Şimdi Ara

Animelerde sevdiğiniz ve sevmediğiniz şeyler? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • badass kadın karakterleri çok severim. revy ve matoi ryuuko mesela mmhpsps

sevmediklerim arasından ilk aklıma gelen ciddi bir sahnenin tam ortasında yapılan aptal espriler. o anda ekranı yumruklayasım geliyor.

bir de protagonistin peşinde "remzi-kun, osman-kun" diye dolaşan koca memeli bir boka yaramayan gerzek kadın karakterlerden nefret ediyorum. orihime bu tip karakterlerin en ünlüsüdür muhtemelen. gantz da da vardı böyle bir karakter ona olan sinirimden yarısında dropladım seriyi
  • sevdiklerim
    Gintamanın tsu idol çakması uyuz kepçe kulaklısı hariç herşeyi, baka-oujiyi bile severim tsuya kıyasla

sevmediklerim
    Gintamanın bitmiş olması
    Gintamanın hala başlamamış olması
    Gintamanın yazar-çizeri gorilla-senseinin on senenin ardından birden gaza ve dile gelmiş olması(tamam hak veriyorum gorile naruto bitmiş diğer ikisi kendi ritminde gidiyor önümüz açık tam yardırmanın yeri ama ben hiç hazır değildim böyle bütün geçmişin bir anda önüme serilmesine seri bitecek diye yusuf yusuf okuyorum mangaları bi on sene daha bekleyemezdi sanki bunları anlatmak için, birde kalkmış hadi bol bol manga satın alında animeye başlayak diyor kısırlaştırılasıca. Daha geçen hafta baktım tüm dvdlerinin fiyatına 750-800 lira tutuyorlar LAN kargo hariç hemde terbiyetsizler)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bleachte tam ciddi anda espri yapilmasi.Ichigo vs Aizende boyle olmustu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Animelerde adamın yerden titreyek kalkması. Titreyerek kalktıktan sonra 50 saat dövüşe devam eder. Lan madem devam edecen neden titriyorsun bitap düşmüş gibi.

• Cok abartiyorlar bazen bir ciglik vs. atiyorlar sanki sonsuza adar atacakmis gibi insani sinir ediyor

• Sevmediklerim kiryuu moeka tipli kadınlar

• Animelere Hentai 'ye benzer şekil de açık seçik sahneler koymaları
  • Ana karaktere yakın duran kızların hepsi direkt olarak nefret etme sebebim.
    Ana karakterin kendi iç dünyasında büyük karmaşaların olması
    Öldürmeyeceğim sorunsalı. Güçlü karakterlerin tek rakip ile oyun oynaması rakibin ise tek bir güçlü hamlede asıl güçlü herifi yenmesi. Özellikle
    Fate stay night ta saber vs archer da deli oldum

Bunu editlerim çok var daha çok
  • Sevdiklerim: Müzikleri
    NEFRET ETTİKLERİM:ECCİ,HAREM,HENTAİ...vb en baba sahneleri rezil eden unsurlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Ana karaktere yakın duran kızların hepsi direkt olarak nefret etme sebebim.
    Ana karakterin kendi iç dünyasında büyük karmaşaların olması
    Öldürmeyeceğim sorunsalı. Güçlü karakterlerin tek rakip ile oyun oynaması rakibin ise tek bir güçlü hamlede asıl güçlü herifi yenmesi. Özellikle
    Fate stay night ta saber vs archer da deli oldum

Bunu editlerim çok var daha çok

Yuno

Log horizon dan akatsuki?

• Unutamadıklarım
    Tatsumi'nin Incursiooooo diye ilk bağırışı. "Akame ga Kill"
    Alucard'ın silahlarını kudretli çekişi "Hellsing"

Sevmediklerim
    He bir de, Korra'nın kendine olan güvensizliğinden oldum olası nefret etmişimdir.Son sezonunun yarısından sonraki bütün bölümlerinde bastım kalayı baba.
    Bazı kahramanların gereksiz yere ölmesi. Yaşayabilme şansları varken yine de ölmeleri.Ulan hadi öldürüyorsun doğru dürüst öldürsene karakteri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngocs -- 25 Aralık 2014; 20:33:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

quote:

Orijinalden alıntı: beyazlotus11

Sao'daki Kirito kılıç tutmayı mı bilmiyor? Sao'daki Kirito beta testlerine katılmış bir oyuncu. Bırakın kılıç tutmayı, çoğu zindanı ve bossları biliyor. O yüzden en hızlı gelişen ve güçlenen karakterlerden oluyor. Beta testinden aldığı tecrübe ile yani... HEmen gidiyor en iyi zindana, bossu nasıl keseceğini de biliyor zaten, kesiyor level alıyor, öyle öyle milletten güçlü oluyor.

Beta testlerine katılmış ama oyunu herkesten iyi bildiğinden şüpheliyim.Yoksa her bir boss savaşına girince yusuf yusuf olmazdı.Her bossu zindanı bilen adam öyle mi oluyor? Ayrıca ''ben hayatta olduğum sürece hiç bir arkadaşımın ölmesine izin vermeyeceğim'' gibi laflar edip katıldığı guildin hepsi ölüme giderken hiç bir şey yapamayan adamın böyle sözler söylemesi de ayrı bir ironi.Sen betada günlerce oynasan bile bir MMORPG oyununda birkaç günde Tanrısal seviyeye gelebilmen mümkün değil.Ama hadi bu oyunda öyle oluyor diyelim.5-6 herifin aynı anda dalmasıyla ''ben hareketsiz akşama kadar böyle dursam bile canımı azaltamazsınız'' diyen adamın o bosslara tek atması gerekmez mi?.

hocam ilk bossu keserken bossun rakibe göre hareket ettiğini görüyor. kısaca yapay zeka karşıdakinin hamlesine göre hamlesini şekillendiriyor. kılıç muhabbeti ise kirito zaten kardeşi ile kendo antremanı yapıyor.

• Sevdiklerim

-Tadında bırakılan ecchi (örn: Code Geass'da Kallen'in duşta geçen sahnesi ).
    -Felsefe yapan karakterler (Nagato, İtachi).
    -Tabii ki güzel müzikler
    -Dostlukla ilgili konuşmalar, verilen dersler.
    -Flashback'ler
    -Zeka oyunları
    -Tsundere karakterler
    -Japon mitolojisine ait ögeler (örn: Naruto'daki İzanami, İzanagi, Susano'o vs..).
    -Shoujo animelerdeki baskon erkek karakterler (örn: Kaichou wa Maid-sama)

Sevmediklerim

-Gereksiz ecchi'ler, güzel bi konunun çok fazla ecchi ile hiç edilmesi.
    -Gereksiz fan service'ler etek altı görüntüleri, aşırı büyük göğüsler.
    -Kedi yavrusu gibi çizimler.
    -Çok güzel bir konu bulunup çok kötü işlenmesi.
    -Shounen-ai, shoujo-ai (homofobik değilim ama nedense beni acayip rahatsız ediyor). Hatta bazen çok güzel bir konu bulup shounen-ai üzerine kurgulayıp bana kafayı yediriyorlar...

• Savaslar tam bitecekken hic kimsenin bilmedigi bir ozellik ortaya cikarmalari

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.