Şimdi Ara

Ankara Biometrik Fotoğraf 10 TL (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
105
Favori
139.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu basimizdakiler varken az bile boyle konular ,insanlar hayatta kalma mücadelesi veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak yine internet bilgileri bir kez olsun işin içinde olan bir insandan bilgi almanı ya da 1 gün dahi olsa bu işte emek vermeni tavsiye ederim. İnternetten veya yapay zekadan ek bilgiler alarak bir konuda ahkam kesmek doğru olsaydı ortalık profesörden ve doktordan geçilmezdi. Biraz olsun insanların alın terine emeğine saygınız olsun. Ne iş yapıyorsun bilmiyorum fakat tavsiyem acilen ahkam kesmeyi bırak ve uzman olduğun konuda fikir belirt. Mesleğin her ne ise o konuda benim bir yorumun olmaz ve saygı duyarım sana.

Konumuz biyometrik çekimlere gelelim. Pasaport/ehliyet/kimlik aynı kurum tarafından veriyor biliyorsun. Nüfus idaresi bu fotoğrafları yüz tanımlama sistemi için kullanır. Yani havaalanı ve kalabalık yerlerde olan kameralardan yüzünde ki biyometrik noktalardan kim olduğunu tespit eder. Fotoğrafı götürdüğün oradaki memur dışında bir de sistem tarafından onaylanır bu çekimler. Sistem onaylamazsa evrak baskıya girmez telefonuna mesaj alırsın. Tekrar yeni fotoğrafla başvurmanı isterler. Yani memurun gözünden kaçsa sistem red verir bunu çok yaşadım mesela. Aynı sistem yüzdeki tüm noktaları otomatik olarak tarar. En ufak rutuş izlerini tespit ettiğinde red verir. Neden bunu yapar ? Çünkü bu hassas kameralar yüzünü okuduğunda doğru veriyle kıyaslamaları gerekir, yani yüzün olduğu gibi editsiz olmalıdır. Bu yüzden kesinlikle EDİT yasakdır. Düzenme yapamazsın. Fakat başta dediğim gibi doğal yollardan flaşı ayarlarsak veya diyafram üzerinden bunu rahatlıkla yapabilirsin. Üzerinde oynanmadığı sürece fotoğraf geçerlidir. Edit olamayacağından ötürü Bu yüzden bahsettiğin RAW çekim bomboş bir istektir. Bunu ben para veriyorum yapacaksın gibi bir üslüp ile hiç bir bilginiz olmadan söylemeyiniz. Zira kimse sizin paralı askeriniz değildir.

Son olarak bilmediğiniz uzman olmadığınız konularda fikir belitmek zorunda değilsin sana vereceğin tavsiye uzman olduğun konuda yorum yapman olacaktır. Yaptığın üstü kapalı tehditleride Görmedin zannetme zira ben kimseyi tehdit etmem ergen değilim. Dm kutusu açık. Balıkesir’e yolun düşerse yaz seni seve seve ağırlarım güzel kardeşim. Gelirsin yaptığım özel çekimleri görürsün. Gerekli eğitimi yerinde alırsın :) klavye delikanlılığını da bırak. zira buradan tehdit ederek korku salacağını zannetmen bile durumunun özetidir :) @Headlong Into Carnage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 21 Kasım 2024; 19:14:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birkaç poz biyometrik fotoğraf çekmenin, ciddi anlamda alın teri sayılabileceğini bile pek düşünmüyorum. Sistem, red verme konularında sallamak serbest tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Kasım 2024; 21:48:21 >
  • Sen daha ilkokula giderken, biz elimizde Eos 300D ile dolaşıyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Kasım 2024; 21:48:36 >
  • Hiç bir bilginin olmadığı konuda fikir belirtiyorsun. Bak en ufucık bir bilgin dahi yok. Kopyala yapıştır yaparak internetteki hazır bilgilerle haklı çıkmaya çalışıyorsun sadece. Ülkenin asıl problemi senin gibi bilgi sahibi olmayan insanların her konuda fikir belirtmesindir. Bu özgüveninize hayranım Bu konuda konuşuyorum çünkü uzmanım, benim işim bu, sabah akşam bunun içindeyim. gerekli tecrübeye ve bilgiye sahibim. Nüfus müdürlüğünün bu konuda fotoğrafçılarla yaptığı tüm toplantı ve eğitimlere eksiksiz katıldım. Müşleri randevu alıp mağdur olmasın geri gelmesin diye elimden geleni yapıyorum. Fakat senin gibi çocuklar kalkmış bize iş öğretiyorsunuz ? Mesleğin ne bilmiyorum fakat bilginin olmadığı bir konuda böyle ahkam kesmeye devam edersen bir gün uzman biri çıkar büyük bozar seni haberin olsun :)

