Şimdi Ara

Animus Projesi Hangi Oyunu Çevirsin? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
20
Favori
33.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Batman Arkham Knight

Watch Dogs 2

Hitman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolfenstein 2: The New Colossus diyorum
  • Bir kere şu bağış olayını bir geçin. Siz para karşılığı yama satmak istiyorsunuz, ticarete girişmiş vaziyettesiniz yani. Yalnız işin içine para girince o gönüllülük esasıyla yaptığınız yamaları daha çok özlersiniz. Çünkü insan bir şey için para ödüyorsa onu hızlı ve kaliteli bir şekilde temin etmek ister. Yamayı geciktirdiğiniz her gün 1$ veren adam bile gelip burada lafını eder.
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    Finding paradise Türkçe zaten

• Sen aynı yamaları hiçbir ücret almadan yap bakalım. Bu adamların işi gücü var, işlerini aksatıp niye yama yapsınlar amme hizmeti için?

• matolimehmet kullanıcısına yanıt
    E bu zamana kadar niye yaptılar? Yapanlar niye yapıyor? Üstelik ben para talep etmelerine de bir şey demiyorum, sadece samimi olsunlar ve bağış kelimesinin arkasına sığınmasınlar.
  • Wolfenstein II The New Colossus
  • Sanane kardeşim sanane adam ister aylık bağış ister ister iban açar bunları istemekte belirtmekte sonuna kadar özgü yamayı o yapıyor sonuçta

Senin gibi elestiriciler yüzünden ülkede cevirmenlerin sayısı büyük oranda azaldı eskiden tr yama bolluğu varken artık popüler oyunlar bile çevrilmiyor neden biliyormusun senin gibi hazırcı eleştirmen tiplemeler yüzünden

Temennim saidsurucu beyin sizin gibi elestirmenleri dikkate almaması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de istediğim eleştiriyi yapabilirim sana ne? Arada bir kitap oku kendi dilini öğren, abuk subuk şeyler yazma bana.
  • SLOWDIVE kullanıcısına yanıt
    Evet sonradan çevirmişler. Korsana daha düşmemiş ama. Düşmezse satın alırız bizde

• Bana da gerekli bağış yaparsanız profesyonel ekibimle istediğiniz 5 oyunun çevirisini yapacağım.

Watch Dogs, AC origins vs fark etmez. İstediğiniz oyun olur.

kişi başı 400'ü verin, bu iş huzur içinde çözülsün.
  • Kesinlikle Divinity: Original Sin 2 olmalı bence
  • Wolfenstein 2: The New Colossus yada Batman Arkham Knight
  • Divinity 2 kesinlikle oynanması gereken muazzam bir rpg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

E bu zamana kadar niye yaptılar? Yapanlar niye yapıyor? Üstelik ben para talep etmelerine de bir şey demiyorum, sadece samimi olsunlar ve bağış kelimesinin arkasına sığınmasınlar.
    Sen de bi yerde haklısın ama bilmediğin bir şey var. Ülkemizde o kadar yüzsün ve haysiyetsiz insanlar var ki kendi bilgisayar başında oturup eleştirmekten başka bir şey yapmazken başkası ücretli yama yapıyor diye dünyayı kopartıp utanmadan sıkılmadan oyunu yapan şirkete şikayet mesajı yazıyorlar. Bu yüzden ücretli satıyoruz diyemezsin bağış yapanlara hediye ediyoruz diyebiliriz. İkisi de aynı kapıya çıkıyor diyebilirsin ama bu tartışmayı benle değil insanlığa zarardan başka bir şeyi dokunmayan o şikayetçi haysiyetsiz insanlarla yap lütfen.
  • Öncelikle merhaba,
    Neredeyse bütün mesajları okudum. Kendimce bende bir şeyler karalamak istedim.
    İlk olarak söylemek istediğim bağış yazısını lütfen kaldırın. Çünkü yaptığınız şey bağış değil. Yaptığınız şey profesyonel çeviri işi. Çünkü belli bir limit koyuyorsunuz çevirmenlerin yapacakları çeviri karşılığı para alacağını söylüyorsunuz. Bu gönüllü çevirilik değil bildiğiniz iş. He şöylede bir durum var. Bizim emeğimiz var diyorsunuz sonuna kadar katılıyorum, bir emeğin karşılığını para olarak aldığınız şey iştir, onu çeviren de işçidir. Bu konu da anlaşacağımızı umuyorum.
    Para istemeniz konusunda bir tepkim yok. Yaptığınız bir iş ve bir karşılığı olacaksa tabii ki bunun karşılığını alacaksınız. Ama karşılığını aldığınız şeyin de karşılığını düzgün bir şekilde vermeniz gerekir. Yani örnek vermek gerekirse, Y oyunu çevireceksiniz ve X miktarda para talep ettiniz. Tamam buraya kadar hiç bir sorun yok. Her şey düzgün bir şekilde ilerliyor. Ama ben bir şey için para ödeyeceksem o şeyin ne zaman elimde olacağını bilmem lazım. Tarihini bilmediğim bir şey için açıkçası ödeme yapmam. Belli bir limit koyarsanız limit dolunca çeviriye başlamadan önce K tarihte yama çıkacak dersiniz buna lafım yok. Ama açıkçası 1 sene sonra çıkacak yama için ben para ödemem. Ödeyen arkadaşlar elbette ki çıkacak, ama benim şahsi fikrimi sorarsanız yeni çıkmış popüler bir oyun çevirmeniz ve bu çeviri işini bir şekilde Twitch ile bağdaştırırsanız hem yeni insanlar bir şekilde projeye dahil olur hemde twitch deki subs ve bağışlarla işinin daha iyi yapabilirsiniz.
    Şimdiden başarılar dilerim.

• Hocam Bak hangisi Çok satmış onu yap... Otomatikmen Talep Onda çok olur...
  • Ac Black Flag , Bioshock çevirilerini beğenmiştim The new colossus olursa bağış atmayı düşünürüm...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynamak pek ama altyazı çevirmişliğim var amatör olarak. Yardımcı olmak isterim isterseniz.

• hitman, watch dogs aklıma oyun gelmiyor ac 1 eskidi ama o oyun niye cevrilmedi hala merak ederim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.