|
Bildirim
|
Gerçek survivor Ankapark ta yaşanır...
|
melih gökçek cukka parkı mı bu
|
Ankapark büyük proje değil, yatırım hiç değildir.
Ankara'lıya kazıktır. Atanda bellidir. |
Geçen Başakşehir Millet Kıraathanesi’ni açtılar ama ne açılış. Bitmemiş kütüphaneyi açtı adamlar. İlk gün TV reklam filmi çekileceği için milleti dışarı çıkardılar. Ertesi günde elektrikler gitti. Neden? Çünkü elektrik tesisatı yapılmamış tam :) bitmemiş şeyleri açmakta üstlerine yok.
|
İlk metrobüs seferlerinde (otobüsler arızalanıyor diye ), ilk marmaray geçişlerinde de ( tünelde çatlak var su sızıyor diye) benzer çamurlar atılmıştı ama en çokta malum zümre kullanır oldu buraları. Artık algıda çığır açın ve farklı şeyler deneyin. Mesela doğuda bir toz bir otoboz mantığıyla oylar toplanırken batıda da ''bir oy bir mia khalfa'' gibisinden yeni jenerasyonu kazanacak spekülatif haberler yapın. Buna daha çok inanan çıkar.
|
Ben sahsen gitmem o para nerden nasil geldi kimlerin cebine peskes cekildi . vizyon sahibiyim cok sukur cebimdeki 1 kurusu vermem oralara . ha zaten vergimden caldilar orasi ayri konu elimizden bisey gelmiyo. Halki takan yok kafasina gore kopru park bahve yapiyor ama hirsizlik dolandiricilik icralar issizlik alip basini gidiyor bunlara cozum ureten yok ulke coktu rsmen
|
Her yeni yatırımin ve büyük projelerden sonra yapılan klasik haberler
|
Malı yılan serdar mı sattı doğru söyle.
|
Ben anlamıyorum cidden anlamıyorum.. Aslında anlıyorum çok iyi anlıyorum ama bu kadarı nasıl olabilir bunu anlamıyorum.. 2 Milyar dolar gibi bir paradan bahsediyorlar. Dinazorlara atlı karıncalara harcanan para.. Millet ekmeği ucuza almak için halk ekmek.. Sebzeyi ucuza almak için tanzim kuyruklarında..Aç karna kim binecek o dinazorlara? Ülkenin refah seviyesi çok yükseldi sıra eğlenceye geldi de bizim mi haberimiz yok???. O kadar paraya devasa bir fabrika kursaydınız ya arkadaş topraktan kil üret tezek üret yeter ki üret üret binlerce insana iş kapısı olsaydı ekonomiye katkı sağlasaydı ne olurdu ? Bu kafayla gidildiği sürece keşke rollercoaster'da yolda kalsaydık diyeceğiz
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|