Para kazanmak konusuna gelirsek. Biz 3 kuruş için satılık değiliz bilginize. Sen ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama beni parayla kimse satın alamaz. Karşımdaki senin gibi bilgisi olmadan para veriyorum yapacaksın üslubuyla konuşursa o parayı cebine geri koyar gönderirim. İş ahlakı bunu gerektirir…
    Emek konuda herkesin emeği kendine kadardır. Uzayda bir astronot veya dünyayı kurtaran biri değilsen bu konuda çok konuşma bence. Zira sabah 8 den akşam 8’e kadar tatilsiz çalışan, pazar herkes gezerken çekimde olan, akşam düğün çekimi yapacağım derken çocuklarıyla bile vakit geçiremeyen bir meslek bu.

Son olarak dediğim gibi kapım açık sana. Gelirsen DM beklerim. Ben gelirsem sana mutlaka yazacağım kardeş. Uzun uzun tartışırız bu konuları seninle…

• Millet boşa okuyup doktor oluyor, mühendis falan oluyor demek ki.  

Senin gibi düğün fotoğrafçısı ve biyometrikçi olsalarmış

Bunlar dünyayı kurtarmadıkları için boşa okumuşlar. Keşke bunlar da senin gibi biyometrikçi olsalarmış. Sen eline bir DSLR alıp, fiti fiti deklanşöre basmışsın, o yüzden sen herşeyi biliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Kasım 2024; 21:49:19 >
  • Ahahaha senin kadar takıntılısını az gördüm kardeş. Gerçekten ibretliksin. Bak fikrin yok zikrin var. En ufacık bilgi sahibi olmadığın her konuda böyle fikir belirtip rezil ediyorsun kendini.

Ne iş yapıyorsun doğru söyle ? Elinde klavye hiç bir mesleği olmayan boş birisin dimi ahahahahaj
    Yapmayın etmeyin bak bu ülkenin en büyük problemi sizin gibi hiç bir şey bilmeyip fikir veren insanlar. Çok merak ediyorsan bu işin okulunuda okudum çıraklığınıda yaptım. Ustası uzmanı benim. Sen kimsin necisin de fikir verip yanıltıyorsun herkesi ? Git kendi uzmanı olduğun konuda konuş. Yemin ediyorum sizdeki özgüven bi prof’da olsa uzaya çıkar :) adam resmen gelmiş internetten bulduğu bilgileri kopya yapıştır yaparak akıl veriyor bize

Benim alanım doktorluk değil mesajla gidip boğaz hastalıklarını tartışsaydım dalga geçerlerdi. Sen aynı konumdasın böyle düşün.
    Bu arada mesajlarını da silinir belki diye ayrı yazmanda gözümden kaçmadı. Tehdit mesajları ayrı,cevap mesajlarını ayrı yazıyorsun. Belli ki mesajlar silinirse burada ki arkaşlarına rezil olmaktan korkuyorsun, fakat bilmediğin şey şu zaten cahil olduğun bilmediğin bir konuda fikirlerini söyleyerek kendini rezil ediyorsun
    Sana bi abi tavsiyesi bu kadar özgüven iyi değil. Her konuda en iyiyi ben bilirim diyen adamlar genelde akıl hastanesinde.. aman dikkat et sağlığına…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 21 Kasım 2024; 20:50:28 >

• Yani hani duvarı yumruklarsın sonra duvar kanadı dersin falan senin mevzu aynen onun gibi. Ben sana son sözü söyledim. RAW nedir ve müşteri neden RAW ister öğrendin, mesleginle ve esnaflıkla ilgili önemli bilgiler de elde ettin. Teşekkür ederim ağabey diyeceğine hala copy paste yaptı diyorsun ama anlıyorum bu kadar adamın önünde, fotoğrafın profesörüyüm diye çıkıp, 10 mesajlı hesapla millete ileri geri konusup, sonra cevabını almak seni çok sinirlendirdi. O gülmeler, gülücükler hepsi fake..

Söyledigim gibi senin gibi çok adam gördüm. Ben yazarken diğer yandan seninle ilgili çok fazla bilgiye eş zamanlı olarak sahip olurum.. Senin psikolojik profilini dahi çıkartırım  

Fakat RAW degil, o esnaflık ile ilgili aldıgın ders daha önemli. Bak onu sildirmeye falan çalışma, burada dursun ki, senin gibi diğerleri varsa eğer onlara da kıssadan hisse olsun..

