Şimdi Ara

Animelerde boyama,parlaklık ve gölgelendirme yapabileceğim ücretsiz program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.1-2 yıl gibi bir süreçtir anime/manga'ya ilgim var.İnternet üzerinden bazı çizim derslerini denedim,aslında başarılı oldum.Fakat ben çizimlerimi şu anda basılan çizgi romanlar gibi,ince çizgili hale getirmek istiyorum,parlaklık ve gölgelendirme yapmak,elle boyamak yerine program yardımıyla boyamak istiyorum.Bu şekilde ücretsiz bir program var mı veya sizce tablet almalı mıyım ? Şunu da belirteyim,bu şekilde bir programa ücret ödemek istemiyorum.Ücret ödeyecek olsam grafik tableti alırım.

• Bende bi kaç ücretsiz program kullanmıştım ve bence hiç biri bi Photoshop veya Manga Studio değil ayrıca tablet almak zorunda değilsin ama iyi işler yapan adamların çoğu tablet kullanıyor.
  • Özür dilerim,konuyu tamamen unutmuşum bu anime işlerine kafa yormaktan.Hangi ücretsiz programları kullandın acaba,yapacaklarım çok uzun boylu işler değil,parlaklık,gölgeyi giysilerde ve karakterlerde kullanacağım.Çok profesyonel bir çizer değilim fakat ufaktan yetenekli olduğumu düşünmüyor da değilim :) Bu arada tablet konusu kafama yattı fakat tabletlerin ne gibi işleri yapabildiğini bilmiyorum,bilgi sahibiysen ve tecrübeliysen yardımcı olabilir misin ?
  • Konuyla direk bağlantım yok ama işle ilgileniyorsan ve kendini geliştirmek istiyorsan illa ücretsiz programlara bakmana gerek yok, korsan diye bir şey var sonuçta. Korsanı tavsiye ettiğimden değil tabi ama sonuçta hobi olarak yapacak birinin profesyonel yazılımlara, donanımlara ciddi paralar vermesi de çok mantıklı değil. Olur da bu işten para kazanmaya başlarsan sonradan lisansını satın alırsın.
  • adilazimdegil,yasal bir konuşma yapmayacağız fakat :D buna nereden ulaşabilirim? Gerçekten çok aklıma yattı.Ayrıca meraklıyım kendimi çok geliştirirsem kazanç sağlamayı düşünebilirim.Ama şimdilik korsanla idare etmeliyim sanırım.Yardımcı olmak ister misin şu meraklı anime tutkununa :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.