Şimdi Ara

Ankara/Cayyolu;Arcadium AVM iPhone 3G satisi baslamistir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'de satislar baslamis. Extra falan degil. Ana bayi. Telefonu elime aldigimda ilk dikkatimi ceken eskiye nazaran biraz daha kibar duruyor. Arkasi sisik biraz. Nese fiyatlara gelelim suan icin
    8gb> 1250 ytl
    16gb> 1480 ytl
    ilk sordugum sey fiyat neden pahali demek oldu. Saticida kabul ediyor. Yarina kadar fiyatlar bolemis. Euro ile satisini sordum yarindan itibaren basliyormus. Paketlerde geceden itibaren belli olucakmis. Cok meraklisi wardi ama ole nokia gibi alincak bi cihaz degil gene cok fazla kiside olmaz telefon. Tr standartlarinda tel pahali. Yabanci ulkelere bakmayin siiz adamlarin aylik kazanclari yuksek. Fiyat onlara makul gelmistir.
    sanirim saticam bnde iphone'umu hayirlisi.
    Hadi Hayirli aksamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreterzioglu -- 25 Eylül 2008; 20:03:49 >

• pardon 8gb fiyati yanlis yazmisim duzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreterzioglu

pardon 8gb fiyati yanlis yazmisim duzelttim
    Zamanla düşecektir ama emin olun çok fazla alacak olan var ülkemizde bu telefonu ! Lüks tutkunu insanlar çok valla ben yaza kadar almayı planlamıyorum o zaman düşerse alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Zamanla düşecektir ama emin olun çok fazla alacak olan var ülkemizde bu telefonu ! Lüks tutkunu insanlar çok valla ben yaza kadar almayı planlamıyorum o zaman düşerse alırım...

Alıntıları Göster
    yılbaşında sonra düşer gibime geliyor bekleyebilirsek:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Alıntıları Göster
    walla bn amerikadan veya ingiltereden getirticem.
    Bksaniza tel ingilzce olucakmis ve tr' e cevirmek istediginzde illegal durum oldugu dusunulup garanti kapsamindan cikiomus. Gider kacak alirim ozgurlugumu kisitliolar olurmu ole sey
  • quote:

Bksaniza tel ingilzce olucakmis ve tr' e cevirmek istediginzde illegal durum oldugu dusunulup garanti kapsamindan cikiomus. Gider kacak alirim ozgurlugumu kisitliolar olurmu ole sey

Alıntıları Göster
    Yarın gidip inceleyeyim arcadiumda o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Yarın gidip inceleyeyim arcadiumda o zaman

Alıntıları Göster
    ben şimdi gidip bakıyorum arcadiumdaki tcelle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kibrista kapali olan hat
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsyagtu

ben şimdi gidip bakıyorum arcadiumdaki tcelle

Alıntıları Göster
    Bakin tabi arkdslar herturlu acip bakabiliosunuz biraz sansliyiz aslinda ankarada. Sabaha kadar acik die biliorum
  • quote:

Bakin tabi arkdslar herturlu acip bakabiliosunuz biraz sansliyiz aslinda ankarada. Sabaha kadar acik die biliorum

Alıntıları Göster
    sabaha kadarmı açık nasıl?10 da kapanmıyormu orası?
  • quote:

sabaha kadarmı açık nasıl?10 da kapanmıyormu orası?

Alıntıları Göster
    dostum gece tarifeler açıklanıcak ve satışa başlıycaklar.Euro ile satmaya başlıycaklar.Normalde evet 10da kapanıyor.Ama üstünde Kırmızı Bar varya onun için giriş yeri war sanırsam orda girebilcen.Zaten şöle düşnsne 24.oo seanslar filmler oluyo.Onlar nerden girip çıkıcaklar :D Açık olacak diye biliorum turcellin ama yalanda sölemiş olmayım..
  • quote:

dostum gece tarifeler açıklanıcak ve satışa başlıycaklar.Euro ile satmaya başlıycaklar.Normalde evet 10da kapanıyor.Ama üstünde Kırmızı Bar varya onun için giriş yeri war sanırsam orda girebilcen.Zaten şöle düşnsne 24.oo seanslar filmler oluyo.Onlar nerden girip çıkıcaklar :D Açık olacak diye biliorum turcellin ama yalanda sölemiş olmayım..