Haydi koçum düğün fotoğrafına gideceksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Kasım 2024; 20:57:39 >

• Senin gibi çocuklar mı bize esnaflık dersi verecek ahsjshdjd olm inanılmaz bir özgüven bu. 2 saat önce ne raw biliyordu ne çekim.. eline makina almamış.. gelmiş buraya parasıyla her istediğimi yaptıracağını sanan hanzolar gibi konuşuyor. Sonra dersten esnaflıktan bahsediyor. Bende para var sen bunu yapacaksın üslubuyla bi esnafa konuş bak napıyor seni… Bak inanılmaz bir cahil özgüveni ile karşı karşıyayız…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 21 Kasım 2024; 21:1:8 >
  • 20 mesajlı hesapsın normalde dikkate bile alıp cevap yazmazdım ama yine de şanslı günündeydin..

Eğer bana dağdan inme adam şeklinde ettigin hakaret silinirse bil ki ben şikayet etmemişimdir. Çünkü zaten 20 mesajsın. Seni komple gönderseler yine değişen bir şey olmazdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Kasım 2024; 21:3:32 >
  • Ahahahahaha bin mesaj olunca ne oluyor. Senin gibi her konuda uydurup uzman gibi fikir belirten birine mi dönüşüyoruz.aman Şu yazdıklarını buradaki ekürülerin görmesin sil hemen :) ne korkuymuş bu arkadaş. Tehditleri silerler diye ayrı mesajdan yazdı adam niye çünkü diğer mesajlar kalacak ve aklınca haklı çıkacak harbiden inanılmaz bi şekilcilik. ne zannediyorsunuz kendinizi inan çözemedim kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 21 Kasım 2024; 21:6:48 >
  • O zaman hesap çoğu kişi için biraz değerli oluyor. Yani emek vermişiz sıfırdan başlamayalım hesabı. Fakat ben, senin gibi 20 mesaj olsaydım, senin gibi millete langır lungur hakaret eder miydim? Hayır yine de sanmıyorum.. En azından yeniden hesap almaya üşenirdim fakat sen düğün fotoğrafı çekmek yerine anlaşılan yeni hesap alırım diyorsun. Ağağağa..

Haydi gelin damat bekliyor daha RAW cekeceksin..  

Bak hem de konuyu bu şekil tartışmayla rahatsız etmeyelim bazıları bundan hoslanmıyor. Yani adam diyor ki, konuya giriyoruz, bilgi göremiyoruz diyor. SPAM mesaj gibi geliyor elemanlara. Bu tarz tartışmaların forumları farklı. Oralarda tartışılabiliyor buralarda hoş karşılanmıyor.

RAW seni bekler, gelin damat seni bekler, makine seni bekler koçum.

• Kardeş sen, ‘bende para var ve bunu yapacaksın’ üslubuyla konuşarak hakaretin kralını ediyorsun. Bu cümleyi hanzolar kuruyor sosyal hayatta. Git bi esnafa parasıyla değil mi cümlesini kur bak ne oluyor. Sonra buraya gelip kopyala yapıştırla dersçilik oynuyorsun. Gelip esnafçılık öğretmeye kalkıyorsun sonra :) üzerine en ufak bilginin olmadığı konularda atıp tutuyorsun. Yemin ediyorum yürüyen Türkiye bu adam. Sosyal hayatta ne sorununuz varsa hepsini yazılarınla kendi üzerine gösterdin. Ülkenin en büyük problemi cahil özgüveni onu bile gördük. Korkma benim mesajları silerler sen haklı çıkarsın tamam. Gerçe silene kadar ekürülerin de görür biraz rezil olursun ama olsun. Bu arada ben bir şey yapmadım kendi yazılarınla kendini rezil ettin :)

Aman sağlına dikkat et. Bende para var diye milletin dükkanına girme. En önemlisi ruh sağlığı. Yolum düşerse seni mutlaka bir vaka olarak ziyaret edeceğim. Hadi selametle

Not: mesajlarını sonradan teker teker değiştirerek haklı gözükmeye çalışmaya devam ediyor ahahaha şimdi aradaki bir mesajı değiştirerek Canon kulandık falan yazmız yeni. İnanılmaz bir vaka bu. Değerli forum yönetimi lütfen kalsın mesajlar. Ders niteliği taşıyor..

NOT 2 : ISRARLA YAZDIĞI TÜM MESAJLARI SİLİP DÜZENLEYİP YENİLERİNİ YAZIYOR.
    Dip not; bilgin olsun olurda bir şey yapmadan banlanırsam bir daha dönmem. Yüzsüz değiliz herkesi kendinizle karıştırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 21 Kasım 2024; 22:1:48 >

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.