Şimdi Ara

Ankara Biometrik Fotoğraf 10 TL (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
105
Favori
139.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 çocuk mu ? maşallah karşiim.

fotolarda sorun çıkmadı demekki. ben riske edip çekmiyom migros'tan, özellikle bu aralar Schengen sıkıntılı.
    bu arada, dijitallerini isteyin fotocudan, o dijitalleri , tabela baskı yapan yerlerde 20-30 tl 'ye 6lı çıktı alabilirsiniz. kendiniz hazırlayıp götürürseniz. kalitesi de iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

forumun en firlama ve firildak üyelerinden birine aniden ve durup dururken siz bizli konuşman hem şaşırttı hem düşündürttü..

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Klimalı tomofobil dururken, 3 km mesafedeki 5M Migros’ a 40 derece sıcakta yürüyüp bedawadan bu foto işini halletmek varken, ufak bi ayrıntıyı gözden kaçırman nedeniyle, üzerine 4 gibi minik bir rakam için bir de 300 lira ödemen, bu çöl sıcağında sende sıcak duş etkisi yapmış olmalı..

• dekareme kullanıcısına yanıt
    o cümle geneleydi. dikkat edersen "karşiim" diye bitirmişim ilk cümleyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne biçim bi sektör olmuş bu biyometrik olayı da... evde 8 tane vardı.. ne zaman çekildiniz dedi.. dedim yeni.. yemedi.. kimlikte de aynı foto var, dikkat etmemişim.. eee bu var.. o da olmaz pek yeniye benzemiyo..napcaz.. kantinde var fotocu.. indik, çekildik bi 8 tanemiz daha oldu..

daha da dijitalini de vereyim mi abi diyor..

eee dedim 6 ayı geçince kabul edilmiyo, onu nabcaz?

elimde 20'nin üzerinde biyometrik var.. napıyoruz bunları.. geri dönüşümü falan var mı?

Geçen sene Birleşik Devletler İstanbul Başkonsolosluğu' ndaki randevuma gitmeden gerek arkadaşlardan rica ederek gerekse Sirui marka motorlu ve dolgu ışıklı tripodu Iphone 14 Promax 256GB Deep Purple cihazla kullanıp bol miktarda 5X5cm ebatlarında biyometrik fotoğraflar hazırladım.

Defalarca Migros' a gidip baskı aldım.

Randevuya da beğendiğim birkaç fotoğraf ile gitmiştim, iyiki öyle yapmışım:

Güvenlik görevlisi evraklarımı kontrol ederken fotoğrafı beğenmedi, hemen alternatif fotoğrafımı çıkarıp gösterdim ve geçmeme izin verdi...

• İstanbul için en uygunu sanırım metro duraklarındaki kabinlerde çekinmek. 90-100 lira civarıydı en son.

• bulunduğum şehirde 1 adet vesikalık 90, 4 adet vesikalık 360 TL diyor. Bu fotoğrafçılar odası tarifesiymiş. Bunun altında fiyat yasakmış. Ne biçim memleket burası anlamadım. Meslek odaları adeta tekel oluşturup fiyatları yükseltiyorlar. Sözde Serbest Rekabet Piyasası

• bu arada ben turuncu siteden 16 adet vesikalık 275 tl den çektirdim. Bugün teslim edilecek. Papara ile ödediğim için 25 tl iade geldi.

buna da şükür ne yapalım.

• önce ürünü satın alıyorsun, adamın telefonuna whatsapp üzerinden çektiğin resmi gönderiyorsun. Vesikalım yapıp kargo ile gönderiyor.

• Pasaport ve kimlik yenilemek için yakında lazım olacak. İst
    anadolu yakasında güzel çeken yer var mı, daha önce çektirip memnun kaldığınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızılay Şehit Adem Sokak'ta Uğur Foto var,Dikimevi metro girişi Yukus market yanında da Zirve fotoğraf var arkadaşlar.ElinIde dijital fotoğraf varsa eğer yine uygun rakamlardan da biz yardımcı olabiliriz.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Biometrik fotoğrafta bazı ilçe nüfus müdürlükleri sitesinde yönerge vardır, buna uymayan kareleri kabul edip etmemek o anki memurun insafındadır.

Eğer elinizde dijital kopya varsa biz bu rakamların altına iş yapıyoruz neredeyse.Sorunsuz baskı da cabası. Bu güne kadar diğer ülkeler için çekilmiş ve basılmış işlerimizde sıfır hata toleransı ile iş yaptık şimdiye kadar.

• İyi günler , dijital olarak baskılarınız varsa yardımcı olabiliriz. Buradan bilen forum arkadaşlarımız vardır halâ baskı alabiliyoruz. Çünkü uzun zamandır home office olarak hizmet veriyoruz dolayısıyla halihazırda çekim stüdyomuz mevcut değil, istediğimiz gibi bir yer bulduğumuz anda yine uygun rakamlarla yardımcı olacağız.
    60 Liraya 12 adet Türkiye Cumhuriyeti biyometrik fotoğrafı ya da 6 adet vize fotoğrafı ve ya 8 adet vesikalık fotoğraf konusunda yardımcı olabiliriz.
    Eğer ki dijital olarak teslim isterseniz onu da 40 liradan baskıya hazır şablon olarak teslim edebiliriz.
    Basıma hazır normal baskılarınız varsa eğer o konuda da yine yardımcı olabiliriz. Ayrıca büyük ebatlı kanvas baskısı konusunda da yardımcı olabiliriz.

• 1984FilmFotoğrafSanat kullanıcısına yanıt
    Selim hocam normal foto kağıdına baskıyı kaç liradan yapıyorsun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankara içinde çekim yapıp konsolosluğa sunmak üzere biyometrik basacak bir fotografci var mı

Ya da Ankara'da kaç liraya zkiyolar pardon cekiyolar

• cevgen06 kullanıcısına yanıt

Doğrudan çekim için yardımcı olamayız, fakat Kızılay güvenpark tarafında, Şehit Adem Yavuz Sokak'ta, Uğur Foto var, yıllardır vize fotoğrafı çektikleri için bu konuda tecrübeliler .Vize fotoğrafları belli bir şablonla çekilemediği için herkesin yapabildiği bir iş değil. Bu yüzden önemli olan elçiliğin fotoğrafı kabul etmesidir. Bizim işletme ismimiz ile giderseniz ya da Selim yönlendirdi derseniz fiyat konusunda da yardımcı olabilirler.

• boombip kullanıcısına yanıt

Hangi ebat baskı talep ediyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.