Şimdi Ara

Ankara Ankamall Kutup A.Ş rezilliği dikkat!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayramda Kutup aş ankamall den yapmış olduğum 4.500 liralık 3 parça Lg marka beyaz eşyayı stokta olmadığı halde bana sattılar. Yetkililere ulaşabilmek mucize. Benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin dikkatli olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterGourmet -- 6 Eylül 2013; 22:30:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkes bu mesajı görmeli.Böyle dolandırıcıları ifşa ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.
  • Ürden alamadığınız ürünlerin parasını iade almayı talep edin

• Para iadesi almaya çekiniyorum şikayet varda çok kişinin canı yanmış. Eğer para iadesi alırsam hediye ettikleri vestel kazanlı ütüyü geri vermek zorundaymışım. Eğer üst modeli alırsam da iade zorunlu. Tüketici mahkemesine başvurduk. Benden söylemesi birdaha kutup mu asla!

• 10.01.2015 tarihi Ankamall LG mağazası Kutup Ticaretten almış olduğum mağaza müdürü olan Emrah bey tarafından tarafıma satılan LG 43uf7787 model televizyonu en son teknoloji 2015 yılı üretimi 4K ultra HD, akıllı kumanda ve 3D özelliğine sahip kutusunda 2 adette pasif gözlük var diyerek sattığı ürünü bugün teknik servis gelerek evime kurdu o an işte olmam ve annemin teslim alması sebebi ile kutu içeriğine bakamadım işten geldiğimde gözlüklerin olmayışını ve özelliklerine baktığımda 3D nin olmadığını fark ettim ve mağaza müdürü Emrah beyi aradım, durumu anlattığımda 3D var demediğini ve 2 adet pasif gözlüğünü benim uydurduğumu ürünü iade etmek için yalan soylediğimi iddia etti daha neler neler Neyse durumu LG ye mail attım gelen cevap;

Sayın Hü**** de******,

yasamis oldugunuz olumsuzluktan dolayı firmamiz adına üzgün oldugumuzu belirtmek isteriz.
    Belirtmiş olduğunuz gibi cihazda belirtilen özelliklerin bulunmaması ile ilgili değişim talebinizi satın almış olduğunuz bayi ile iletişime geçerek belirtmeniz gerekmektedir. Tarafımızdan sağlanabilecek herhangi bir işlem bulunmamaktadır.

Bilgilerinize sunariz.
    Saygilarimizla.
    Destek almak istediginiz farklı bir konu için çagri merkezimize 444 6 543 No.lu telefondan ulasabilirsiniz.

buradan Teşekkürler LG, Teşekkürler Kutup Ticaret ve Teşekkürler Mağaza Müdürü Emrah bey,
    birdaha da LG almak mı yooo kalsın arkadaşlar ben almayayım...

• - Teknosa'nın sattığı LG LED TV ile kendi sattıkları arasında üretim yeri farklılığı olduğunu söyleyen ve daha pahallı fiyata satmaya çalışan,

- Uyarılara rağmen inat edip buradan TV alınca önce ekranı çatlak gelen, sonra teşhir ürünü sokmaya çalışan bir firma...

Aklı olan almaz diye yıllardır uyarıyorum. Bir kez daha uyarayım... Aman... Bedavaya verseler alınmaz, yorulduğunuza, üzüldüğünüze, uğraştığınıza değmez...
  • bilgilendirme için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.