Şimdi Ara

Anime Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben animelere yeni başladım ve gerçekten çok beğendim.

Anime olarak da Basilsk, Hellsing ve biliyorum ve bunlara başlıyacağım.Ancak MTV'de Anime Forum da yeni başlıyacak olanların Ghost İn The Shell ile başlaması tavsiye edildi.

Benim sizden isteğim bana yeni başlayanlar için güzel animeler önermeniz ve Ghost İn The Shell'i indirebileceğim bir link vermeniz.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanTnc -- 22 Temmuz 2008; 23:51:34 >

• Birincisi Avatar anime değildir... Anime diyenin adresini, telefonunu ve TC kimlik no.sunu bana özelden yolla ben icabına bakarım...

İkincisi, lütfen öylesine konu açmadan önce bölüm içinde biraz araştırma yapma zahnetine katlanın çünkü günde neredeyse 50 tane tavsiye öneri konusu açılıyor ve hemen şikayet edilip kapatılıyor ki bunun da kaderi aynı olacak gibi... Öneri istiyorsanız lütfen yukarıdaki Anime Cafe üst başlığında bu isteğinizi belirtin ki rahat rahat yardımcı olalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikhail Bakunin -- 22 Temmuz 2008; 23:43:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin

Birincisi Avatar anime değildir... Anime diyenin adresini, telefonunu ve TC kimlik no.sunu bana özelden yolla ben icabına bakarım...

İkincisi, lütfen öylesine konu açmadan önce bölüm içinde biraz araştırma yapma zahnetine katlanın çünkü günde neredeyse 50 tane tavsiye öneri konusu açılıyor ve hemen şikayet edilip kapatılıyor ki bunun da kaderi aynı olacak gibi... Öneri istiyorsanız lütfen yukarıdaki Anime Cafe üst başlığında bu isteğinizi belirtin ki rahat rahat yardımcı olalım...

Ups avatar oraya karışmış pardon.

2. olarak da üst konuya baktım.Zaten öneri değil de Ghost İn The Shell'i indirebileceğim bir link ya da torrent istiyorum o kadar.

Evet ben de araştırma yapmadan açılan konuları sevmem bu forumu uzun zamandan beri takip ediyorum.
    Özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanTnc -- 22 Temmuz 2008; 23:54:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chuck Tarzı Dizi Arıyorum
    10 yıl önce açıldı
    Manga Önerisi
    geçen ay açıldı
    Dizi Önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.