Alıntıları Göster
    Ona göre ben adet edevatı toplayıp gidip kamp kurucağım oraya laptoplar filanda ondan dedim.
  • quote:

Ona göre ben adet edevatı toplayıp gidip kamp kurucağım oraya laptoplar filanda ondan dedim.

Alıntıları Göster
    ben de bu akşam gidip bi bakayım arcadium'a..bakalım elimizdeki iphonelardan ne artısı var görüntü olarak.en çok da şu plastik kapağı merak ettim.arka apple logosu silik duruyo diyolardı.bakalım

ama almaya karar versem bile ben de hemen almam..yılbaşından sonra kesinlikle 1000 ytl altına iner 8gb

• quote:

Orijinalden alıntı: vefakoksal

ben de bu akşam gidip bi bakayım arcadium'a..bakalım elimizdeki iphonelardan ne artısı var görüntü olarak.en çok da şu plastik kapağı merak ettim.arka apple logosu silik duruyo diyolardı.bakalım

ama almaya karar versem bile ben de hemen almam..yılbaşından sonra kesinlikle 1000 ytl altına iner 8gb

Alıntıları Göster
    Ülkemiz şartlarına göre aşırı pahalı bir cihaz. Türkiye'de 100-150 bin arasında iPhone kullanıcı ancak olur. Ülkemiz de iPhone pazar payının artacağını da zannetmiyorum, Nokia liderliğini sürdürür.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emreterzioglu

Türkçe yapabilmeniz için Jailbreak yapmanız lazım, garantiyi bozan şey bu, aleti türkçeleştirmek değil
    Ayrıca telefonu eski haline getirdiğiniz an hiç birşeyi anlayamazlar ve garanti kapsamına geri girer

• quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Ülkemiz şartlarına göre aşırı pahalı bir cihaz. Türkiye'de 100-150 bin arasında iPhone kullanıcı ancak olur. Ülkemiz de iPhone pazar payının artacağını da zannetmiyorum, Nokia liderliğini sürdürür.

Alıntıları Göster
    Arcadium'daki bayi ile ben de görüştüm. Yaptığı sadece elindeki telefonları merak edenlere göstermek. Satışını yarın yapacak. Bugünden satış yapacak olsaydı zaten ben alırdım. Gece de kırmızı dışında oradaki dükkanlardan hiç bir açık olmaz zaten olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zugurt

Arcadium'daki bayi ile ben de görüştüm. Yaptığı sadece elindeki telefonları merak edenlere göstermek. Satışını yarın yapacak. Bugünden satış yapacak olsaydı zaten ben alırdım. Gece de kırmızı dışında oradaki dükkanlardan hiç bir açık olmaz zaten olamaz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zugurt

evet ben de gidemedim oyalanınca..saat 22 de kapanıyor arcadium yanlış hatırlamıyorsam..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

dostum walla ben fiyat istediğimde söledi bunları sonrada ben "şimdi almak istersem bu fiyattan alabiliomuyum dedim" evet dedi.Yarn falan başlamıyo kardeş tüm gazeteler internet haber siteleri yazıyor bugun gece 12 den sonra başlıyor satışa.zaten tarifeler belirlencek ayrıca özel hediyeler veriolar ilk gelenlere yurtdışında oldugu gibi yapıolar.alsaydın keşke bugun

• quote:

quote:

dostum walla ben fiyat istediğimde söledi bunları sonrada ben "şimdi almak istersem bu fiyattan alabiliomuyum dedim" evet dedi.Yarn falan başlamıyo kardeş tüm gazeteler internet haber siteleri yazıyor bugun gece 12 den sonra başlıyor satışa.zaten tarifeler belirlencek ayrıca özel hediyeler veriolar ilk gelenlere yurtdışında oldugu gibi yapıolar.alsaydın keşke bugun

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Doğrudur, ama ben direk "tamam ver bi tane" diye girdim olaya, o da şimdi veremem, istersen kapora ver yarın 10'de gel al dedi, ben de eyvallah dedim .
    Araba mı alıyoz?

• quote:

quote:

quote:

Doğrudur, ama ben direk "tamam ver bi tane" diye girdim olaya, o da şimdi veremem, istersen kapora ver yarın 10'de gel al dedi, ben de eyvallah dedim .
    Araba mı alıyoz?

Alıntıları Göster
    http://www.cnnturk.com/HaberDetay/Bilim_Teknoloji/157/Teknoloji/272/iPhone_=_dus_kirikligi/494692/0

• ben bugun aksam panora karakaya dan aldım suan kullanıyorum dunya varmıs :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.