Şimdi Ara

Anime Türkiye Dergisi Şubat sayısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dergimizin bu sayısında, çalışmaya katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. 2-3 ay elimiz de olmayan nedenlerle çalışmamıza ara vermiştik.Sonunda geçte olsa çalışmayı hazırladık.Hatalarımızın bolca olacagını biliyorum ,sizlerinde bunu normal karşılayacagına eminim.Aralık ocak Şubatı bileştirdik,konular fazlalaşmadı normal bir sayı karşınıza geliyor.
    Son olarak ;Dergimiz bundan sonra ,belli bir zamana kadar aylık olarak çıkmayacaktır.Bunun sebepleri olarak tasarımcı arkadaşımızın sınavlara hazırlanma gerekliliği ,benimde baya zamanımı alması ve çaba gerektimesi.Ama inş 2 ayda bir çıkarmaya devam edecegiz.Herkese kaliteli günler dilerim.Bedifeci

İndirme linki
    http://www.4shared.com/file/87698819/3791d690/Anime_Trkiye_Subat.html

Anime Türkiye Kasım Sayısı
    http://rapidshare.com/files/159754559/animeturkiyekas__305_m_08.rar

altarnatif link
    http://www.4shared.com/file/69302177/fe771d57/AnimeTrkiye_Kasm.html

Çalışmaya katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu sayımızın diğer sayılarımızla yarışacagından eminiz.
    Kasım sayımız da olması gereken, bazı çalışmalar gelecek sayıya bırakılmıştır.
    Kasım sayımızla ilgili görüşlerinizi merakla bekledigimizi bilesiniz..
    Kasım ayınızın iyi geçmesi dilegiyle.

[simage]
    http://img255.imageshack.us/img255/1953/ekimktqo9sm4.jpg[/simage]Anime Türkiye Ekim'08

PDF Formatında; Ekim'08
    Çalışmada emeğe geçem tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

http://rapidshare.com/files/149929279/animeturkiyeekim_08.rar

((PDF formatında müzik ve videolar bulunamakda))

((Konular fazlalaştıgı için bazı konuları gelecek sayıya bıraktık,
    emegi geçen yazısı yayınlanan yayınlanmayan herkese teşekkürler))

link
    http://www.4shared.com/file/57717674/2daebd42/Anime_Tuerkiye_A__286_USTOS__SON_2_.html

Pdf uzantılı degildir....

Anime Türkiye dergisininde 1.sayısını çıkardık biriaz iddalı bir ad ama bu ismi kaldıracagımıza inanıyorum) iyi okumalar iyi dinlemeler ve iyi seyretmeler diliyorum...Ayrıca anime severlerden istedigim dergimizi inceleyip yapıcı eleştiriler ortaya koymaları böylece daha güzel sayılar yapabiliriz..

http://animemangantr.turkforumpro.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedifeci -- 17 Şubat 2009; 23:16:23 >

• Hayırlı olsun ama linki açamadım rapid'e upload etmen mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Ottoman

Hayırlı olsun ama linki açamadım rapid'e upload etmen mümkün mü?
    link şimdi çalşıyor.

http://rapidshare.com/files/134691428/Anime_Tuerkiye_A__286_USTOS__SON.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedifeci

link şimdi çalşıyor.

http://rapidshare.com/files/134691428/Anime_Tuerkiye_A__286_USTOS__SON.rar.html

Alıntıları Göster
    Güzel ve Profesyonel bi yapım olmuş elinize sağlık.
    Göz yormayan, birbiri ile uyumsuz renklerin kullanılmadığı, resimler sonradan eklenmiş gibi olmayan hoş bir yapım... Pdf olmaması ve müzikli oluşu ayrıca 1 adet eğitim videosunun bulunuşu da ayrı bir artı olmuş.

9/10

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsuntsunemori

Güzel ve Profesyonel bi yapım olmuş elinize sağlık.
    Göz yormayan, birbiri ile uyumsuz renklerin kullanılmadığı, resimler sonradan eklenmiş gibi olmayan hoş bir yapım... Pdf olmaması ve müzikli oluşu ayrıca 1 adet eğitim videosunun bulunuşu da ayrı bir artı olmuş.

9/10

Alıntıları Göster
    Cidden güzel olmuş. İndirirken beklediğim şey arka arkaya bakacağım 10-15 tane Jpeg resimdi, ama gördüğüm şeyle düşündüğüm şey arasında cidden çok fark var. Umarım devam ettirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Cidden güzel olmuş. İndirirken beklediğim şey arka arkaya bakacağım 10-15 tane Jpeg resimdi, ama gördüğüm şeyle düşündüğüm şey arasında cidden çok fark var. Umarım devam ettirebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    @bedifeci

Dostum teşekkürler uğraşmışsınız o kadar, ancak bende ve benim gibi Windows kullanmayanlarda çalışmaz bu dosya... Mac'lerde .exe açılmaz... Yani eğer sana çok zaman harcatmayacaksa bizim gibi windows kullanmayanlar için PDF formatında bir sürüm daha çıkarabilir misin?...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikhail Bakunin

@bedifeci

Dostum teşekkürler uğraşmışsınız o kadar, ancak bende ve benim gibi Windows kullanmayanlarda çalışmaz bu dosya... Mac'lerde .exe açılmaz... Yani eğer sana çok zaman harcatmayacaksa bizim gibi windows kullanmayanlar için PDF formatında bir sürüm daha çıkarabilir misin?...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin

@bedifeci

pdf yapılırda birçok özelligi gider ses ,video gibi. Yinede okumamk istiyorsan sadece deneyeyim ama olmassa benim elimden birşey gelmez İlgin için teşekkürler..

