Şimdi Ara

Ankara Biometrik Fotoğraf 10 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
108
Favori
142.029
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen aylarda batıkentte pasaport için çekildim ve 4 taneye 15 + dijitaline 5 lira verip aldım. Mediamarktta dijitali çoğaltırım kafasındayım. Bugün Ankaradaki mediamarktlarda baskı yapılmadığını öğrendim. 10x15 elimde hazır var diye fotoculara soruyorum 10x15 dediğimde tane 1 lira diyor usb veriyorum bi açıyor vesikalığı görünce aaaa bu olmaz bunu 20 ye basarım diyor. İster selfie çekerim otu böceği çekerim ister vesikalık hazırlarım 10x15 baskı 1 liraysa onu basmak zorundasın. Senin gibi iş ahlakı olmayan adamlar ayakta durmasın batsın zaten. Bende sinirden ofiste sekreterden kalın yağlı kağıt aldım posterlere kullandıklarını photoshoptan ayarlayıp çıktı aldım. Okullar master kayıtında çok takılmazlar ona diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 12 Eylül 2017; 0:8:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Geçen aylarda batıkentte pasaport için çekildim ve 4 taneye 15 + dijitaline 5 lira verip aldım. Mediamarktta dijitali çoğaltırım kafasındayım. Bugün Ankaradaki mediamarktlarda baskı yapılmadığını öğrendim. 10x15 elimde hazır var diye fotoculara soruyorum 10x15 dediğimde tane 1 lira diyor usb veriyorum bi açıyor vesikalığı görünce aaaa bu olmaz bunu 20 ye basarım diyor. İster selfie çekerim otu böceği çekerim ister vesikalık hazırlarım 10x15 baskı 1 liraysa onu basmak zorundasın. Senin gibi iş ahlakı olmayan adamlar ayakta durmasın batsın zaten. Bende sinirden ofiste sekreterden kalın yağlı kağıt aldım posterlere kullandıklarını photoshoptan ayarlayıp çıktı aldım. Okullar master kayıtında çok takılmazlar ona diye düşünüyorum.

Şu anda mediamarkt'ta bilindiği kadarıyla Ankara dahil hiç bir yerde baskı yapılmıyor, baskı yapıldığına dair görünen son ibare bir kaç yıl öncesine ait, yapılmamasına gerekçe ise bu işin farklı bir iş koluna ait olması, dediğiniz prosedür ise Türkiye'nin herhangi bir yerinde böyle gidiyor maalesef. Ben buradan bağımsız olarak fotoğrafçılık yaptığım zamanlarda, dediğiniz şey benim başıma da geldi, bu konuda bir ayrım yok maalesef.

• 1984FilmFotoğrafSanat kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu ankara optimum Mediamarkt da foto çıktısı aldım. İçerisinde evde hazırladığım biometric de vardı. 10x15 1 lira 13x18 1.25. Haber vereyim istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 12 Eylül 2017; 15:16:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Hafta sonu ankara optimum Mediamarkt da foto çıktısı aldım. İçerisinde evde hazırladığım biometric de vardı. 10x15 1 lira 13x18 1.25. Haber vereyim istedim

Bu sıcak fırsatlardan farklı bir konu, bu başlık kendi başına bir başlıktır, isterseniz konu baltalamış gibi görünmemesi açısından bunu ayrı bir başlık olarak açın, iyi günler diliyorum.
    Baltalama gibi bir durum yok, Ortada yanlış bir bilgi var ve ben bu yanlışı düzeltiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 12 Eylül 2017; 15:40:30 >
  • Fotoğraflarını almayan arkadaşlarımızı stüdyoya bekliyoruz, iyi günler...
  • Öğrencilerimizi Karadeniz eğitim turuna çıkarttığımız için pazartesi günü öğlen saat 12 ye kadar işletmede olamayacağız,iyi günler...
  • Arkadaşlar fotoğraflarını almamış müşterilerimize seslenişimizdir, önümüzdeki ayın (muhtemelen 1 inden itibaren), başı itibariyle Arif Yaldız Caddesi, Gülizar Sokak'taki , Gülveren pazar yeri sokağında bulunan yeni dükkana geçeceğimiz için fotoğraflarını almamış arkadaşları işletmemize bekleriz, iyi günler...
  • 1 hafta önce 12 tanesini 30 TL ye çektirdim. Güzel fiyat kaçırmayın arkadaşlar 10 TL bedava.

