Şimdi Ara

Animus Projesi Hangi Oyunu Çevirsin? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
20
Favori
33.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben zaten bağışçıyım. Karar burada verilmeyecek de zaten. Olay şu ki, siz 1 sene boyunca 130 bağışçı + 5500 TL başlangıç için toplanacağına inanıyor musunuz cidden Dragon Age İnquisition için. Ben Türk oyuncularına inanmıyorum bu konuda maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • world of warcraft :D
  • matolimehmet kullanıcısına yanıt
    Bağışçı değilsiniz demedim Dragon Age Inquisition dan fazla kitlesi olan oyunlarınızı kitleyi toplayıp, ücreti ödeyip destekleyin dedim ve Dragon Age İnquisition seçilmesin. İnanmamak sizin fikriniz ama o zaman elenir zaten değil mi? Aslında sorun olmamalı ama illa "yok o olmasın, yok bu olsun" diye zorluyorsunuz. Fikrinizi söylediniz ama Dragon Age Inquisition isteyene "mantıksız, saçma vs." diye niye abanıyorsunuz? (Sen ya da başkası fark etmez sen cevap verdiğinden muatap olarak sen diyorum.) Yani hala inanıyor musun diye soruyorsun mesela. İnanmak değil istiyorum ve o olursa ödediğim ücrete değeceğini düşünüyorum kendi adıma. Dİğer oyunları oynadım bitirdim. Aslında Dragon Age Inquisition da bitirdim ama bir de Türkçe oynamayı çok istediğim bir oyun mesela. Ama siz illa o olmasın diye diretiyorsanız burada sorun vardır ben hiç diğerleri olmasın dedim mi bir tek Hitman için yazdım ama insaf onda gerçekten çevirilik bir hikaye yok. İnsanların isteklerine siz başka bir şey istiyor ve size göre mantıklı geliyor diye kötü diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 25 Mayıs 2018; 21:13:47 >

• 1)Batman Arkham Knight

2)Middle-earth: Shadow of War

ve

3)Wolfenstein 2
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizde çok haklısınız da Said hocam da dedi bağışçı azalırsa çeviri yavaşlar diye. Sizce de riskli değil mi? 1 yıl sürecek yama yarıda kalır da ekip yamayı bırakırsa çok kötü olur. Ben kendi sevdiğim istediğim oyunu değil de ekibin sürekliliğini istiyorum. Yoksa en başta Divinity 2 demiştim sonra uzun diye vazgeçtim. Çok uzun olmasından dolayı korkum. Yoksa oyunu ben de seviyorum ama seveni az işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matolimehmet -- 25 Mayıs 2018; 21:19:8 >
    Şu an en çok adı geçen oyun Dragon Age Inquisition. İhtimalleri göremiyoruz diye o zaman gidelim hepimiz Hitman'e oy verelim oynamayacağımız bir oyunun yamasını destekleyelim. Konuşmaya hiç gerek yok risksiz en ucuz olan. Sonrada Mario çevirttiririz :) Deneyeceğiz ve göreceğiz ki sistem zaten bence yanlış daha önceki yorumlarımda belirtmeye çalıştım ama Said ben düşündüm dedi benim için sorun yok. Ama sistem aslında ücret toplanmazsa yama olmayacak denilerek herkese açık olmalıdır hala bunun arkasındayım. Ve toplanmazsa ücret yapılmamalıdır. Ben zaten geçmişte yaptıkları işlere saygımdan bile ücret ödemeye devam edeceğim. Ben mesela şu an 4$ aylık verebiliyorum ve böyle devam edebilirim bir süre daha sistem absürtleşip artık yama çıkarmayacak duruma gelmedikçe. Benim gibi en alt ücreti ödemeyenler azalacak kitleyi belki telafi eder. Ben Origins için 50 kişi bile olacağına inanmamıştım saidle ilk konuştuğumuzda ama oldu mesela. Denemeden ve görmeden her söylediğimiz asıl saçmalık olan o yüzden adayları belirleyip seçmeyi yapmak lazım sadece.
    Edit: Hem olmazsa en fazla başka oyuna geçilir ekip niye dağılsın. Ekip anca kimse hiç bir şeye ilgi göstermezse dağılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 25 Mayıs 2018; 21:28:52 >

• yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    50 kişi olmadı zaten. Mayıs başında 27 idi. Haziran başında tekrar göreceğiz. Artmıştır inşallah. Bir de Said hocam yeterli bağışı toplarsak yapacağız, toplayamazsak bu işi bırakacağız yazmıştı ona ithafen yazdım. Ekip dağılmaz ama resmş çeviriler hariç çeviri yapmayı bırakırlar.

