Şimdi Ara

anında iletişim için messenger adresleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osm77 -- 7 Eylül 2017; 21:57:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: osm77

bütün arkadaşlara selamlar
    çeşitli konularda birbirimize yardımcı olmak için hemde tanışmak için messenger kardeşliğine ne dersiniz.
    benim messenger adresim osmanozdemir2@hotmail.com sizlerinde msn adreslerinizi bekliyorum herkes kaydedebilir.

Ne bu???!!!!!!!!
    Şaka mı???!!!!!!

• quote:

çeşitli konularda birbirimize yardımcı olmak için hemde tanışmak için messenger kardeşliğine ne dersiniz.
    benim messenger adresim osmanozdemir2@hotmail.com sizlerinde msn adreslerinizi bekliyorum herkes kaydedebilir.

baba iyi fikir çok temiz kalple düşünmüşsün ama dediğin olacak iş değil zaten dediğin olacak bi iş olsa idi forum diye bişi olmazdı herkez msnden konuşur konuşur durur idi dimi ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: saintlauren

quote:

baba iyi fikir çok temiz kalple düşünmüşsün ama dediğin olacak iş değil zaten dediğin olacak bi iş olsa idi forum diye bişi olmazdı herkez msnden konuşur konuşur durur idi dimi ama

• quote:

Orjinalden alıntı: saintlauren

quote:

• forum üyeleri msn adreslerini buraya yazmayı pekte olumlu karşılamayacaktır, zaten uygun gören kişiler profillerine bu adresleri ekliyor ve görüşmek isteyenlerde buradan temin edebiliyor.
  • Evet ayrıca burada yer belli yurt belli. Msn'de kimin neyi daha iyi bildiğini nasıl anlıyacaksın???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ŞİMDİ OKUYACAKLARINIZ TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR

diyorumki bir tane irc.donanimhaber.com diye irc server açılsa ve #donanim #overclock gibi odalar açılsa da kanlı canlı orada her şey ne güzel tartışılır.

valla senin yazıyı okuyunca benimde aklıma böyle bişi geldi ama ne yazıkki bunlar lafta kalıcak şeyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.