demek reddedilecek, hımmm. merdivenaltı diye küçümsediğin arkadaştan aldım vesikalıklarımı. kanada ve avustralyaya o fotoğrafın olduğu pasaportla gittim, hem de senin mahmood dediğin esmer tipimle. aynı zamanda kimlik yenilerken de bu fotoğrafı kullandım, hiçbir sorun çıkmadı. bir şeyleri küçümseyip durmaktan, olayları gerçek şekilde değerlendiremiyorsun gibi görünüyor uzaktan ve senin sanrılarının gerçeklerle pek alakası yok. |
Ankara Biometrik Fotoğraf 10 TL (52. sayfa)
-
-
sarisin mavi gozlu ve tam bir alman hans gibiyim reddedilme sansim yok oraya gitsem, eniste hosgeldin diye sarılırlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Ocak 2025; 11:44:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen aynen
Bırak hocam cevap verme, arkadaşın ciddi psikolojik problemleri var. Oturup bir konuda tartışabileceğin seviyede biri değil, Yazdığı mesajları cevap geldikten sonra saatlerce uğraşıp teker teker değiştiren ve bu şekilde haklı gözükmeye çalışan değişik bir yapısı var. Salın gitsin :)
4 adet yeşil pasaport için telefon. İle çektim çocuklar eşim vs hepsi onaylandı ve 3 tanesi geldi 1 tanesi kargoda .
Dicem şuki 4 foto 7 TL ye maal oluyor ve kesinlikle fotoğrafcıya gitsem bukadar düzgün bir foto alamam , istediğimi bulana kadar defalarca çektim içinden seçim .
4 tanesini 7 TL ye tab edip ehliyet ve yeşil pasaport ta kullandim bunlardan daha resmi bir kurum yok sanırım Türkiye de buralar kabul ettikten sonra fotoğraflar da biz çekip eledigimi için güzel olduktan sonra fiyat bile sonraki planda kalıyor .
Migrosin yaptığı gerçekten güzel bir hizmet,
Çekin çektirin çok kolay ve hizli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 13 Ocak 2025; 1:48:19 >
hocam hangi programı kullandınız yapmak için ? bir de her migrosta olmuyor sanırım. büyük migroslarda mı yaptınız siz nasıl oldu süreç ?
-
izmir içinde hangi migroslardan cıkartabilrim arkadaşlar fotoları ? birde migros app üzerinden sipariş vermem şart mı orda 1 tane degişlde en az 100 tane cıktı almak gerekiyor. yardımcı olabliir msiniz ?
-
MH arayıp sorabilirsiniz. App kullanmaya gerek yok orada yardımcı olurlar.
-
Uygulama dukkaninda biyometrik diye yaz pasaport photo maket her ayarı yapılabilir ve her ülkenin ölçüleri ne göre çıktı alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X