Şimdi Ara

Animus Projesi Hangi Oyunu Çevirsin? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
20
Favori
33.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

İnquisition ı 2 kere bitirdim TR yaması çıkarsa 3. kerede bitiririm kardeşim. Ama gerçekten ortada Mass effect varken dragon u çevirmek mantık hatası olur. Mass effect çok daha genele hitap eden bir oyun üstelik shepard ın hikayesinden bağımsız olduğu için 1-2-3 ü oynamayanlar bile rahatça oynayabilecek. Bu sayede yamaya bağış yapan daha fazla kişi olacaktır..

İnquisition ı oynayanlar bilirler sürekli 2. oyuna göndermeler var heralde forumda kimse oynamamış...

Üstelik hatırlatim inquisition ın 3 tane devasa dlc si var onlar çevrilmeyecekse hiç çevrilmesin oyun..Mass effect andromeda da ise dlc yok ve çıkmayacak düz tertemiz oyun...

Ayrıca evet popüler rpg lerin hepsini oynadım hemde çoğunu 2 şer 3 er kere

Alıntıları Göster
    Sanırım mass effect andromeda oynamadin berbat bir oyun bana gore Inquistion'u bitirdim fakat oyle onemli göndermeler göremedim.dostum senin üslubunu elestirdik yanlış anlama hani oylari gormezden gelir gibi konuşmuşsun biraz dikkat edersen sevinirim böylece daha iyi bir forum ortami sağlanır.

İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanmcaglar -- 26 Mayıs 2018; 21:2:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uzun bir çeviri olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Temmuz 2018; 20:14:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasılsa Dragon age kazanıcak sorun yok 37 yasindaki ergenler istedigini soylesin😂

• ohmygod.gif O kullanıcısına yanıt
    Direk yamayı verirsen öyle olur ama yama için değilde preminyum tarzı bir üyelik için ya da doğrudan siteye bağış için bağış istersen o zaman bir şey diyemezler.

Şirketin merakına gelirsek o işlerle şirketin hukuk bölümü ilgileniyor yani yöneticilerin haberi bile olmuyor onlarda standart prosedürde işlerini yapıyorlar adam acıyıp görmezden gelemez o da emir kulu. Parasını ödemeye gelirsek aslında bir oyuna resmi dil için çeviri yaptırmak pek öyle uçuk rakamlala mal olmuyor özellikle ülkemizdekindeki gibi 23 studios yada AiBell Game Localization gibi gruplar varken. Ama dünyadaki tüm dilleri de düşününce her dil eklemeleri pek mümkün değil onlarda sadece daha önceden belirlenmiş bir grup dili ekleyip diğer dilleri görmezden geliyorlar. Burda bizim yapabileceğimiz tek şey bir gün Türkçenin de o diller arasına gireceğini beklemek yada umut etmek.

• Dragon Age Inquisition
  • Öncelikle bazı arkadaşların cevaplarını görünce yazasım geldi.Dragon age 2 şu an çeviriliyor.Bir ay önce yüzde 55 idi.Zaten Dragon Age Inquisition oyunu Ağustos ayında çeviriye başlarsa eğer 2.oyun daha önce çıkmış olur.Yani kendi istediğiniz oyun çevirilsin diye boş konuşmaya gerek yok.Zaten asıl oylama patreon sitesinde olucak.Oy vermek istiyorsanız 4 dolara abone olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HK-47

Hocam kesinlikle bu işin geleceği burada. Bu kadar büyük talep olacağını ben de kestiremiyordum. Hangi çeviriyi yaparsanız yapın 1000 tl vereceğim diyen bile var şu an. Ben bu bağış varsa herkese ücretsiz olmalı mantığını anlamıyorum açıkçası. Türkiyedeki vakıf üniversitelerin vakıfları da bağış topluyor o zaman üniversiteleri neden ücretli? Profesyonel olarak yaptığınız bir işi normal ücretinin çok altında yapmak da gönüllülüktür. Bizim çeviemenlerimiz bu işi normal fiyatın çeyreğinden daha aza yapacak. Afrikaya vs gönüllü giden doktorlar da ücretsiz köle gibi çalışmıyor yani. Artık aramızda bir tane öğrenci kalmadı. İçimizde oyun şirketinde çalışan, yurtdışında oyun geliştirme alanında master yapan, Google’da staj yapan çok müstesna insanlar bulunuyor ve hepsi ülkenin en iyi ilk üçündeki üniversitelerden mezun olmuş kişiler.Bu işlere devam edebilmemizi istiyorsanız herkes elini taşın altına koymalı. Ben de bizim başarılı olacağımıza ve tüm çeviri ekiplerine de örnek olacağımıza inanıyorum.
    Kesinlikle katılıyorum. Hepimizin işleri güçleri var. İşlerimiz güçlerimiz olmasa bile bir emek katarak bir fayda ortaya çıkarıyoruz. Bu faydanın karşılığı verilebiliyorsa alınmalı bence de.