İlk mesajdan
    "Öncelikle bu çeviri ücretsiz olmayacak, ücretsiz çeviri beklentisi olanlar varsa üzgünüm, artık ya bu işi bağışlarla devam ettireceğiz ya da bu işi bırakacağız. Durum bizim için bu kadar net."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matolimehmet -- 25 Mayıs 2018; 21:32:1 >
  • Final fantasy XV
  • Batman Arkham Knight

• Yama için tartışmaya gerek yok herkes istediği oyunu belirtmiş gerisi bağış yapacak insanların ve gelenin ne düşündüğüne bakar. İstenilen bağış sayısı ulaşılmaz ise zaten yama işi rafa kalkacak bunu belirtmişler.

Benim açımdan fps ve aksiyon türü çoğu oyundan daha fazla yamayı hak eden oyun varsa oda rpg türüdür. Basit ve tek düze olan 10 oyun çevirisi yerine tek ama sağlam bir rpg türünün çevrilmesi beni daha mutlu eder.
    Şu an görünen 50 kişi mevcut tabii ay başı ne olur bilinmez. En kötü zaten ücret vereceğimiz için seçerken, yeterli olmazsa ücretin yettiği bir oyuna düşer iş bunlara yetmezse para. :)
  • Divinity Original Sin 2'ye çıkmasını çok isterdim. Lakin o oyunu baştan sona iki kere bitirmiş, aynı zamanda çeviribilim okumuş biri olarak, Og sin 2'nin çevirisi Poe hariç yukarıdakilerin hepsinin çevirisinden daha zahmetli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

Şu an görünen 50 kişi mevcut tabii ay başı ne olur bilinmez. En kötü zaten ücret vereceğimiz için seçerken, yeterli olmazsa ücretin yettiği bir oyuna düşer iş bunlara yetmezse para. :)
    Nisan sonunda 38 olmuştu, sahte veya limiti olmayan kartla üye olan hesaplar ay başında iptal edilince 27'ye düştü. Şu an 53 gözüküyor, 43-44 civarı olur diye düşünüyorum çeviri bitmesine az kaldı diye.

• https://www.gog.com/game/divinity_original_sin_2

Divinity 2 drm free gog sitesinde, dosyalari da torrentte var. Gog drm free olarak turkceye cevrilirse orjinal olarak ta oynanabilir.

• Bu işler zaten gönüllülük esasına göre yapılan şeyler. Kimse çıkıp da seni seçip gel çevir ya da şunu çevir demez. İçinden gelir, yapmak istersin ve yaparsın. Öncesinde para varsa çeviri var yoksa biz de yokuz tarzı muhabbetler çok saçma. Madem parayla yaptıracaksınız, toplayın aranızda para verin tercüme hizmete yapan kişi ya da firmalara. Hem bu kadar beklemez, başkasının ağzından çıkacak iki lafa bakmış olmazsınız.
  • Bir şeyi merak ettim şimdi yamayı yaparken illa ki patreon'dan aylık üye mi olmamız lazım yoksa yama bitince fiyatını verip direk alabilir miyiz ?

Ayrıca tahmini ne kadar olur fiyatı?
  • Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliatabak_ -- 26 Mayıs 2018; 0:43:59 >
  • kesinlikle ama kesinlikle dragon age inquisition..hatta witcher 3 u çeviren ekip dagılmasaydı onlarda bu oyunu çevireceklerini söylemişlerdi.eger bu oyunu çevirirseniz 50 tl gözüm kapalı veririm dekontu da duvara asarım😅dragon age origins gibi bir şaheserden sonra kimsenin elini sürmeye cesaret edemedigi dragon age inquisition a elini süren adamı öperim ben 😅hazır 4. oyunu yolda iken lütfen

• O kadar zor ki seçim yapmak. Sizin KOTOR yamasıyla oyunu oynamıştım ve 2. oyun içi o kadar çok üzülmüştüm ki Türkçe yama olmamasına.. Ayrıca Dragon Age son oyunu efsane olur sizin kalitenizle..

Dragon Age diyeceğim.

Ayrıca ücretsiz sunmama fikrine kesinlikle katılıyorum. Umarım bunu başarırsın. Hem çevirmenlerde daha bir şevk ile yapar işlerini. Şimdiden kolaylıklar diliyorum.

NOT: Hem patreon aylık bağışçı olarak kalacağım hem de yama bitince 20-30 lira bağış yapacağım. AC Origins dahil.
  • Üstad, Dragon Age Inquisition çevirisi sizin gibi bir ekibe yakışır. Umarım bu çeviride karar kılarsınız. Zaten Tool konusunda Ömür abimiz @KarapathiaN desteğini esirgemeyecektir. Bende aynı şekilde size senaryo veya başka bir konuda, yardım isteğiniz olursa desteğe her zaman varım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.