Şimdi Ara

Animus Projesi Hangi Oyunu Çevirsin? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
20
Favori
33.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Conan Exiles

Lords Of The Fallen

Mafia 3

Tom Clancy's The Division

KaneandLynch 2 Dog Days

METAL GEAR RISING REVENGEANCE

The Amazing Spider-Man 2

The Godfather II

Medal of Honor Warfighter

PROTOTYPE 2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tropico 5
  • Dishonored 2 , Far Cry 5 , Middle-earth: Shadow of War
  • Arkadaşlar Andromeda için Sarkis ile konuştum. Ankette birinci çıkarsa bizimle beraber çevirmek istediğini belirtti, o yüzden tekrardan listeye ekliyorum.
  • Farkindamisin son zamanlarda tr yamalar çok azaldı

Forumda takip ettiysen bir çok çevirmen olumsuz eleştiriler karşısında projesini iptal etti yada çevirdiği halde çıkarmadı

Senin gibi hazırcılar yüzünden

Şu olumsuz eleştirilerini bir zahmet yapmayıver

Nasıl yazacağımı nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim bir iki kitap oku demişsin senin tahsilin nedir günlük kitap okuyormusun ki gelmiş burda laf yapıyorsun bana

• Dragon age 2 yi anlayıp oynamayan inquisition dan hiçbir şey anlamaz onu belirtim. Bu yüzden anketten dragon age kaldırılsın. Zaten mass effect andromeda varsa diğer hiçbir oyun çevrilmez ankete gerek yok direk mass effect andromeda ya başlanmalıdır. Üstelik sarkis kısaohanyan ile beraber çevrilecekse tadından yenmez kalite en üst seviyede olacaktır.
  • zaten sizin kendi ekibiniz var lütfen Dragon Age inquisition'ı çevirin.sarkis bey sözünde durup yamalarını çeviren birisi yani andromeda inşallah kesin çıkacak fakat kimse Dragon Age inquisition ı çeviremedi ve görüldüğü üzere inquisition açık ara önde lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne dragon age düşmanlığı ?

• Çevirinin bütün ücretini karşıla istediğin oyun çevirilsin ya da çığırtkanlık yapmaktan vazgeç! Sana mı soracağız ankette neyi oylayacağımızı?! Ortalığı karıştırıp durma ücreti öder oyunu verirsin sonucuda kabullenirsin. Bir de havalara bak ankete gerek yokmuş sen kimsin ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Dragon age 2 yi anlayıp oynamayan inquisition dan hiçbir şey anlamaz onu belirtim. Bu yüzden anketten dragon age kaldırılsın. Zaten mass effect andromeda varsa diğer hiçbir oyun çevrilmez ankete gerek yok direk mass effect andromeda ya başlanmalıdır. Üstelik sarkis kısaohanyan ile beraber çevrilecekse tadından yenmez kalite en üst seviyede olacaktır.
    Insanlara ve oylarina saygısızlik ediyosun biraz demokrasiye saygin olsun.saygisizlik yapmayi da kesmeyi öneririm yoksa insanlarin tepkisini cekeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Dragon age 2 yi anlayıp oynamayan inquisition dan hiçbir şey anlamaz onu belirtim. Bu yüzden anketten dragon age kaldırılsın. Zaten mass effect andromeda varsa diğer hiçbir oyun çevrilmez ankete gerek yok direk mass effect andromeda ya başlanmalıdır. Üstelik sarkis kısaohanyan ile beraber çevrilecekse tadından yenmez kalite en üst seviyede olacaktır.
    Arkadaşlar bu adam RPG oyunlarının hepsini oynamış birisi. Dragon Age İnquisition'ı da 2 kere bitirmiş. Boş yapmayın demokrasi cart curt diyip. Her Dragon Age çevrilmesin diyene cevap vermek zorunda değilsiniz hep aynı kişiler cidden yeter. Zaten Said hocam karar verecek çevireceği oyuna.

Ayrıca işin içinde Sarkis.Kisaohanyan varsa ben Mass Effect Andromeda diyorum. Hem kısa sürede biter. Fallout 4'ün tamamını bu adam çevirdi.

• adv11 kullanıcısına yanıt
    İlk ac oyununda altyazı yok. O yüzden çevirilmedi.

• matolimehmet kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Said değil sen ücretini verip oy kullanacaksın en çok oy alan oyun çevirilecek mümkünse.
    Şaka yaptığını düşünmek istiyorum ama düşünemiyorum ne yazık ki bütün RPG'leri oynamış DA'yı 2 kere bitirmiş bize ne? Bitirmişse hepsini çekilsin köşesine her şeye bu kadar salça olmasın. Bizim bitirip bitirmediğimizi nerden biliyorsun? İnsanlar düşüncelerini söylesin eyvallah ama her seferinde bu şekilde beylik laflarla ortada dolanan bir asalağa da tahammül edecek değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 26 Mayıs 2018; 20:34:42 >
  • Boş konuşuyorsun. Eskiden parayla mı yama yapılıyordu? Türkçe yamaların bol olduğu dönemde de bu iş gönüllülük esasıyla yapılıyordu. O zaman da insanlar bir ücret edemeden bu yamaları ediniyordu. Bu işte "hazırcılar" her zaman vardı, dün çıkmadılar ortaya. Sen de o hazırcı diye tanımladığın insanlardan biriydin hatta.

