Şimdi Ara

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.847
Cevap
51
Favori
172.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zoruna mı gitti 2 mesajın var mod kesilmişsin başımıza :) adam efendi efendi ürününü tanıtıyor, ki gayet cazip bir fırsat bence.
  • Hayırlı işler.

Aracım beyaz punto koyu film yaptırmak istiyorum ama sürüş esnasında aynaları sık kontrol ederim o yüzden kararsızım tavsiyeniz nedir? Pazar açık mısınız? Fiyat aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozka -- 18 Nisan 2019; 22:55:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Görme problemi olmayan biri için 2 numara %35 filmde ayna sorunu karanlık yerlere park dışında yaşanmaz. Görme sorunu varsa 1 numara %50 tavsiye ederim. Pazarları açık oluyoruz, gelmeden önce lütfen randevu alınız. Fiyatımız başlıktaki gibi aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vay-vay

Fiat Egea Avangart cam filmi uygulamamız.

İşcilik hizmet 10 numara gayet memnun kaldım bu fiyata bu kalite daha ne olsun.

• kaptan69 kullanıcısına yanıt
    Aracınızı güzel günlerde kullanın, teşekkür ederiz.
  • İstanbul da bayiniz Yok mu bizde faydalanalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef yok efendim.
  • Her bütçeye uygun multimedya cihazlarda 399 TL'den başlayan fiyatlar Vay Vay Ankara Teypçisinde.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası
  • merhaba 2015 polo aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum. aracımın fitillerinin dar olduğunu, ince cam filmlerini çizebileceğini/zarar verebileceğini söyledi bir arkadaş. Avangart film ile sorun yaşar mıyım acaba?
    Bir de Llumar at ve atc serisi için fiyat verir misiniz?
    (bunlar içinde en çok hangisini tavsiye edersiniz? açıkcası llumarı daha önceki aracımda kullandım ve çok memnundum ve avangart ile ilgili internette olumlu veya olumsuz çok fazla bilgi bulamadım)
  • hlfblnd H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VW grubu araçlarında fitiller çok sert. İnce filmlerde sorun yaşıyoruz tavsiye etmiyoruz. LLumar AT serisi çok ince.

ATC serisi veya Avangart tavsiye ederim. Avangart ile ilgili sorun yaşamıyoruz.
  • VW Polo avangart cam filmi uygulaması.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• quote:

Skoda octavia sahibi üyemizin aracına android multimedya uygulaması yaptık.

Emr garajla bir ilişkiniz var mı? foto da görünce dikkatimi çekti

• soru.yorum kullanıcısına yanıt
    EMR ile maddi ortaklık mevcut. Çalışan ve sorumlularımız farklı.
  • vay-vay kullanıcısına yanıt
    EMr bana daya yakın avangart orada yapılıyorsa gitmek için sormuştum. Teşekkürler
  • soru.yorum kullanıcısına yanıt
    Maalesef EMR LLumar bayisi biz uygun fiyatlı film yapıyoruz.

İyi günler dilerim.
  • merhaba öncelikle hayırlı işler. bir iki küçük bilgi rica edeceğim.
    1. başka hangi marka film uygulaması yapıyorsunuz? fiyatları nedir?
    2. fluence için multimedya cihazı geri görüş kamerası ve montaj dahil fiyatı ne kadar oluyor? en hesaplısı hatta mümkünse 2. el
    3. kampanyalı marka film yapılırsa solma veya istendiğinde sökülememe rezidtansa zarar verme durumu olur mu?

teşekkürler

• quote:

Her bütçeye uygun multimedya cihazlarda 399 TL'den başlayan fiyatlar Vay Vay Ankara Teypçisinde.

Opel Astra J için uygun fiyatlı multimedia-navigasyon android ekran seceneginiz var mı?

• dedelekk D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

1. Avangart 150 TL, 3M 350 TL, LLumar ATC serisi 450 TL, LLumar ATR serisi 500 TL.
    2. Android 7.1 2gb ram cihaz montaj dahil 1700 TL. Ekonomik cihaz şimdilik yok.
    3. Rezistansta sökme sırasında kopma riski her zaman mevcut. Kaliliteli filmde risk daha az. Sökerken işçilik önemli.
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vay-vay -- 23 Nisan 2019; 21:25:45 >

• quote:

Merhaba,
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-opel-astra-j-navimex-android-multimedya-navigasyon-oem-687158708/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-opel-astra-j-android-7.1-2gb-ram-multimedya-navigasyon-oem-teyp-686823929/detay
    Mesajınızda 399 TL'den baslayan fiyatlarla diye yazınca biraz ümitlendim ama verdiğiniz linkteki ürün çok pahalı. Aynı özelliklerde 1000 TL altı fiyatlara ürünleriniz olsa ilgi görür ama bu fiyata çok zor!

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.