< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 28 Ocak 2021; 15:5:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 28 Ocak 2021; 15:5:25 > |
Kafaya bak fotonun merdivenaltı olsa nolcak patates kaşarından zehirlenip hastanelik mi olcan |
Onlara neymiş ki ? arkadaşlar Meslek odası mı yoksa mafya mı ? Serbest piyasa, isteyen istediği fiyatlandırmayı yapar !
|
6 fotoya 25 tl isteyince merdiven altı olmuyor değil mi?
Daha iki gün önce mecburiyetten çektirttim. |
Merdivenaltı Fotoya her zaman bekleriz.
|
İstanbulda bulabilsem 10 liraya çekecek yer, tüm sülaleyi götüreceğim ama yok malesef.
|
Bir de biz pazarlık yapalım bakalım.
|
xxlboy demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Meslek odası evraklara karışmaz-karışamaz, evraklar tamam zaten,ruhsat-vergi levhası açısından sorun yok bunlar da mevcut , ama verilen rakamlarla alâkalı arandım. Konuşmanın ana teması piyasayı öldürmekle alakalı idi. |
Ankara Fotoğrafçılar Odası 2024 yılı biyometrik fotoğraf çekim ücreti 4 adet 425 TL Bugün ben bu işi 7 liraya çözdüm. İhtiyaç Listesi:
Yapılacak işler:
425 liralık biyometrik fotoğraf işini maksimum 1 saatte sadece 7 liraya halledebilirsiniz. Nerelerde JetFoto olduğuna Migros'un sitesinden bakabilirsiniz, büyükşehirlerdeki büyük Migrosların çoğunda var. |
Keşke sorsaydınız sizin ki piyasayı öldürmeyse, 4 tane resmi 15 tl ye çekmek nasıl bir adiliktir diye |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaWYeR53 -- 17 Kasım 2022; 2:39:56 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|