yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 22 Nisan 2009; 20:44:12 >

• eureka 7 yi öneren çok var ama ben tr altyazısını bulamadım pm den tr altyazısını atarsan seinirim ve şuan gundam 00 yu izlemeye başladım artık burdaki önerilere göre birkaç seriye daha başlayacağım
  • Gundam 00'ın 25. bölümünden sonra bu kez Gundam 00 2nd Season başlıyor. Onun çevirisini yarıladım devam etmekteyim.

Gundam projem :http://gundam.powerrpg.net

DP'deki Eureka 7 altyazı çalışması :http://divxplanet.com/sub/m/12957/Koky-shihen-Eureka-Seven.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 22 Nisan 2009; 20:45:45 >
  • linkler için teşekürler ve projede kolay gelsin umarım en kısa zamanda bitirirsin
  • Benim tavsiyemde kısa ve öz olan tengen toppa gurren lagann
  • Code geass
  • Beğeniler değişebilir ama Gundam ve Evangelion'u her anime severin bilmelisi gerektiğini düşünüyorum.
  • Code Geass,Gundam 00,Evangelion apayrı bir tür ama genelde izleyen herkes Eva vs Angel savaşlarını seviyor.Eureka 7'ye mecha demek pekte doğru değil çünkü savaşlarda bile insan zevk almıyor ben 15. bölümde bıraktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.