Bunun içinde sizinde yaptığınız gibi oyuncularla beraber çalışmalı ve çoğunluğunun istediği bir çeviriyi yaparak karşılıklı al gülüm ver gülüm olayına girilmeli. Tüm dünyada genellikle bu iş parayla yapılırken sanırım bir tek bizim ülkemizde hepsi ücretsiz olsun bizim olsun diye düşünülüyor.

• Evet hocam her RPG oyun başlığı altında sizin mesajlarınızı görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matolimehmet -- 26 Mayıs 2018; 22:44:9 >
  • Divinity 2

Dragon age nedir yav... Üzerine toprak atıldı onun..Bırakın artık eski şeyleri.Kimse oynamaz boşa zaman kaybı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinod

Divinity 2

Dragon age nedir yav... Üzerine toprak atıldı onun..Bırakın artık eski şeyleri.Kimse oynamaz boşa zaman kaybı..
    Kimse oynamaz dediğin oyun 1. sırada çeviri listesinde. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: witcher_king

Kesinlikle Dragon Age Inquisition.Dragon age 2 şuan da çeviriliyor zaten.Siz de bu oyunu çevirirseniz gerçekten süper olur.Ceviriye başlarsanız birçok kişinin ben de dahil abone olucagini düsunüyorum :)
    Aynen katılıyorum. Destek verebileceğim tek proje olurdu bunların içinden. Dragon age inquisition...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 27 Mayıs 2018; 0:29:26 >
  • ohmygod.gif O kullanıcısına yanıt
    malum şey içeriden olunca kapı kilit tutmaz demiş atalarımız.Senin gibiler oldugu müddetçe türkçe yama sektörü hiçbir zaman gelişemeyecek.kendi insanına ihanettir bu yaptıgın.dünyanın her yerinde özellikle rusyada dil destegi olmadığı halde oyunların rusça yamaları var ve ücretli satılıyor.Bu insanlar translate yapmıyor ve geçmişte büyük projeler içerisinde yer almış deneyimli büyük isimler ve türkçe yamalar ile ilgilenmedigin okadar belli ki azıcık ilgilensen burada çevirisi beklenen oyunların en güncel olanı 2-3 yıllık oyunlar oldugunu bilirdin.Bizi umursamayan ve kendi dilimizde oyun çıkarmayıp üstüne dünyanın parasını isteyen firmalara kendi çevirmenlerini şikayet edeceksen durma zaten ne olduğun belli bizden olmadıgın kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 27 Mayıs 2018; 0:53:35 >
  • wach dogs 2 nin dil doyları açık mı said abi
  • Masa Effect Andromeda lütfen. Masa Effect serisi hastasıyım ve konuya el atan kimse yok. Sizden çok rica ediyorum.

Teşekkürler, saygılar@saidsrc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus_42 -- 27 Mayıs 2018; 1:54:29 >
  • Dragon Age Inquisition +1
  • Her Türkçe Yama konusu altındaki başlıkta hep tartışma hep bir sidik yarışı yeter cidden sıktınız artık. Paralı olup olmayacağına yapan karar verir, bitti nokta son! Neyini algılamıyorsunuz arkadaşlar? Ben kek yapıyorum ister bedava dağıtırım sokaktan geçene istersem de koyarım bir masanın üstüne fiyat belirler satarım kim karışır yahu? Bu işi şirket bazlı yapmadıkça yani vergi mergi işin içine girmedikçe ufak çaplı ise buna kimse karışamaz. Adam hangi oyunu çevireyim diyor biri kalkmış paralı olmasın haksızlık dolandırıcılık hırsızlık ayıp vs gına geldi yahu yeter. Özelden tartışın yansıtmayın artık. Ben çevirmen değilim ama olsaydım kesin soğurdum bu işten elimi ayağımı çekerdim bu nedir ya! Ayda 1 dolar bari üye ol patreon sayfasına yardımcı ol destek ol yok ama anca köstek olacaksınız.

• Planetside 2

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nier: Automata çevirmenizi isterdim açıkçası

• Dragon Age Inquisition veya olmadı Divinity 2 olursa çok iyi olur.
  • Deus ex, prey, final fantazy xv, wolfenstein 2, mass effect, a way out, devil may cry hd. Hocam valla siz en iyisi hangisini çevirmeyelim diye sorun ingilizce bilmeyen biri olarak yazarken ben utandım bu kadar oyunu 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.