Daha önce söylediğim gibi kime nasıl eleştiri yapacağım seni ilgilendirmez. Kaldı ki ben ağır bir eleştiri de yapmadım bu arkadaşlara. Sadece samimi olmalarını istiyorum, o kadar.

Kitap konusunda ise ciddiyim. Yazım kurallarından bihaber gözüküyorsun.
  • matolimehmet kullanıcısına yanıt
    Birader biz uslubunu eleştiriyoruz.Adam gibi oy versin yoluna gitsin tas atip gitmesin.Insanlar oy vermesin arkadas nediyosa o cevrilsin o zaman ? BOS YAPMA hadi.Arkadasini savunucam diye akil tutulmasi yaşamışsın 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanmcaglar -- 26 Mayıs 2018; 20:41:31 >
  • Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

Arkadaşım Said değil sen ücretini verip oy kullanacaksın en çok oy alan oyun çevirilecek mümkünse.
    Şaka yaptığını düşünmek istiyorum ama düşünemiyorum ne yazık ki bütün RPG'leri oynamış DA'yı 2 kere bitirmiş bize ne? Bitirmişse hepsini çekilsin köşesine her şeye bu kadar salça olmasın. Bizim bitirip bitirmediğimizi nerden biliyorsun? İnsanlar düşüncelerini söylesin eyvallah ama her seferinde bu şekilde beylik laflarla ortada dolanan bir asalağa da tahammül edecek değiliz.
    Adam 2 kere bitirmiş diye Dragon Age Inquisition olmasın diyor. Hey Allah'ım ya, bu kadar da bencillik olmaz. Bunlara ne kadar laf anlatsan da bunlar bildiğini okur. Onun için ha duvara konuşmuşsun ha bunlara, salla gitsin. Nasıl olsa oylama yapılacak.

• Daha oylama bile başlamadan birbirinizi parçalamaya başladınız. Çeviri işini yapacak kişilere sabır ve kolaylık diliyorum tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matolimehmet

Arkadaşlar bu adam RPG oyunlarının hepsini oynamış birisi. Dragon Age İnquisition'ı da 2 kere bitirmiş. Boş yapmayın demokrasi cart curt diyip. Her Dragon Age çevrilmesin diyene cevap vermek zorunda değilsiniz hep aynı kişiler cidden yeter. Zaten Said hocam karar verecek çevireceği oyuna.

Ayrıca işin içinde Sarkis.Kisaohanyan varsa ben Mass Effect Andromeda diyorum. Hem kısa sürede biter. Fallout 4'ün tamamını bu adam çevirdi.

Alıntıları Göster
    İnquisition ı 2 kere bitirdim TR yaması çıkarsa 3. kerede bitiririm kardeşim. Ama gerçekten ortada Mass effect varken dragon u çevirmek mantık hatası olur. Mass effect çok daha genele hitap eden bir oyun üstelik shepard ın hikayesinden bağımsız olduğu için 1-2-3 ü oynamayanlar bile rahatça oynayabilecek. Bu sayede yamaya bağış yapan daha fazla kişi olacaktır..

İnquisition ı oynayanlar bilirler sürekli 2. oyuna göndermeler var heralde forumda kimse oynamamış...

Üstelik hatırlatim inquisition ın 3 tane devasa dlc si var onlar çevrilmeyecekse hiç çevrilmesin oyun..Mass effect andromeda da ise dlc yok ve çıkmayacak düz tertemiz oyun...

Ayrıca evet popüler rpg lerin hepsini oynadım hemde çoğunu 2 şer 3 er kere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 26 Mayıs 2018; 20:58:48 >

• ohmygod.gif O kullanıcısına yanıt
    Benzer bir mesaja verdiğim cevabı sana da vereyim. Bu dediğini yapıp yamayı ücretli yapınca bazı hayta bir amacı olmayan gereksizler üşenmeden sıkılmadan gidip oyunun yapımcı firmasına şikayette bulunuyorlar oyununuza yapılan yamayı parayla satıyorlar diye. Bu durumda da şirket bağlantıya geçip yamanın kaldırılmasını istiyor. Bu yüzden neden bağış dendiğini anlamışsındır.

He o şikayet edenler bu yama yayından kalkınca vaktini ayırıp almak isteyip de alamayanlar için kendi hazırlıyor mu ücretsiz bir yama hayır. Sadece milletin işine bir taraflarını sokmanın yada(sokulmanın) rahatlığıyla başkasının işine burnunu sokabileceği yeni bir konu arayışına giriyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.