Yer: İstanbul, Bahçelievler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

1 hafta önce 12 tanesini 30 TL ye çektirdim. Güzel fiyat kaçırmayın arkadaşlar 10 TL bedava.

Yer: İstanbul, Bahçelievler

Verilen fiyat aslında normal, buradaki fiyat sadece bu platforma özeldir, dışarıdan gelenlere 6 biometrik fotoğrafı 20 liradan çekiyoruz. İstanbul'a kargo ile vesikalık fotoğraf vs gönderdik daha öncesinde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984FilmFotoğrafSanat

Arkadaşlar fotoğraflarını almamış müşterilerimize seslenişimizdir, önümüzdeki ayın (muhtemelen 1 inden itibaren), başı itibariyle Arif Yaldız Caddesi, Gülizar Sokak'taki , Gülveren pazar yeri sokağında bulunan yeni dükkana geçeceğimiz için fotoğraflarını almamış arkadaşları işletmemize bekleriz, iyi günler...

Hocam nereye uzaklastiniz iyice

• pingu81 kullanıcısına yanıt
    Vergi vermekten işletme maliyetlerini düşürmeye fırsat olmayınca, maalesef böyle bir önlem almak durumuna geçtik(imkânsız rakamlara çekim yapıyoruz derken bunu kastediyorduk,anlamayan arkadaşlarımız oldu bunu :) ),bunun haricinde beraber düzenli çalıştığımız düğün salonlarına olan uzaklıktan kaynaklı olarak zamandan tasarruf için başka yere taşınıyoruz, fakat bir aksilik olmaz ise Kızılay içerisinde bir pasajda ilerleyen zaman dilimi içerisinde büro açmayı düşünüyoruz, bu zaman dilimi ise önümüzdeki ay ya da 2 ay sonrasına olma durumu var, iyi günler...
  • Kızılay'da yeni açacığınız yere geleceğim o zaman. Haberlerinizi bekliyorum
  • yarin kizilaydaki yeriniz acik degil mi hocam? zaman bulabilirsem siz tasinmadan yarin gelip foto cektireyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

yarin kizilaydaki yeriniz acik degil mi hocam? zaman bulabilirsem siz tasinmadan yarin gelip foto cektireyim...

Tabi ki , bekleriz.İyi günler...
    Selamlar,ilk mesajdaki adres ve kampanya devam ediyor mu? Yarın 15 sonrası gelmeyi düşünüyorum açık mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocknRollar

Selamlar,ilk mesajdaki adres ve kampanya devam ediyor mu? Yarın 15 sonrası gelmeyi düşünüyorum açık mısınız?

İşletmedeyiz, bekleriz tabi ki.
  • Arkadaşlar cep tlf uygulama indirdim mediamarktan .50 krş çıkarttım. Sonra da gittim kimliğe başvurdum ve de sorunsuz bir şekilde kimliğimi aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tonyukuk76

Arkadaşlar cep tlf uygulama indirdim mediamarktan .50 krş çıkarttım. Sonra da gittim kimliğe başvurdum ve de sorunsuz bir şekilde kimliğimi aldım.

Lütfen başlığı baltalamayınız, bunun için ayrı başlık açarsanız seviniriz , bu başlık sadece bize aittir, bunu göz önüne alınız lütfen,iyi günler diliyorum.Ayrıca kimin dediği doğru üstte bir arkadaş yine baskı yaptırmış ikinizin fiyatlarından birinde büyük bir yanlış var biriniz diğerinin 2 katını söylüyor, rakamlarınız örtüşmüyor. Mesela baskı yaptığınız ebat nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyukuk76

Arkadaşlar cep tlf uygulama indirdim mediamarktan .50 krş çıkarttım. Sonra da gittim kimliğe başvurdum ve de sorunsuz bir şekilde kimliğimi aldım.

Bakın bu da ispatı, siz bunu yazarak buradaki arkadaşa yalancı demiş oluyorsunuz,

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.