Şimdi Ara

Animus Projesi Hangi Oyunu Çevirsin? (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
20
Favori
33.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin bu sisteme destek oluyor olman inanılmaz şaşırttı beni. O yüzden sana diyeceğim tek şey "aferin, doğru yolu bulmuşsun."

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Temmuz 2018; 20:11:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolfenstein 2 diyen olmamış
  • Bagış Olayına Açıklama Getirseniz İyi Olur Aylıkmı Ödenicek Tek Seferlikmi Ödenecek ?
  • CaptanBlue kullanıcısına yanıt
    İsteyen aylık isteyen tek seferde baştan ödeyecek. Ama iki tarafın da toplamı yaklaşık olarak aynı olacak. Bunun dışında aylık minimum bağış olacak olan 1 doların üstünde bağış yapanlar için erken erişim gibi ek ayrıcalıklar olacak.
  • abi baksanıza adamlar ne çevirelim demeleri yetti Said Sürücü marka oldu çeviri dünyasında bize kattıkları az buz değil yapılan her bağış helali hoş olsun bağış sistemi olmalı her çevirmen hak ettiği değeri almalı.
  • toplam ne kadar olacak
  • TanerSaydam T kullanıcısına yanıt
    Ben "bağış sistemine" karşı değildim hiç Taner ama bu şekilde "para yoksa yama yok" olayına hala karşıyım ve bu halini desteklemiyorum ilk mesajlarımı okursan görürsün. Hala yamaya başlanmalı yeterli bağış alınırsa herkese açık yayınlanmalı almaz ise alınan bağış ile yetinilmeli o da olmadı yama yapılmamalı yolunun izlenmesi tarafındayım. Ben hiç bir zaman "bağış toplanmasın" demedim ama sistem "ücertli yama satmaya" yani "ticaret" mantığına dayandırılmaya başlandı ve şu an tam o "ticaret" noktasındayız ve yanlış olan bu ister kızın ister küfür edin ama doğru doğrudur. Benim fikrim bu ve sonucu hep birlikte göreceğiz bakalım bu "ticaret" nereye kadar gidecek. He kimse ücret ödemesinde demiyorum şimdiki sisteme de mesela ben şu an origins için bağış veriyorum ücret değil! Daha sonra DA veya değer bulduğum (yani ücret ile çevirilmesi komik olacak Hitman vs. gibi çeviriye para vermeye değmeyeceğine inandığım bir oyun olmazsa) başka bir oyun seçilirse ücreti vereceğimde ama sistemin yanlış olduğu değişmeyecektir. Daha öncede almak istediğim ya da yapılmasını paralı şart koyulan istediğim yamalara para verdim. Bu sistemin yanlışını değiştirmez. "Doğru yol" sizin yolunuz değil ne yazık ki Taner. He şunu da ekleyeyim benim için sorun yok ben İngilizce de oynuyorum zaten sadece Türkçe oynamayı sevdiğimden destekliyorum ama her şeyin olması gerekeni var. Birazdan bana beleşçi, tuzu kuru, kapat çeneni vs. ve daha ağır laflar edecek tayfa damlayacaktır. Bu fanatiklerle nereye kadar ne yapabileceksiniz bilmiyorum ama fanatikler alternatif bulduğu an hepinizi satacaklar :) her alanda her zaman olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 27 Mayıs 2018; 16:29:7 >

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Oyu vermek için oy zamanında sanırım ekstra ödeme açacaklar ve patreon'da hali hazırda 4$ bağışçıysan oylama yapabiliyorsun. Sonrası içinde oyun seçildi vs. aylık ücretli üye olmalı ya da toplam belli bir ücreti bir kerede verip yama bitince sahip olabileceksin.
  • güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Temmuz 2018; 20:12:31 >
  • Oyunu iki kere bitirdiğin için Dragon age e laf atıp istememen normal.Zaten merak etme diğer tarafta oylama yapılıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: witcher_king

Oyunu iki kere bitirdiğin için Dragon age e laf atıp istememen normal.Zaten merak etme diğer tarafta oylama yapılıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Temmuz 2018; 20:12:52 >
  • haydi ankete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Temmuz 2018; 20:13:18 >
  • Ankete nasıl katılıyoruz kardeşim?

Watch Dogs (veya) Mass Effect Andromedia istiyorum da..

Watch Dogs u türkçe oynamamız gerçekten güzel olur ama.. Değecek bir oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vista1 -- 27 Mayıs 2018; 17:13:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayin Saidsrc Senin Cevirilerine Bizzat Şahidim ve Oynadim..