• çok güzel yapmışsınız valla,
  • quote:

quote:

@bedifeci

pdf yapılırda birçok özelligi gider ses ,video gibi. Yinede okumamk istiyorsan sadece deneyeyim ama olmassa benim elimden birşey gelmez İlgin için teşekkürler..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bedifeci

quote:

@bedifeci

Okumak yeterli benim için, zaten izliyoruz animeleri yeterince... Teşekkürler ilgilendiğin için...

• quote:

quote:

quote:

@bedifeci

Okumak yeterli benim için, zaten izliyoruz animeleri yeterince... Teşekkürler ilgilendiğin için...

Alıntıları Göster
    Şu an işyerindeyim ineternette her yere girme imkanım yok sabırsızlıkla eve gitmeyi bekliyorum gerçekten çok meraklandım.
    Yorumlara bakılırsa güzel olmuş
    Şimdiden yapanların ELLERİNE SAĞLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayh71 -- 6 Ağustos 2008; 13:30:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayh71

Şu an işyerindeyim ineternette her yere girme imkanım yok sabırsızlıkla eve gitmeyi bekliyorum gerçekten çok meraklandım.
    Yorumlara bakılırsa güzel olmuş
    Şimdiden yapanların ELLERİNE SAĞLIK

Alıntıları Göster
    Elinize sağlık hemen indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga01

Elinize sağlık hemen indiriyorum.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crabeinmorn

hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dergimizin gerçek anlamda ekibini kuruyoruz,tasarım,tanıtım,dilbilgisi imla,oyun,sinema bu alanlarda kendine güvenen ve bu işi yaparım diyen arkadaşlar arıyoruz..Bu işiiyi yaparım diyen dostlarımız sayesinde dergimiz daha da güzelleşecektir..Herkese şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Arkadaşlar dergimizin gerçek anlamda ekibini kuruyoruz,tasarım,tanıtım,dilbilgisi imla,oyun,sinema bu alanlarda kendine güvenen ve bu işi yaparım diyen arkadaşlar arıyoruz..Bu işiiyi yaparım diyen dostlarımız sayesinde dergimiz daha da güzelleşecektir..Herkese şimdiden teşekkürler..

Alıntıları Göster
    derginiz hayırlı olsun başarılar dilerim
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: jedah

derginiz hayırlı olsun başarılar dilerim
    quote:

Alıntıları Göster
    Yeni bakma fırsatım oldu gerçekten güzel olmuş eksiğiyle ,fazlasıyla emeğinize sağlık devamı gelir inş hayırlı uğurlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sewenangl

Yeni bakma fırsatım oldu gerçekten güzel olmuş eksiğiyle ,fazlasıyla emeğinize sağlık devamı gelir inş hayırlı uğurlu olsun

Alıntıları Göster
    bedifeci adam arıyorsanız pm den ayrıntılı mesaj at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakai

bedifeci adam arıyorsanız pm den ayrıntılı mesaj at

Alıntıları Göster
    Ben de begendim. Fazlaca emek harcandığı belli. Fakat daha güncel ve-veya özgün içerik olsa daha güzel olur. Bir çok animeyle ilgili bilgiyi internette bulmak zaten çok kolay. Bolca anime tanıtımı yerine güncel bilgiler haberler veya tanıtıcı yerine, bilgilendirici konular olsa çok daha güzel olurdu. Anime tarihçesi güzel bir konu olmuş. Öneri olarak animelerin arka planları, yazarlar, çizerlerle yapılan röportajların Türkçe çevirileri yayınlanabilir mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: 8thsin

Ben de begendim. Fazlaca emek harcandığı belli. Fakat daha güncel ve-veya özgün içerik olsa daha güzel olur. Bir çok animeyle ilgili bilgiyi internette bulmak zaten çok kolay. Bolca anime tanıtımı yerine güncel bilgiler haberler veya tanıtıcı yerine, bilgilendirici konular olsa çok daha güzel olurdu. Anime tarihçesi güzel bir konu olmuş. Öneri olarak animelerin arka planları, yazarlar, çizerlerle yapılan röportajların Türkçe çevirileri yayınlanabilir mesela.

Alıntıları Göster
    İlgin ve önerin için çok teşekkürler..Önerilerini dikkate alacagımıza inanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedifeci -- 8 Ağustos 2008; 21:20:18 >

• quote:

İlgin ve önerin için çok teşekkürler..Önerilerini dikkate alacagımıza inanabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Ben PDF'i bekliyorum hala ama sanırım zor bu gidişle...
  • quote:

Ben PDF'i bekliyorum hala ama sanırım zor bu gidişle...

Alıntıları Göster
    Kusura bakma unutmuşum tamamen, 2 sayıdan itibaren pdf versionunda çıkarmayı düşünüyoruz.1 sayı içinde biraz daha beklemen gerekecek inanki ço kyogunum amaistersen jpeg olarak atayım özel mesajla tabi biraz eksik var orda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.