Şimdi Ara

ankara 82 radarı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamın aleyküm dostlar cümleten yeni araç aldım peugeot bipper araçta ruhsatta kamyonet bb can olarak geçiyor araç sınıfı N1 bu eskişehir yolundaki 82 radarında bunun hız limiti ne kadar 70+7 77 mi yoksa 82+ mı her yeri aradım bulamadım bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin teşşekkürler

• çalışmadığımız yerden sordun hocam...
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    valla hocam hiç merak edende olmamış galiba google amca bile bulamadı
  • ticari amaçla kullanılan araçların sınırı 70 diğerleri 82
  • Hawaii kullanıcısına yanıt
    hususi amaçla kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinim88

O radarlar günün her saati ceza yazmıyor
  • Ne amaçla kullanıldığının önemi yok ruhsatta kamyonet yazıyor ise 70 km dir. + %10 = 7+70=77 km
  • quote:

Hocam sizin ne amaçla kullandığınız değil ruhsatta yazan önemli. Sizin o yolda limitiniz 70. Zaten yol üzerilerinde tabelalar var hız limitlerini gösteren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er.ay88

Ne amaçla kullanıldığının önemi yok ruhsatta kamyonet yazıyor ise 70 km dir. + %10 = 7+70=77 km
    82 sınırı sadece ruhsatta otomobil yazan araçlar için geçerli. Diğerleri için 70
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Man

82 sınırı sadece ruhsatta otomobil yazan araçlar için geçerli. Diğerleri için 70

Alıntıları Göster
    90 la geçtiğinizde ceza gelmez. yüzde 10 hata payı vardır. binek araçlar için 82 km/h dir limit
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecondLieu

90 la geçtiğinizde ceza gelmez. yüzde 10 hata payı vardır. binek araçlar için 82 km/h dir limit

Alıntıları Göster
    sağolun arkadaşlar teşekkürler
  • quote:

Hocam sonuç olarak ruhsatta ne yazıyor ve hız sınırı kaç olmalı bunu ilk mesajda editlerseniz çok yararlı olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

quote:

Hocam sonuç olarak ruhsatta ne yazıyor ve hız sınırı kaç olmalı bunu ilk mesajda editlerseniz çok yararlı olur :)

hocam nasıl oluyo dediğin bilmiyorum
    ruhsatta kamyonet ( bb van ) yazıyor
    araç sınıfı n1
  • 2 yıldır binek aracımla günde iki defa 90 ile altından geçiyorum, size de tavsiye ederim. Ceza gelemez gelmedi de, zira 82+ 8,2 90.2 yapıyor ve 90 ile ceza yiyemezsiniz. Dahası aracınızın göstergesinde 90 yazmadı sizin 90 ile gittiğiniz intibasını vermemeli. Çünkü o an maksimum 87 ile gidiyorsunuz farkında değilsiniz. Telefonunuzdan gps açın, cruise control varsa 90 a kitleyin ve gps açıkken hızınızı kontrol edin şaşıracaksınız.

Ticari araçlarla bu radarlardan 77 ile geçmenizde sıkıntı yok. Ancak bu sınıf araçlarda binek araç gibi değerlendiriliyor galiba emniyet nezdinde
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    hocam bende öğle duydum 82 için otomobil panelvan diyolardı
    kamyonet yazıyo ruhsatta ama vergide panelvan
  • quote:

hocam bende öğle duydum 82 için otomobil panelvan diyolardı
    kamyonet yazıyo ruhsatta ama vergide panelvan
    bırak 80-90la geçiyorum diyenler olmuş. istanbul yolundaki 82lere bir gel bakalım. 70le bile geçemiyoruz. 82yi gören korkudan 50-60a düşüyor trafik bir anda yavaşlıyor
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    yasinim88 kullanıcısına yanıt
    Hocam garanti veriyorum size milleti solluyorum istanbul yolunda daha ceza gelmedi ki gelemezde. Yani siz garanti olsun diyorsanız 82 ile geçin sorun olmaz

Yasinim88 trafik kanununa göre 77 ama inanın emniyette defacto olarak hafif ticarileri de otomobil sınıfına sokuyorlar ama siz yine de riske girmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 21 Kasım 2015; 19:40:49 >
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    çok sağolun hocam bende bi kaç kişiden duydum 82 le geçtiğimde ceza gelmiyo diye ama riske girmemek lazım tabi
  • quote:

Amaç değil ruhsat önemli. Ferrari bile olsa ruhsatta kamyonet yazıyorsa hız sınırı 70+7 km/s.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Hocam garanti veriyorum size milleti solluyorum istanbul yolunda daha ceza gelmedi ki gelemezde. Yani siz garanti olsun diyorsanız 82 ile geçin sorun olmaz

Yasinim88 trafik kanununa göre 77 ama inanın emniyette defacto olarak hafif ticarileri de otomobil sınıfına sokuyorlar ama siz yine de riske girmeyin

Aynen, Caddy Partner vs araçlar %80 otomobil hız sınırında geçiyor o radarların altından.

Dikkat ediyorum çoğu da 06 plaka, ceza yemiyor demek ki sürekli öyle geçiyor. Ama resmiyette durum farklı. Memurun kafasına esip ceza da kesebilir. Risk. 30 saniye hız düşürmektense riske girmek anlamsız bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.