Ne Olursa Olsun Senin Gibi Profesyonel Bir Cevirmen RPG OYUNUNA Girmelidir..

Dragon Age Inquisition

EN İYİ ŞECİM olacaktir..

Sarkiyan Arkadaşimizin

Mass Effect Andromedia'ya Girişecegini Biliyoruz..

Benim Sahsen ŞECİMİM Dragon Age Inquisition Olacaktir.. Bu RPG'yi Sen Cevirmiceksinde Kim Cevirecek ? Piyasadaki PROFESYONEL Cevirmenler Sizi DESTEKLEYECEGİNDEN EMİNİM. RPG işi MALUMUN ZORLUGUNDAN Bu işin Altindan siz Kalkarsiniz

Gel gelelim ? Dishonored 2? Orda Bir Kac ceviri Gördüm , Cevriliyor diye biliyorum ONLARİ kaldirmanda Fayda var.. Ceviren Arkadaşlara Ayip olmasin :)

Bu Arada Anketa Bende Katilmak istiyorum.

Gerekirse El Birligiyle Toplanip Belli Bir Bagiş ücreti Cıkaralim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 27 Mayıs 2018; 17:36:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

Ben "bağış sistemine" karşı değildim hiç Taner ama bu şekilde "para yoksa yama yok" olayına hala karşıyım ve bu halini desteklemiyorum ilk mesajlarımı okursan görürsün. Hala yamaya başlanmalı yeterli bağış alınırsa herkese açık yayınlanmalı almaz ise alınan bağış ile yetinilmeli o da olmadı yama yapılmamalı yolunun izlenmesi tarafındayım. Ben hiç bir zaman "bağış toplanmasın" demedim ama sistem "ücertli yama satmaya" yani "ticaret" mantığına dayandırılmaya başlandı ve şu an tam o "ticaret" noktasındayız ve yanlış olan bu ister kızın ister küfür edin ama doğru doğrudur. Benim fikrim bu ve sonucu hep birlikte göreceğiz bakalım bu "ticaret" nereye kadar gidecek. He kimse ücret ödemesinde demiyorum şimdiki sisteme de mesela ben şu an origins için bağış veriyorum ücret değil! Daha sonra DA veya değer bulduğum (yani ücret ile çevirilmesi komik olacak Hitman vs. gibi çeviriye para vermeye değmeyeceğine inandığım bir oyun olmazsa) başka bir oyun seçilirse ücreti vereceğimde ama sistemin yanlış olduğu değişmeyecektir. Daha öncede almak istediğim ya da yapılmasını paralı şart koyulan istediğim yamalara para verdim. Bu sistemin yanlışını değiştirmez. "Doğru yol" sizin yolunuz değil ne yazık ki Taner. He şunu da ekleyeyim benim için sorun yok ben İngilizce de oynuyorum zaten sadece Türkçe oynamayı sevdiğimden destekliyorum ama her şeyin olması gerekeni var. Birazdan bana beleşçi, tuzu kuru, kapat çeneni vs. ve daha ağır laflar edecek tayfa damlayacaktır. Bu fanatiklerle nereye kadar ne yapabileceksiniz bilmiyorum ama fanatikler alternatif bulduğu an hepinizi satacaklar :) her alanda her zaman olduğu gibi.
    Bu görüşlerine katılmasam da tamamen hak veririm. Hak verdiğim nokta, kendi görüşünü savunup mevcut şartlarda durumunu doğru değerlendirmen. Yani "ücretli yama satıp ticaret haline getirilmesine karşıyım" diyorsun ve bu sistem şu anda bu haldeyse sevdiğin yamaya gidip para veriyorsun. O yüzden aynı görüşteyiz diyebilirim. Ama ben tabii ki ücretli yama işini en başından beri savunuyorum. Kendim için değil herkes için.

• Arkadaşlar bu arada AC Origins'in tüm ana görevlerini ve yan görevlerinin bir kısmının çevirisini içeren beta versiyonu Haziran'da isteyen bağışçılara dağıtıyoruz. Patreon'a abone olup istek yapmak için son 4 gün. İlgilenenleri bekliyorum:https://www.patreon.com/animusprojesi
  • Katıldım fakat yama notları hala gözükmüyor ?
  • Dragon Age Inquisition bu kadar seven varmıydı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Confidex -- 27 Mayıs 2018; 23:24:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya çeviri illa rpg olacaksa Divinity 2 şaheseri olsun.. İlk oyun çevrildi sıra buna gelsin
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.